Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
-
nortx55
csendes tag
válasz
galbi1972 #8070 üzenetére
Én is egy ilyen cseren gondolkodom, tehát hiába van fent a samsung health nem megy se az ekg, se a vernyomas? Én is xiaomi-n tolom usa régióval és egy Samsung s20fe-t gondoltam, sosem volt samsungom. Szóval engem is érdekelne ez. Elvileg amúgy a samsung healt adja hozzá az ekg-t meg a bp-t samsung pay meg play áruházbol teheted az óra-ra bár nekem csak dísz mert semmivel nem megy curve, revolut.... Stb
-
tibcsitube
csendes tag
válasz
galbi1972 #4057 üzenetére
Ezen leírás alapján meg kell csinálni a certifikációt a bp.tpk -ra és akkor jó lesz a BP is.
-
Andrejhub
csendes tag
válasz
galbi1972 #1764 üzenetére
Szia!
Le tudnád írni, végül hogyan sikerült feltelepíteni a Samsung Blood Pressure alkalmazást az órára, illetve kapcsolatot létesíteni a számítógép (Tizen Studio) és a telefon között? Nekem már egyszer minden gond nélkül sikerült feltelepíteni az órára az alkalmazást, de visszaállítottam alaphelyzetbe az órát, és most két napja próbálkozom feltelepíteni, de nem találja meg a Tizen Studio a Remote Device Manager scannelésével az órát (pedig ugyanaz a laptop, ugyanaz az óra, ugyanaz a wifi hálózat).
Előre is köszi a választ.
-
pczinder
tag
-
baani59
aktív tag
válasz
galbi1972 #1677 üzenetére
Szia, a lényeg ugyanaz, mint a telefonra telepítéskor.
1. Vedd ki a SIM-et a telefonodból, wifivel csatlakozz
2. A Galaxy Store app -> Kényszerített leállítás+ Adatok törlése
3. Csatlakozz egy VPN programmal úgy, hogy amerikai IP címed legyen
4. A Galaxy Store-ból töltsd le a My BP Lab 2.0-át az órára
5. Lépj ki a VPN-ből, dugd vissza a SIM-et, kalibráld az órán BP méréstItt írtam a kalibrálásról, ha elakadnál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Energiaital topic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest