- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
Igazából nincs hekkerkedési vágyam. Ha lenne, már rég a szomszéd netjén lognék, és sajátom felmondtam volna. Mint mondtam, engem csak az érdekel, hogy ha szarban lennék, képes lennék-e rá, hogy megtegyem ,és még akko sem azért, hogy visszaéljek vele! Nem tudom, ez a ti oldalatokról mennyire érthető, igazából én is elvi sikon játszom az ötlettel, még akor is, ha nem igy tünik elsőre.
-
sh1n0b1
csendes tag
hajrá srácok! állok elébe, mert én csak egy "script kiddie" vagyok, nyilván nem védtem le a rendszerem, szerintem meg kellene vele próbálkoznotok!
IP kezdésnek: shinobi.myip.hu, reverse-ljétek, aztán lehet jönni
egyébként, ismeritek az UPLINK nevü játékot? imádtam, amig meg nem untam, hogy mindig ugyanazok vannak
-
domi007
őstag
Igen, de emészthetetlenül sokat nem akarok írni....
Ha azonban ezt akarjátok, benyomom a következő részt (már itt áll, beírva, csak előredátumoztam)A LiveCD-kkel semmi bajom nincs. Én is nagyon szeretem őket használni, és lehet, hogy készítek is egy sajátot.
A problémám inkább az, hogy teljesen nyugodtan letöltheti a kis vérpistike otthonra Ezt a LiveCD-t, amivel aztán mindenféle csúnyaságot művelhet, akár 0 tudással is, hiszen a CD-re minden telepítve van, minden, ami csak kellhet.
DOMy
-
Lortech
addikt
Elvileg mehet még több is, nekem van 41k-s írásom rios5 óta. Tényleg kicsit karcsúnak hat így egy résznek, picit olyan, mint amikor elkezdődik a film, kiírják a címet, főszereplőt stb, aztán már jön is a reklám, vagy vége a filmnek.
Bár nem én vagyok a célközönség, de nincsenek kibontva a dolgok szerintem.
Azért csak hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest