- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nalunk ugy lehetne megcsinalni h irsz egy scriptet, amivel bejelentkezel elerheto gepekre, onnan veletlenszeru portokat szkennelsz. de ahhoz ossze kell gyujteni a gepek listajat tetszoleges modon (ping, telnet, rsh, akarmi), aztan elindulni (nem is feltetlenul egyszerre minden gepre) szkennelni a te portjaidat (gepenkent egy taromanyt v megszebb ha veletlenszeruen, de akkor logolni kell a probalt portokat is) es az eredmenyt kiertekelni. viszont egy trackback rogton megmondana h honnan jott a sok scan, igy az bukta.
es jo esellyel az egeszet megfogja egy ceges tuzfalakkor pedig szerezni kell egy kinti gepet, ahonnan lehet ilyet jatszani.
akkor meg mar ott tartasz h tobb kinti gep kell.
vagy ha eleg vagi vagyok es en nekem is upc catv-m van, akkor csak egy wireshark kell az eredmenyeket osszegyujteni, akkor mehet veletlenszeru src-vel is az osszes csomag, legalabb nem tudod honnan jottek.
nezd meg pl h a myip-ed frissitesehez milyen egyszeru script van (unix alatt). na ha ilyet zsigerbol osszedobsz, akkor mar lehet kezdeni az ilyesmi jatekokates nyilvan keves ez is, mert ami 'csak' a szabvanyos dolgokat hasznalja, az soxor keves lehet, tehat csomagokat neked is kell tudnod osszeallitani pl c forrasbol.
szoval munkas -
juliabrilke
veterán
Egy nagyobb cégnél, ahol mindenki számítástechnikával foglalkozik? Kicsit nehéz lesz meggyőzni a rendszergazdákat...
Egyébként nálunk (tesztelőknél) meg főleg nézik, hogy ne teszteljünk, csak belső gépeket.
Én nem is mondtam, hogy akarom/fel tudom törni a gépedet. És még lusta is vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest