Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Azért van amikor kell egy kis "segítség" a magam fajta amatőröknek
Szeretek barkácsolni, meg szeretem megmenteni a régi portékákat amik számomra kedvesek, de sajnos a tanulásra szánt időm véges, így megrekedtem egy szinten. Néha nem is tudom régebben hogy az istenbe csináltam meg annyi dolgot, aminek most neki sem mernék állni.
-
Régen ott volt a Magyari féle katalógus. Egy kis idő után pedig az ember megismeri a leggyakrabban használt alkatrészeket.
Persze a googli sok mindent megkönnyít, de én pont azokat a dolgokat szeretem amiket nekem kell kisütnöm, hogy mire is gondolhatott eredetileg a szerző. Ilynkor mindig tanulok valami újat és lassan, de bizonytalanul fejlődök. Egy kondenzátor csere nem nagy kihívás, de félinformációkból, meg csak hasonló gépekhez talált gépkönyv alapján elvégezni a gyári átalakítást sokkal nagyobb sikerélményt ad. Persze ez sem nagy etwas pár hét után visszanézve. Azóta csináltam még egyet és már egy Plus-t újítgatok. Mindig kell valami új amin törhetem a fejem.
-
orion1025
őstag
Emitter, ő istenem, én is majdnem benéztem az erősítőmnél amikor vakaróztam, mert végfok hibás lett. Mondom sebaj, kicserélem az A kimenetet a B-vel, de ott meg a tükörképe volt a lábosztás az elsődleges bemenethez képest. Milyen jó dolog a gugli és a pdf dokumentumok, mert lett volna világ...
-
iday
aktív tag
Jól benézte valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy 110 -> 220V átalakítás után olyan eszközt kerestem ami alacsonyabb feszültségről megy. A munkahelyemről...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest