- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Windows 10 2019 májusi frissítés, tehát a mostani legújabb telepítővel telepített rendszerről,
nem tudok Macrium-mal lemezképfájlt létrehozni, teljes lemezmentést készítenék,
C Windows partícióra hibát dob:
Unknown error - error code = 9
Live CD-ről futtatom a Macrium_Reflect_Free6_1_1225_X64_Winpe10_Rescue verziót.Kipróbáltam több merevlemezzel, SSD-vel, mindegyikre hibát dob a C partícióra,
de csak a májusi lemezzel telepített rendszerekre.
A 2018 végi Win. telepítőlemezzel létrehozott rendszerről tudok teljes lemezmentést készíteni.Másnál is jelentkezik ez a hiba?
Vagy nálam van user error?AOMEI Backupper live CD utolsó verziójával megcsináltam a mentést,
vissza is tudtam állítani hiba nélkül.
De azért jó lenne ha Macrium-mal is menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo BevezetésNapjainkban az SSD meghajtók már természetes elemei hordozható- vagy asztali konfigurációnknak, folyamatosan...
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest