Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
az otthoni user, nem cél, terepgyakorlat
egyébként, nem poénból akarom megtanulni ezt, hanem mert ha külföldön járok, jól jöhet egy "ingyen" hotspot.. meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem! tény, hogy nem etikus, de másokat pár kilobájt adatforgalommal megterhelni (pl crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben meszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által -
sghc_toma
senior tag
BT első ránézésre tök jó, de kicsit jobban belegondolva nem biztos, hogy jó dolog a létezése... egyrészt a "hivatásosok"-nak már úgyis van egy jól bejáratott rendszere, másrészt pedig a hülyegyerekek kezébe ad egy elég masszív fegyvert...
egy szó, mint száz: egyetértek...
kicsit továbbgondolva a dolgot, és elvonatkoztatva a BT-től: azért elég szar, hogy SK Pistikének megvan a lehetősége arra, hogy akár next-next-finish módszerrel bejusson egy gépbe (m.t.spl.it fw) úgy, hogy fingja nincs arról, hogy mit csinál.. az meg még szarabb, hogy ettől r34l H4x0r-nak érzi magát, és ezt hirdeti is....

-
juliabrilke
veterán
"BT dolog nekem kicsit szkriptkiddi beütésű..."
Neeeem... Inkább olyan "lusta vagyok megkeresni a programokat a neten" beütésű.
Szerencsére a legtöbb program már megvan nekem és a munkahelyen gondoskodnak a legfrisebbek beszerzéséről is. Ezért is jobb, ha te szerzed be mindig a legfrisebbeket és nem néhány éves linux live cd-vel játszik az ember. (szerintem
) -
juliabrilke
veterán
Szerintem inkább hagyjuk... Megtetszett neki, akkor csinálja nyogodtan. Viszont nem netlopásra kellene használni a tudását.
De szerintem így akarta írni : "egyébiránt, ez az első olyan linux disk, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet ethical hackerhackernek születtem?"

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként, nem poénból akarom megtanulni ezt, hanem mert ha külföldön járok, jól jöhet egy "ingyen" hotspot.. meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem! tény, hogy nem etikus, de másokat pár kilobájt adatforgalommal megterhelni (pl crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben meszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által

)