Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JanesKing
üzenetére
Hú... hát biztosan; még nem néztem nagyon utána, fejből most csak az jut eszembe, hogy a kormányon és a középkonzolon a >> (következő szám) gombokat egyszerre kell megnyomni 3-5 másodpercig; ekkor valami diagnosztikai menü jön elő. Még nem használtam.
Állítólag skin-t lehet választani.szerk.:
Tegnapi agyf@sz: eltűnt az első hangszórókból a hang... csak úgy... egyik indításkor hallom ám, hogy nem úgy szól a zene, mint szokott... miaf.sz...
Rendszerhangok sincsenek... érintéshang sincs... tehát akkor hangszóró... b'meg...
Este akkusaru le, reggel vissza.
Működik...
Elég flansziás ez az elektronika. -
qqrique
tag
válasz
JanesKing
üzenetére
Ez hivatkozás nem a Syn3 Updater által készített telepítőkészletre vonatkozik.
Ennek ellenére legyél óvatos. Ha valami elszáll, ugrik a garancia is.
Óvatos úgy lehetsz, ha nem telepíted. Ez okoz némi nehézséget. Sajnos.Nos, a tréfát félretéve. Az updater olyan telepítő csomagot hoz létre, mint amit a
Ford webről tölthettél le. -
válasz
JanesKing
üzenetére
Nem igazán...
A neten fellelhető infók alapján is erős passz.
Több esetben az automatikus frissítés kikapcsolását írták megoldásként, másholl kijelzőcsere.
Aztán simán előfordulhat, hogy néhány hw nem megy az általános sw-rel.
Aztán meg ott van az alkatrészek "pároztatása" is. 4 ugyanolyan hardver egyes esetekben nem működik, részegységeket összecserélve ezeken belül, aztán mindegyik megjavul... ezt kb. a Pentium 1 megjelenése óta van (akkor számtek szervizben dolgoztam, tapasztalatból mondom).Sajna arra kérdésre, hogy az én kijelzőmet a másikba téve mi volt a reakció, arra nem érkezett válasz. Gondolom hivatalosan nem adhatnak ki ilyen infót.
Aztán lehet, hogy tettek fel egy helyi sw-mod-os verziót... aztán attól javult meg...Az biztos, hogy ennyi ideig fagyásmentesen nem láttam még ezt a kijelzőt.

-
qqrique
tag
válasz
JanesKing
üzenetére
"cyanlabot neztem, de ott eppen felhivtak a figyelmeme, ha 2020-as az auto akkor ne hasznaljam ezt."
Ezt hol olvastad? Megvan az eredeti szöveg?
Az updaterről ezt írják. A tapasztalataim szerint igaz az alábbi állítás:
'Syn3 Updater will allow you to download your desired version of Sync 3 from the official Ford links and once the download has completed it will automatically prepare the USB Drive ready for you to insert into your car. This application prevents user error from wrongly formatted or partitioned USB drives and will ensure the correct update method is used.'
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Eladó kishibás 31.5" HP OMEN 32c
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
majd meg kellett allni az autoval, h ujrainduljon