- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Sajnos nagyon sok ilyen idióta van, nem mondom, hogy főleg nők csinálják ezt, de főleg nők csinálják
Járókelőként még nem kaptam ilyet az arcomba, viszont lehúzott ablak mellett, az autóban ülve igen. Az sem volt kevésbé jó
-
7
addikt
En ezen inkabb csak nevetni tudtam volna...

-
Pukkancs
aktív tag
Úgy kellett volna csinálni, mint amikor megnyomod az enter-t a gta-ban

-
erdoke
titán
válasz
sünpávakutya
üzenetére
Ehh, már nincs annyi szabadságom, amennyi idő alatt elfogadható szintre kerülne az illatom.

-
erdoke
titán
válasz
bolondember
üzenetére
Ahogy telik az idő, lassacskán kezdem én is így érezni. Azt hiszem, azért úsztuk meg ennyivel, mert észre sem vett minket.

-
erdoke
titán
válasz
sünpávakutya
üzenetére
A valeriánsav nem rossz ötlet, de mi történne, ha elesnék, és összetörtne az üveg a zsebemben?

Éppen a napokban filóztam azon, vajon lejár-e a valeriánsav szavatossági ideje, és ha igen, mi történik? Megbüdösödik?
-
bolondember
MODERÁTOR
tudod, nem szép dolog ilyet mondani, de asszem örülhetsz neki, h nem tolatott Rátok...

-
sünpávakutya
csendes tag
Batz papucs nem volt nálad? Amúgy is ősi román szokás úgy beállítani a fúvókákat, hogy öt méterrel hátrébb nyomjon, mint a szélvédő, mert így 190-nél az autópályán pont jó lesz.
Javaslatom: régi pumpás dezodor doboza, nyaknál szétcsavar, megfelelő folyadékkal feltölt, zsebben hord, viszontlocsol. A töltet vérmérséklettől függően a téli szélvédőmosó koncentrátumtól az enyhén hígított valeriánsavig bármi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Napelem
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De még mielött leoltanátok, hogy milyen jól neveltek, megjegyzem, vicceltem