Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Volt már szerencséd AXS hajtást használni?
Minden tapasztalat érdekel!Kacérkodom én is a gondolattal. Igazából ilyen felgyúgyulás utáni ajinak gondolnám magamnak. Közben tudom, hogy nem racionális, mert valószínű annyi többletet nem ad, bár a váltás az parádés. Igazából 1 dolog zavar a +1 akksi és +1 elem, amivel foglalkozni kell. Ha a bringa fő akksijáról vinnék a delejt, akkor csak a bringát magában kéne tölteni... úgy már simán megvettem volna, de ez a le kell szedni az akksi védőt, majd az akksit és rátenni egy külön töltőre, meg vissza és ezt rendszeresen, de nem minden menet előtt mint a bringát, pont egy olyan dolog, amit könnyű elfelejteni, aztán ott van az ember a pályán és nem megy a váltó.
Egyik boltban már ott van a kosaramban a gx axs szett (nincs megrendelve), aztán most amiket leírtam... szarabbul hangzik mint elsőre.Szóval nem tudom. Tipikus lesérült bringás vagyok. Nem tudok bringázni ezért most technózok, ha jól lennék akkor bringáznék és közben vigyorognék ahelyett, hogy ilyen "lényegtelen" dolgokkal és művi problémákkal foglalkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest