Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
az otthoni user, nem cél, terepgyakorlat
egyébként, nem poénból akarom megtanulni ezt, hanem mert ha külföldön járok, jól jöhet egy "ingyen" hotspot.. meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem! tény, hogy nem etikus, de másokat pár kilobájt adatforgalommal megterhelni (pl crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben meszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által -
sghc_toma
senior tag
BT első ránézésre tök jó, de kicsit jobban belegondolva nem biztos, hogy jó dolog a létezése... egyrészt a "hivatásosok"-nak már úgyis van egy jól bejáratott rendszere, másrészt pedig a hülyegyerekek kezébe ad egy elég masszív fegyvert...
egy szó, mint száz: egyetértek...
kicsit továbbgondolva a dolgot, és elvonatkoztatva a BT-től: azért elég szar, hogy SK Pistikének megvan a lehetősége arra, hogy akár next-next-finish módszerrel bejusson egy gépbe (m.t.spl.it fw) úgy, hogy fingja nincs arról, hogy mit csinál.. az meg még szarabb, hogy ettől r34l H4x0r-nak érzi magát, és ezt hirdeti is....

-
juliabrilke
veterán
"BT dolog nekem kicsit szkriptkiddi beütésű..."
Neeeem... Inkább olyan "lusta vagyok megkeresni a programokat a neten" beütésű.
Szerencsére a legtöbb program már megvan nekem és a munkahelyen gondoskodnak a legfrisebbek beszerzéséről is. Ezért is jobb, ha te szerzed be mindig a legfrisebbeket és nem néhány éves linux live cd-vel játszik az ember. (szerintem
) -
juliabrilke
veterán
Szerintem inkább hagyjuk... Megtetszett neki, akkor csinálja nyogodtan. Viszont nem netlopásra kellene használni a tudását.
De szerintem így akarta írni : "egyébiránt, ez az első olyan linux disk, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet ethical hackerhackernek születtem?"

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgatós találkozó
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként, nem poénból akarom megtanulni ezt, hanem mert ha külföldön járok, jól jöhet egy "ingyen" hotspot.. meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem! tény, hogy nem etikus, de másokat pár kilobájt adatforgalommal megterhelni (pl crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben meszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által

)