Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Sziasztok! Csatlakozok én is egy 44 mm-es acél változattal a Black Friday jóvoltából... Alig várom, hogy ideérjen... Már csak szíjakat nézegetek hozzá, nem a bőrrel fogom használni.
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Kérdés... Biciklizés után az órán látom, hogy térképen is tárolja és megjeleníti az útvonalat, azonban ezt nem szinkronizálja át a Samsung Health-ba... Ott nincs is ilyen rész, hogy térkép... Mit nézek be? Hogyan kerülhetne át a többi adattal együtt az útvonal is...?
Nekem még angolul magyaráz...
-
atike
nagyúr
válasz eladogeppc #4590 üzenetére
...mint mi?
-
atike
nagyúr
válasz eladogeppc #4592 üzenetére
Kemény két hét használat után az enyém 2-3 napot bír. Hétköznap inkább 3, hétvégén 2... Hétvégén szokott lenni az aktívabb használat...
-
atike
nagyúr
válasz eladogeppc #4661 üzenetére
Úgy veszel órát, hogy mi a legkevésbé rossz...,?
-
atike
nagyúr
válasz Dello79 #4687 üzenetére
Csodás, de még inkább az lenne ha hivatalosan menne....
Ráadásnak a videó alatt ezt írják:
"Doesn´t work with european , just tried it nearby for hours... if you want to install in the last step the ecg.tpk and bp.tpk at the device manager: failed to install the app: Reason: processing result: check certificate error {-12} failed"[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
1 - nálam pontos volt eddig bármikor is néztem (erdei túra, erdei séta, biciklizés is )
2 - egy kattintás, mint ahogy írták is már
3 - nekem 3 nap körüli üzemidő van alapból, 2 nap-ra ment le úgy, hogy a két napban volt 1-1 óra bicikli és 1-1 óra túra (azaz a nap 4 óra GPS-el) -
atike
nagyúr
Bár sejtettem, hogy mi lesz a válasz de azért írtam a Samsung Magyarországnak....
"Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy nem áll rendelkezésünkre arra vonatkozó hivatalos információ, hogy az EKG mérés funkcióra vonatkozó frissítés elérhető lesz-e a jövőben a Galaxy Watch Active 2 okosórákra Magyarországon. Amennyiben elérhető lesz a funckió, a termék adatlapján, a hivatalos oldalunkon lesz feltüntetve."
Köszi.
Már nem csak hogy az időpont sem biztos (hogy is lenne) hanem már maga a funkció sem...
Tudom, megoldhatom magamnak, de mókolni nem akarok. Így aztán várok a csodára...
-
atike
nagyúr
válasz Lacielvtárs #4844 üzenetére
Mi ez rajta?
-
atike
nagyúr
Másnál is szokott olyan lenni, hogy a Watch Active 2 Plugin dob egy olyan értesítést (és sajnos ott is marad), hogy "Nem lehet értesíteni az órán" - de közben gond nélkül átmegy minden értesítés?
Működést nem befolyásol, csak zavaró, meg nem értem, hogy miért...
Huawei P30 a telóm amúgy.
-
atike
nagyúr
Mindig megörülök amikor azt látom, hogy hétfőre van itt egy csomó hozzászólás - na mondom megjött az ECG... Aztán mindig rájövök, hogy mégsem... Na de ami késik az nem siet...
-
atike
nagyúr
Na azt hiszem ma inkább senki se várja a frissítést... Majd csak jóval később....
"Az applikáció 31 országban, köztük Magyarországon február 22-én mutatkozik be"
Az app nélkül meg ha jól sejtem a méréssel felbővített firmware-t sem adják ki.
De ne legyen igazam.
-
atike
nagyúr
válasz HoldfenyLuna #5224 üzenetére
A "jólneveltségem" ( ) tiltja hogy erre érdemben reagáljak...
-
atike
nagyúr
válasz HoldfenyLuna #5227 üzenetére
A "hogyan" a kulcs, igen. Finoman szólva is elkeserítő ha tényleg úgy lesz. Márpedig nagyon úgy tűnik...
-
atike
nagyúr
válasz Akidobos74 #5318 üzenetére
-
atike
nagyúr
Nálunk használatban lesz, ha végre itt lesz... Mármint a funkció.
A feleségemnek magas vérnyomása van, gyógyszert szed rá, és van felkaros vérnyomásmérőnk is éppen ezért.
Ha az órát sikerül jól kalibrálni és pontosan mér elég hasznos és napi szinten többször használt funkció lesz.
-
atike
nagyúr
válasz olizatriznyá #5392 üzenetére
Mindenképp.
Viszont esélyes, hogy nem ússzuk meg a "mókolást", mivel nekem P30-am van, az asszonynak meg Mi9 Lite - amik ugye nem Samsung telók...
-
atike
nagyúr
válasz adamklark #5405 üzenetére
"A Samsung bemutatja Health Monitor alkalmazását, amellyel a felhasználók követhetik egészségi állapotuk alakulását és könnyeben elérhetik egyéni céljaikat. Az applikáció 31 országban, köztük Magyarországon február 22-én mutatkozik be, a Galaxy Watch3 és Galaxy Watch Active2 felhasználók[1] pedig ezentúl vérnyomás- és EKG mérésre is használhatják eszközüket, így teljesebb képet kaphatnak az egészségükről. "
"[1] Android 7.0 vagy annál újabb rendszert futtató Galaxy okostelefonnal párosítva érhető el."Kiemelem.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Schuler888 #5427 üzenetére
Mi maradt ki? A link mögötti tartalom (cím)?
(nem mutat sehova a linked)
-
atike
nagyúr
válasz Schuler888 #5429 üzenetére
Igen, most már jó.
Valami rémlik "régről", hogy olvastam róla amúgy...
-
atike
nagyúr
válasz Schuler888 #5532 üzenetére
Tudom, láttam a smiley-t...
Csaj arra próbáltam rávilágítani, hogy hamarosan "jogosan" lehet "számon kérni" egy órán, hogy tudja-e a funkciót... -
atike
nagyúr
Rákerestem a telón a frissítésre, nekem is jön lefelé. Na erre kíváncsi leszek....
-
atike
nagyúr
Akinek nem Samsung telefonja van annak megjelent az órán az EKG/BP? Nekem most frissült le, de nem találom az órán... P30...
-
atike
nagyúr
válasz SpongyaBob #5579 üzenetére
....igen, pont ott nem találom
-
atike
nagyúr
válasz SpongyaBob #5717 üzenetére
"Ez az alkalmazás nem kompatibilis az összes használatban lévő eszközzel."
Pfff....
-
atike
nagyúr
Na akkor megint el lehet gondolkodni a mókoláson... Király. Mármint, hogy nem Samsung telefonnal mi legyen és hogyan, hogy működjenek is az új funkciók.
Most az a kérdés, ha az óra frissült 5.5.0.2-re (R820XXU1DUA7) akkor vajon mik lesznek így az elvégzendő lépések...
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Most már csak az fog érdekelni (akik most frissítenek épp), hogy a frissítés után lesz-e EKG/BP... Már ha van olyan, aki szintén nem Samsung telefonnal használja az órát...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest