- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
tst-netrc piti, a /dev/dsp-s hack az igazán l33t
-
juliabrilke
veterán
Ha egy ujjal pötyögöm be, akkor biztosan elnézi, hogy kimegyek wc-re.
De én ezen estem akkorát a székkel....
"Az adatforgalom nagyságától függően sajnos ezek a kábelek igen gyorsan elkopnak,
hiszen ezeket nem általános használatra tervezték."A mocsok.... Még kopik is??? Gyorsan megnézem az UTP kábelemet, mert mostanában sokat töltögettem....
-
juliabrilke
veterán
-
bobace
addikt
Sajnos nem ment egy parancs sem. Haverom aki nagyon érti ezeket, vele minden beállítást kipróbáltunk, ilyen default, olyan konkrét,de nem ment
A hivatalos oldalon sem találtam anno a támogatott chipsetek között,pedig elég elterjedt darab... De már vagy 4 hónapja nem is foglalkoztam végül vele.
Ettől független ha valaki intel gma900 integrált vid karival megcsinálta, átdobhatná mit irt be parancsoknak. -
sh1n0b1
csendes tag
Jó, nem a KDE-ről beszéltem, amúgy tényleg marhasok disztóval játszogattam. Amúgy nekem semmi bajom azzal, ha le-script-kiddieztek, nem a rangra hajtok, hanem hogy ha az élet úgy hozza, fel tudjak lógni egy kóborjelre pár percre, ennyi a mondandóm lényege. Mivel nekem van itthon internet, (wifivel), egyátalán nem az a vélom, hogy most x pénzt megtakaritsak a lopNET-tel, hanem hogy ha tényleg fontos, rákapcsolódhassak. Egyébként is adódhatnak olyan élethelyzetek, ahol ilyen tudás életet menthet
Egyébként, szivesen olvasom a megértésére irányuló további cikkeidet, összerakom én magamnak a képet, csak ez igy még sovány
-
LGLuke
őstag
Én meg pont az ilyen "kis vérpistikétől" nem félek!
Ha valaki nem gyakorlott "támadó", akkor úgyis lebukik.
Ahol fontos adatok vannak, ott hozzáértők is akadnak, tehát egy lúzerjúzer nem fog tudni betörni, máshol pedig legfeljebb bosszúságot tud okozni, s nem anyagi kárt.
Szóval nem baj, ha letölthető a live cd. A profik meg úgyis elkészítik maguknak a cd-ket, tehát saját eszközzel dolgoznak. -
sh1n0b1
csendes tag
nem mondod, te magad vagy az Xploitz?
csak neeem...
amugy, találtam értelmes tutorialt, addig eljutottam, hogy a háló csatornája a 10-es, csak nekem vmiért wifi0 helyett wlan0 van a listában :S meg nincs ath0-m sem... mi lehet a baj?
Vladi: nem kell adni, megtalálják ők maguk is
Természetesen tutorial jelleggel csinálom az egészet, soha semmilyen hasznom nem lesz belőle, hogy ha megtanulom ezt! Illtve, attól függ, honnan nézzük
egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?
-
sh1n0b1
csendes tag
Na, ezt itt most BT3 alól írom. Körülnéztem SSID ügyben, és találtam WEP-pel védett szomszédokat
Úgyis fel kell mondanom a NET-et, 2 hét múlva elutazom. Ha holnap felmondom, mit tudok még tenni, hogy ne szálljon el teljesen? Pl WEP feltörése, hogy kell?
Esetleg privátba leirnád?
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest