Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
egyet értek. én vele befejeztem és pont, a személyeskedést ő kezdte, csoda, hogy nem folytattam.
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Szerintem is ez lehet, bár élőben még nem láttam soha. Mekkora lehet ez a cucc? Valaki tudja?
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Igen, de máshol írták, hogy batch script nem jó, kézzel kell írni.
Sőt WC-re sem szabad kimenni, mert a gép észreveszi, és nem engedélyezi...
Egyébként meg: írd be a Google-be: Remote Debugging Enabled
Mindjárt meglátod, hogy VisualBAsicről van itt szó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DOMy
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Azért tegyél má be néhány smileyt, mer még a végén komollyan veszem

Én ezen feküdtem ki:
Hekkerkörökben köztudott, hogy az első EnnableGateWay az ENIAC volt, ami "ENnablegateway Interface for Attacking Computers"-t jelentett, s az amerikaiak egy esetleges német atombomba-project terveit szerették volna feltörni vele. Az első parancs, amit tudott, természetesen a TST NETRC volt. Mivel az az Enigmákat a németek gyakran lecsatlakoztatták a hálózatról (a biztonság miatt), ezért kitalálták a PING parancsot, hogy ellenőrizzék, online vannak-e. Ez utóbbi olyan jól volt megszerkesztve, hogy még ma is kitűnően működik, viszont a TST program elég megbízhatatlan a mai 32/64 bites gépeken. Hiába, az "új" nem mindig jelenti azt, hogy "jó" is.Ja, a németeknél már volt internet 1944-ben...Meg hogy akkor találták ki a pinget...
És hogy a németekhez is be lehet jutni tst netrc-vel (igaz, Bill GAtes akkor még csak az álmokban létezett
)
Kész...egyszerűen fetrengek
Szegény jó ENIACDOMy
U.I.: még 2-3 nap a következő rész!
-
törölt tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
-
juliabrilke
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Arra mondjuk kiváncsi vagyok, hogy menne-e win98 alatt. Ott úgy hallottam, hogy nagyobb rá az esély. (esetleg win2k ?)
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
tst-netrc ruleeez...

(aki nem ismerne: hackerguide.uw.hu, sokat lehet rajta nevetni)
DOMy
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hát ja, szájat jártatni könnyű, de megcsinálni vmit, az már nem megy. Egyébként, nem tárolok ilyen jellegű képeket a gépemen, viszont jelszavakat igen, ráadásul fájlban is tartok párat

Amúgy meg oldd meg, hogy ne rúgjanak tökön IP scannelésért
Ez is hackertechnika, nem? Másnem, social engineering-gel megfüzöd a rendszergazdát vagy hasonlók... szóval ez nem jó kifogás. Lusta vagy és kész ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
modba nem fért:
Azt hittem, a nulladik rész elég világos volt...
De hiába, nem mindenki értette meg a lényeget.
DOMy -
ReJim
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
persze, hagyjuk.
amúgy kipróbálom én is ezt a distro-t. letesztelni a hálót. no meg mert slax-ra épül. (amúgy meg ha kezelő felület, akkor inkább blackbox, fluxbox. jobban használható mint az ilyen kde szutykok...)
egy igazi hekkernek meg nem kell netről letölteni live linuxot. mert inkább összerag egyet. sztem.
mert ez a BT dolog nekem kicsit szkriptkiddi beütésű...
-
Vladi
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
Azért vagyunk itt, hogy helyretegyük ezeket.
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Írd meg logouton
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
én letöltöttem, nemsokára tesztelem a bt3-at
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)