- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
az otthoni user, nem cél, terepgyakorlat
egyébként, nem poénból akarom megtanulni ezt, hanem mert ha külföldön járok, jól jöhet egy "ingyen" hotspot.. meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem! tény, hogy nem etikus, de másokat pár kilobájt adatforgalommal megterhelni (pl crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben meszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által
-
sghc_toma
senior tag
BT első ránézésre tök jó, de kicsit jobban belegondolva nem biztos, hogy jó dolog a létezése... egyrészt a "hivatásosok"-nak már úgyis van egy jól bejáratott rendszere, másrészt pedig a hülyegyerekek kezébe ad egy elég masszív fegyvert...
egy szó, mint száz: egyetértek...
kicsit továbbgondolva a dolgot, és elvonatkoztatva a BT-től: azért elég szar, hogy SK Pistikének megvan a lehetősége arra, hogy akár next-next-finish módszerrel bejusson egy gépbe (m.t.spl.it fw) úgy, hogy fingja nincs arról, hogy mit csinál.. az meg még szarabb, hogy ettől r34l H4x0r-nak érzi magát, és ezt hirdeti is....
-
juliabrilke
veterán
"BT dolog nekem kicsit szkriptkiddi beütésű..."
Neeeem... Inkább olyan "lusta vagyok megkeresni a programokat a neten" beütésű.
Szerencsére a legtöbb program már megvan nekem és a munkahelyen gondoskodnak a legfrisebbek beszerzéséről is. Ezért is jobb, ha te szerzed be mindig a legfrisebbeket és nem néhány éves linux live cd-vel játszik az ember. (szerintem)
-
juliabrilke
veterán
Szerintem inkább hagyjuk... Megtetszett neki, akkor csinálja nyogodtan. Viszont nem netlopásra kellene használni a tudását.
De szerintem így akarta írni : "egyébiránt, ez az első olyan linux disk, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet ethical hackerhackernek születtem?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest