Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sebgutkopf

őstag

válasz baluka #5868 üzenetére

Volt már szerencséd AXS hajtást használni?
    Minden tapasztalat érdekel!

Kacérkodom én is a gondolattal. Igazából ilyen felgyúgyulás utáni ajinak gondolnám magamnak. Közben tudom, hogy nem racionális, mert valószínű annyi többletet nem ad, bár a váltás az parádés. Igazából 1 dolog zavar a +1 akksi és +1 elem, amivel foglalkozni kell. Ha a bringa fő akksijáról vinnék a delejt, akkor csak a bringát magában kéne tölteni... úgy már simán megvettem volna, de ez a le kell szedni az akksi védőt, majd az akksit és rátenni egy külön töltőre, meg vissza és ezt rendszeresen, de nem minden menet előtt mint a bringát, pont egy olyan dolog, amit könnyű elfelejteni, aztán ott van az ember a pályán és nem megy a váltó. :F
    Egyik boltban már ott van a kosaramban a gx axs szett (nincs megrendelve), aztán most amiket leírtam... szarabbul hangzik mint elsőre.

Szóval nem tudom. Tipikus lesérült bringás vagyok. Nem tudok bringázni ezért most technózok, ha jól lennék akkor bringáznék és közben vigyorognék ahelyett, hogy ilyen "lényegtelen" dolgokkal és művi problémákkal foglalkoznék. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák