Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Sajnos nagyon sok ilyen idióta van, nem mondom, hogy főleg nők csinálják ezt, de főleg nők csinálják
Járókelőként még nem kaptam ilyet az arcomba, viszont lehúzott ablak mellett, az autóban ülve igen. Az sem volt kevésbé jó
-
7
addikt
En ezen inkabb csak nevetni tudtam volna...

-
Pukkancs
aktív tag
Úgy kellett volna csinálni, mint amikor megnyomod az enter-t a gta-ban

-
erdoke
titán
válasz
sünpávakutya
üzenetére
Ehh, már nincs annyi szabadságom, amennyi idő alatt elfogadható szintre kerülne az illatom.

-
erdoke
titán
válasz
bolondember
üzenetére
Ahogy telik az idő, lassacskán kezdem én is így érezni. Azt hiszem, azért úsztuk meg ennyivel, mert észre sem vett minket.

-
erdoke
titán
válasz
sünpávakutya
üzenetére
A valeriánsav nem rossz ötlet, de mi történne, ha elesnék, és összetörtne az üveg a zsebemben?

Éppen a napokban filóztam azon, vajon lejár-e a valeriánsav szavatossági ideje, és ha igen, mi történik? Megbüdösödik?
-
bolondember
MODERÁTOR
tudod, nem szép dolog ilyet mondani, de asszem örülhetsz neki, h nem tolatott Rátok...

-
sünpávakutya
csendes tag
Batz papucs nem volt nálad? Amúgy is ősi román szokás úgy beállítani a fúvókákat, hogy öt méterrel hátrébb nyomjon, mint a szélvédő, mert így 190-nél az autópályán pont jó lesz.
Javaslatom: régi pumpás dezodor doboza, nyaknál szétcsavar, megfelelő folyadékkal feltölt, zsebben hord, viszontlocsol. A töltet vérmérséklettől függően a téli szélvédőmosó koncentrátumtól az enyhén hígított valeriánsavig bármi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De még mielött leoltanátok, hogy milyen jól neveltek, megjegyzem, vicceltem