- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
pocok1970 #1596 üzenetére
Sosem értettem ezt a magyar nyelv után való sóvárgást. Kb. 10 menüpontból áll az egész.
Esetleg a navira a hangcsomag az oké (bár ott sincs több 20 utasításnál). Ez egy nulla piac, évente eladnak párezer autót maximum.
Szerintem legkorábban majd a Sync 4-ben lesz magyar nyelv (vagy abban se).
-
pocok1970
tag
Érdeklődésemre az alábbiakat közölte a Ford Ügyfélszolgálata:
Tisztelt ......... úr!
Mindenekelőtt Boldog Új Esztendőt Kívánunk Önnek!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. ügyfélszolgálatával, illetve válaszadásunkig tanúsított türelmét.
Szeretnénk elnézést kérni az elhúzódó válaszadásért.
Megkeresésére reagálva szeretnénk tájékoztatni, hogy felvettük a kapcsolatot az illetékes osztállyal kérdésével kapcsolatban és az alábbi válaszokat tudjuk nyújtani Önnek:
A Sync 3.4 információs rendszerben a magyar nyelvű menü és navigáció bevezetésének nincs tervezett dátuma.
Köszönjük megértését.Nem túl jó hír...
-
bat77701
újonc
Erre a verzióra telepítettem a 3.4 (20282) verziót, viszont én okos a térkép nélküli opcióval
Minden működik kivéve a Navit. Próbáltam újra felrakni a legújabb térképpel együtt (F9), szórakozott is egy órát de a navi továbbra sem megy (Navigation Malfunction). Tudtok valami megoldást? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Teewine #1589 üzenetére
Nem vagyok múszaki analfabéta....
Mint írtam, SYNC 3 fejegységem van.
A korábban rajta volt szoftver pedig 2.0 volt, 2016-ból, a térképek, pedig 2014-esek, mint ahogyan azt írtam is.Nagy nehezen felment rá a gyári Ford oldalról letöltött 3.0.
Utána a CYANLAB-ról a sync 3.3-at a vadi új térképeket, azután pedig a 3.4 legújabb verzióját tettem fel.
Jelenleg az elérhető legújab szofttal így néz ki a fejegység: -
Teewine
tag
Először nem ártana tisztázni, hogy SYNC2-es vagy SYNC3-as fejegység van az autóban, mivel nagyon nem mindegy, mert más a hardware. Én még nem hallottam SYNC3 2.0-ról. Én biztos nem próbálnám felerőltetni egy SYNC2-es fejegységre a cyanlabs frissítést. Valahol írta is, hogy arra nem jó. Szerencsés esetben fel sem megy, illetve le sem formázza a fejegységet. Ha meg tönkrevágja a fejegységet, az nem lesz olcsó mulatság. Nem tudnál feltenni egy pár fotót a fejegységen lévő software-ről?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
wong kok wah #1587 üzenetére
A kinézet sokkal modernebb a 3.4-ben azért szeretném azt.
A másik gondom, hogy az audió rendszerben (SONY) nincs equalizer, így elég tompán szól.
Bízom benne, hogy az újabban már ez is van.
Mindjárt megnézem, hogy hogyan írtad a a frissítést.Szerk.:
Meg is néztem.
Azt sem tudom, mi ez a reformat tool...
1u5t-14g386-cb.tar.gz -t honnan szerezzem be?Ezek mik?
autoinstall.lst
[SYNCGen3.0_ALL]
Item1 = 1u5t-14g386-cb
Open1 = SyncMyRide\1u5t-14g386-cb.tar.gz
Options = AutoInstall,Delay
,Include
reformat.lst
APPS=5U5T-14G381-CD.tar.gz
VOICE=4U5T-14G391-AJ.tar.gz
GRACENOTES=4U5T-14G423-AA.tar.gz
ENH_DAB=1U5T-14G658-AE.tar.gzEzek valami paparncsok?
-
wong kok wah
senior tag
válasz
HUTCHDB #1586 üzenetére
Miért mi a probléma a 3.0-val, hogy 3.4 -et akarsz feltenni? 3.0-ról a 3.3 vagy 3.4 a reformat-al (1u5t-14g386-cb.tar.gz) megy fel. Régebbi hozzászólásomba megtalálod, hogy kell pontosan (#1536). Nem ismerem a cyanlabs-es "updatert", de az olvasottak alapján nem sokat ér...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Teewine
tag
válasz
HUTCHDB #1584 üzenetére
Ha a frissítés a hivatalos Ford oldalról lett letöltve a jármű VIN száma alapján akkor annak fel kellene mennie ha exFAT-re van formázva a pendrive. Itt jegyzem meg, hogy lehet az sem mindegy, hogy gyorsformázással, vagy mélyformázással lett az adattároló leformázva. Illetve mekkora a kapacitása az adattárolónak? A frissítést meg lehet próbálni exFAT-re formázott külső HDD-vel is, vagy külső SSD-vel. Én azt tapasztaltam, hogy külső HDD-vel, vagy SSD-vel gyorsabb a frissítés, mint pendrive-al. Hibaüzenet nincs? Továbbá az autoinstall.lst fájlban a telepítendő fájlok elnevezései megegyezik a SyncMyRide mappában lévő fájlok elnevezéseivel? Jó lenne arról is tudni valamit, hogy álló, vagy járó motorral próbáltad a frissítést? Hogy tudjunk segíteni, jó lenne ha részletesen be tudnál számolni arról, hogy hogyan próbáltad a frissítést telepíteni.
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Urak!
Most vettem egy Ford Galaxy-t, 2016-os évjárat.
Szeretném a rendszert frissíteni, de az istennek nem megy.
Lakás wifi -> 0
Telefonról megosztott wifi -> 0
Gyári Ford oldalról letöltött update -> 0
CYANLABS SYN3 Updater (legújabb 3,4-t próbáltam) -> 0Elindul minden frissítés, de megáll, és nem fut le, volt már hogy 1 órát vártam, hogy hátha, de sajna nem történt semmi.
Jelenleg 2014-es térképekkel 2016-os SYNC3 2.0 verzió van az autóban.
Tudtok valamit ajánlani?
-
ka64
tag
válasz
wong kok wah #1582 üzenetére
Igen, ezt megtalálták én is. Csak nem tudom mit kezdjek vele. Ma megpróbáltam kettővel korábbi verziót felrakni de azzal is ugyan az a hibaüzenet jön.
-
z4zelda
tag
válasz
wong kok wah #1531 üzenetére
Szia!
Érdekelhet!
Privátba elküldöd a részleteket!Köszi!
-
Tibor691
tag
Az iGo megjelenítése megoldható. Most tesztelem a megoldást.
Ami kell hozzá, hogy a mobil rootolt legyen.
Itt már leírtam, hogy mit kell telepíteni:
http://mondeo.hu/index.php?topic=29892.0
Ami probléma, hogy a kijelző jobb és bal oldalán egy újnyi fekete sáv van, azaz a full screen még nem működik. 1440x2560 a mobil (S6Edge) felbontása.
Screen Shift app-pal megnyújtható a kép, sajnos így az iGo nem indul el, mert nem támogatja az 1440x2880 felbontást. Sygic pld teljes képernyővel fut így. Erre jó lenne egy sys.txt megoldás.
Doupas v9.0 Pearl3D_25 skint használom.
Ami még nem működik, hogy a navigáció hangja a fejegység hangszóróin szóljon. Jelenleg a mobil hangszórója szólaltatja meg a navigációs utasításokat. -
Tibor691
tag
Én a Sygic-v18.8.2 változatot próbáltam android telefonnal, de sem a Ford mobil apps-ok között sem az Android Auto-ban nem látható az app.
Viszont AA-n AA mirror appon keresztül indítható a program, hanggal lehet uticélt keresni. -
-
Hyena
senior tag
A sync2 updaterrel geltettem a legujabb 3.4.20282es verziot az automra amiben szerencsere megszunt az infotainmenten megnyomom a track skip gombot es kettot ugrik elore hiba es eddig minden rendben van vele.
-
ka64
tag
Jó ideje nem használtam a Spotify-t autóban. Most sokat autóztam és újra kipróbáltam. Sosem volt tökéletes, de most nagyon nem jól működik. Az autó képernyőjén megjelenik a Spotify ikon. Az ikonra nyomva odáig el is jutok, hogy kiválasztok egy lejátszási listát, de elindítani nem tudom. (Nem nyomható meg a play gomb.) Ha telefonon elindítom, akkor megy a lejátszási listáról lejátszás. Az autó képernyőjén megjelenik az éppen lejátszott szám, illetve az előre léptetés, visszaléptetés gomb, de nem lehet megnyomni őket. Spotify-ból a 8.5.88.883 (legfrisseb verzió) fut a telefonon, android auto 5.9.604624. Az autó egy 2019-es Kuga, 3.4 19.200 verzióval.
Mit csinálok rosszul, illetve hogyan kell használni a Spotify-t, hogy az autó képernyőjéről lehessen számot, listát lejátszani?
Köszi,
ka64 -
fatal`
titán
válasz
Tsebacsi #1570 üzenetére
Nekem a wazeben működik a magyar dumálás, simán keres (amióta újrahúztam a telót 10-es droiddal, előtte 9-esen szar volt egy ideje).
Gondolom tárcsázni nem lehet magyarul.
Egyébként a Wazebe bekerült a sávinformáció AA-n is, illetve kicsit átvariálták a felületét, szerintem jobb lett (bár mostanában keveset járok, nem tudom mióta ilyen).
-
Aki android autot használ, 10-es, 11-es droiddal, továbbra sincs megoldás a google fantastic szar megoldására, hogy csak angolul lehet karattyolni a pi*ával? így elég nehéz egy utcanevet is benyögni neki, vagy angliába vagy az usa-ba akar állandóan elvinni, hogy esne rá egy láda trágya
-
wong kok wah
senior tag
válasz
qqrique #1568 üzenetére
Nincs más nyelven ez csak egy ID. A beállított nyelv szerint írja ki a szöveget...
ID:Unit only gives guidance.
Safe, lawful vehicle use is the driver's responsibility! Please refer to the manual!
U n i t o n l y g i v e s g u i d a n c e . S a f e , l a w f u l
v e h i c l e u s e i s t h e d r i v e r ' s r e s p o n s i b i l i t y !
P l e a s e r e f e r t o t h e m a n u a l !ID:Unit only gives guidance.
Safe, lawful vehicle use is the driver's responsibility! Please refer to the manual!
G e r ä t d i e n t n u r z u r U n t e r s t ü t z u n g . D i e s i c h e r e
u n d g e s e t z e s g e m ä ß e V e r w e n d u n g o b l i e g t
d e m F a h r e r ! S i e h e B e n u t z e r h a n d b u c h !ID:Unit only gives guidance.
U n i d a d s o l o c o m o g u í a . ˇ E s r e s p o n s a b i l i d a d d e l
c o n d u c t o r e l u s o s e g u r o y l e g í t i m o d e l
v e h í c u l o ! ˇ C o n s u l t e e l m a n u a l !
etc.. -
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #1567 üzenetére
"/~ TextID 8d0905b7-da29-11e4-adb6-00059a3c7a00
text: qsTr("Unit only gives guidance.\nSafe, lawful vehicle use is the driver's responsibility!
//: itt miért hiányzik egy 'new line ( '\n' )' utasítás?
Please refer to the manual!")
}"Más nyelveknél, pl. német, orosz... hogy néz ki ez a kódrészlet?
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Tibor691 #1566 üzenetére
Nem sajnos. Ez egy popup ablak a qnx rendszerben...
//~ TextID 8d08907a-da29-11e4-b551-00059a3c7a00
cancelButtonText: (_globalSource.regionalVariant === GlobalSource.Europe) ? qsTr("Ok")
//~ TextID 8d0905b6-da29-11e4-8eda-00059a3c7a00
: qsTr("Accept")
popupSize: (_globalSource.regionalVariant === GlobalSource.Europe) ? HmiGui.Regular
: HmiGui.Big
onCanceled: {
_trafficCenterController.fastDismiss(root.instanceId);
}
contents: Item {
anchors.fill: parent
TextLabel {
id: europeRegionContent
anchors.fill: parent
anchors.margins: UiTheme.styleRoot.generalMarginBig
visible: (_globalSource.regionalVariant === GlobalSource.Europe)
horizontalAlignment: Text.AlignHCenter
verticalAlignment: Text.AlignVCenter
wrapMode: Text.WordWrap
//~ TextID 8d0905b7-da29-11e4-adb6-00059a3c7a00
text: qsTr("Unit only gives guidance.\nSafe, lawful vehicle use is the driver's responsibility! Please refer to the manual!")
} -
Tibor691
tag
válasz
wong kok wah #1565 üzenetére
FORScan-nel nem lehet esetleg állítani a modul valamelyik sorának átírásával?
-
válasz
forintuser #1559 üzenetére
Ügyes, gratulálok!
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1560 üzenetére
Igen.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1559 üzenetére
Megoldotta a problémád (Hangvezérlés)?
-
forintuser
őstag
Nehéz szülés volt, de kész lett. Banális hibán csúsztam el. A reformat fájlban nem cseréltem ki a megfelelő neveket. Mert csak másolgattam ész nélkül. Köszönöm a segítséget.
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1557 üzenetére
Most mobilnettel töltöm le a dolgokat. Érdekes módon a chrome többször hálózati hiba miatt visszadobott wifiről.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1556 üzenetére
Sikerülnie kell!
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1555 üzenetére
Ha sikerül, vendégem vagy egy sörre otthon.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1554 üzenetére
Pedig akkor ezen a néven nincs ott! Ellenőrizd le a filenevet nincs benne esetleg egy space vagy bármi...
-
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #1552 üzenetére
Lehet file hiba, de a pendrive is okozhatja.
Biztosan exFAT az USB drive formázása?
-
wong kok wah
senior tag
Igen, valószínűleg hibás a file! Töltsd le még egyszer! Most már nem fog elindulni a fejegységed amíg nem lesz sikeres a telepítés! A pendrive-al nem lehet probléma, hiszen elindult róla már az 1u5t-14g386-cb.tar.gz file!
-
forintuser
őstag
válasz
forintuser #1550 üzenetére
Holnap veszek másik USB-t.Meguntam.
-
válasz
forintuser #1548 üzenetére
Nem értek hozzá, de olyan, mintha a letöltött fájl nem lenne megfelelő (hiba a csomagban).
Lehet pendrive hiba is akár.Újra letölt, pendrive megformáz és kezdeni előről? Amőgy ilyenkor nem hal le a rendszer?
(A formázás annyira ijesztő tud lenni) -
forintuser
őstag
válasz
forintuser #1547 üzenetére
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1544 üzenetére
-
sugijme
csendes tag
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1542 üzenetére
Valamit nem másolsz bele a könyvtárba...
A SyncMyRide-ba ezeknek kell lennie:
1u5t-14g386-cb.tar.gz
5U5T-14G381-CD.tar.gz
4U5T-14G391-AJ.tar.gz
4U5T-14G423-AA.tar.gz
1U5T-14G658-AE.tar.gz
a Rootba pedig az autoinstall.lst és a reformat.lst azokkal az adatokkal amiket leírtam! -
kovlo
csendes tag
válasz
wong kok wah #1528 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sikerült a frissítés 3.0/19205-ról 3.4/20196-ra (Sync 3 2016.5).
Először csak térkép nélkül telepítettem próbaképp, kb. 15 perc alatt megvolt. Majd EU térképekkel újratelepítettem, az kb. 60 percig tartott. -
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1538 üzenetére
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
Jelenleg 3.4.19200 vezión vagyok egy 2017 Focussal.
Látom van újabb verzió 3.4.20237 és olvasom pár helyen GPS gondja lehet.
Ez mennyire problémás?Illetve érdeklődnék hogy mit takar az a fordscan segítsével történő Sync 3 calibration?
köszi -
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1539 üzenetére
Írtam privátot.
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1538 üzenetére
Hatalmas elnézésedet kérem. Most olvastam vissza. Magyarítás, Navigáció, és video player, stb. Ha már lúd, legyen kövér alapon ha már nekikezdek, akkor ezeket szeretném rávarázsolni. Nem ingyen kérem ha segítesz. Köszönöm.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1537 üzenetére
Ez előző posztomba lévő fileokat töltsd le. Másol ki őket a pendrive SyncMyRide könyvtárába. A root-ba pedig másold bele az autoinstall.lst és a reformat.lst fileokat (ezek a fileok a leirtakat tartalmazzák).
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1536 üzenetére
Szia.Egyetlen egy hatalmas hibája van. Ha telefonom össze van kötve a kocsival, és telefonálni akarok hangvezérléssel, hiába van németre állítva minden, csak angolul beszél vissza. Én pedig németet szeretnék. A Ford oldalát megnéztem, szerintük nincs frissítés a kocsimhoz. Lehet azért mert valami tákolmány lett rátéve. Esetleg leírnád ennek reformat tool-nak a használatát? Tőled hallok először róla.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1535 üzenetére
Egyébként mi a problémád ezzel a verzióval? Ha 3.4-et szeretnél rátenni akkor a reformat tool-al tudod megtenni.
autoinstall.lst
[SYNCGen3.0_ALL]
Item1 = 1u5t-14g386-cb
Open1 = SyncMyRide\1u5t-14g386-cb.tar.gz
Options = AutoInstall,Delay
,Includereformat.lst
APPS=5U5T-14G381-CD.tar.gz
VOICE=4U5T-14G391-AJ.tar.gz
GRACENOTES=4U5T-14G423-AA.tar.gz
ENH_DAB=1U5T-14G658-AE.tar.gz
Ez egy régebbi 3.4, de kevesebb Bug-al mint az újabbak.
De ha újabbat szeretnél akkor értelemszerűen lecseréled a reformat-ban a fileokat újabbra.
Tudnod kell, hogy ha felteszed a 3.4-et akkor elvileg már nem teheted vissza a 3.0-t! (de csak elvileg, gyakorlatilag vissza állítható!)
Amúgy van újabb verzió 3.0.hoz is (Build 20092) -
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1530 üzenetére
-
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #1531 üzenetére
Szia Wong!
A cisco jabber, illetve a webex videó működik eu-ban?
Nálam a jabber megy, de video kapcsolat nem jött létre.
Ami érdekes, a jabber hívásokat csak a telefonon tudom felvenni,
a képernyőn csak a hívás bontás gomb jelenik meg. A hw (kormányon levő gombok)
vezérlővel sem lehet hívást fogadni. Ezt a sync 3.4 és a régebbi 1.1 is ugyanúgy csinálja.A webex-et nem próbáltam még. Minden webex conf alatt otthon voltam eddig
Van információd ezekről?
-
wong kok wah
senior tag
Amúgy ha valakit érdekel, akkor megoldható a nem navigációs fejegység navissá alakítása. Videó player telepítése, magyarítás, etc...
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1529 üzenetére
Milyen verzió volt alapból és mi van most rajta?
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1528 üzenetére
És ezt hogyan kell megcsinálni? Nagyon szeretném frissíteni az enyémet, de én mondjuk eléggé elcsesztem. Valami angol nem hivatalos frissítést tettem fel, ezelőtt majdnem egy évvel. És a cyanlab-s megoldás is elhasal.
-
JanesKing
csendes tag
igen frissitettem. A latest verzio, amit cyanlabs felajanlt jelen pillanatban szepen mukodik. Nem talaltam benne hibat es tetszik, hogy a radio allomasok kepe is megjelenik.
Ami miatt frissitettem, az foleg, h navi alatt nem lehetet spotify-on szamot valtani. De ezt ebben a verzioban megcsinaltak
-
kovlo
csendes tag
Szervusztok!
2016 6. havi Smax-ban (Sony+Nav) a Sync 3.0 19205 verzióval és F9-es térképpel van telepítve, a magyar Ford honlapról.Miért nem elérhető nekem a Fordnál a 3.4-es frissítés? Valami hardveres oka lehet: pl. az újabb modelléveknél más/erősebb a Sync HW konfigja?
Valakinek tapasztalata ilyen régebbi Sync3 cyanlabs-os SW frissítésével? Működik a frissítés és utána a rendszer gond nélkül?
Köszönöm előre is!
-
válasz
sugijme #1517 üzenetére
Másik kábelekkel esetleg tettél próbát?
Előfordul sajnos, hogy kikopik az usb csati (bár aljzatoknál jelentősen évek kellenek hozzá, bár ki tudja, hogy fordék honnan szerzik be).Más:
újabb kis barátságos cuccos:
usb-ről megy a zene, a kijelzés pedig azt írja, hogy rádió... -
sugijme
csendes tag
Sziasztok!
Az alany: Focus mk3.5, 2018. januári, fejegység a nagy képernyős, Sony hangos, navi nélküli.
Néha eldobálja az USB portokat. Hiába dugom rá a telefont még csak nem is tölti azokat, ergo a Carplay se megy ilyenkor. Eleinte csak a könyöktámasz USB-je nem ment így, most van, hogy mindkettőt kilövi. Új korától előfordult, de nagyon ritkán. Most 1-2 havonta. Ilyenkor már a kocsi leállítása (aujtó kinyit, becsuk, újraíndítás) sem segít. A legfrissebb sync verzió van rajta, amit a hivatalos oldal felajánlott. De az új korával átadott, régebbi verzióval is produkálta. Más is tapasztalt már ilyet? Volt rá megoldás?
Mivel még garis a kocsi s januárban kötelező szervizre viszem ezt is megemlítem nekik, de bízom benne, hogy tudtok valami megoldást rá, hátha nem velük kell szenvednem.
Köszi -
JanesKing
csendes tag
válasz
qqrique #1515 üzenetére
nekem hozza, de sztem ha te is a legujabb programmal csinalad meg az update-t sztem te is kapnad az uzit. Kozben beszeltem a cyanlabs altal megadott forumon [DISCORD-on] es ott azt kaptam, h csak a terkep frissitest hagyjam ki es a software update az mukodni fog. Mivel ket helyrol ez volt a tanacs, igy megcsinaltam ma este. kb 10-2- perc alatt felkuszott es mos mukszik rendesen. Jelenleg 5 percet teszteltem, de ami nekem eddig fontos volt (apple car + waze + spotify) tokeletesen mukodik. Megegyszer koszi a helpet sracok!
-
JanesKing
csendes tag
válasz
qqrique #1513 üzenetére
most probalom a pendrive-ra ratenni a cyanlabs cuccot.
https://cyanlabs.net/tutorials/update-ford-sync-3-2-2-3-0-to-version-3-4-all-years-3-4-19200-2/
az automated method reszt csinalom, de nalam mar a syn3 updater software 1.0.1.1-es verzioja fut es az dob egy warningot, ha a navi reszt is updatelni akarom. Navigation nelkuli updatenel ezt nem nem dobja. -
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #1512 üzenetére
Az updater által létrehozott telepítő készlet nem idítja el a reformat-ot.
Hol hivatkozik a cyanlabs arra, hogy nem szabad az updater-rel készített telepítő készletet használni?
Ha jól emlékszem a manuális módszerrel előállított készleteknél említi.
-
JanesKing
csendes tag
a cyanlabsnal erdeklodtem es a 2020-ban gyartott autoban nem szabad hasznalni a cyanlabs altal adott updatert. Sajnos meg nem tudom miert
-
fatal`
titán
válasz
Respawn #1506 üzenetére
A térképből nekem még az F7 van, nem frissítettem jó régen (lassan ideje lenne). Hoz frissítést a Ford, le is töltöttem, de nem tudom ez melyik, lehet, hogy ez még F8 (most is ezt hozza, mint friss).
A tarban a térkép img fájlok idén márciusiak.
Viszont nem tudom hova feltölteni, mert nincs 25 giga felhős tárhelyem.
A Ford oldala ezt a ZIP-et hozza nekem, mint legfrissebb térkép:
[link]Ez ugyanaz, mint, ami nekem le van töltve.
-
Respawn
friss újonc
Köszönöm ezer hála!
Már toltam is Pendrive-ra!
Illetve még olyan kérdés hogy az F9-es Eu térkép is meg van esetleg?
Már csak hogy a teljes folyamatot meg tudjam újra csinálni.
Ha meg van fel tudnád tölteni esetleg hasonló formában?
Ígérem utána nem kérek mást!Ui. néztem van-e bármilyen VIN szám de nem találtam semmit, sztem nem lehet visszakövetni, Sync rendszer specifikus a frissítés, nem autó.(Úgy gondolom)
Big Thx még egyszer!
-
fatal`
titán
Arra mindenképp figyeljetek, hogy ez olyan Syncre való, amiben van navigáció is. Amiben nincs (navigáció nélküli) arra nem jó!
-
fatal`
titán
Ez a ford oldaláról letöltött változat. Remélem nem az fogja érzékelni, hogy az én autómra telepítették 30-an.
-
Respawn
friss újonc
Üdv!
Nekem is az a bajom, hogy a frissítés folyamatban állapotot jelzi.
Ford oldaláról frissítettem, írta is hogy frissítette de mégsem.
Pendrive-ról letöröltem az oldal meg azt írja hogy minden friss!(nem tudom ugyebár újra leszedni)
Hálás lennék érte ha fél tudnád tölteni valamilyen formában, hogy elérhető legyen, autoinstall.lst,licence és társaival!Sync3 3.0 19205
F9 a térkép!
Előre is ezer hálám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged