- Ingyen kellene, de tegnapra
- New Game Blitz - 2025
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Azt szokták mondani, hogy 10-12 slukk felel meg egy szál ciginek, persze függ a nikotin tartalomtól is.
Szvsz ez nem igaz, legalább is én nem úgy érzem, min. 3x annyit szívok.Nekem olyan 30 slukk kell, hogy picit is jóllakjak vele.
A munkahelyemen kb. ebből a készülékből lélegzek.
Szerintem ezek a készülékek nem alkalmasak a "pumpálásra", tehát ezt nem lehet olyan vadul gyorsan szívni mint egy cigit.
Ezt öregesen,papásan, mint ha pipáznál ajánlott szivogatni.Hosszú lassú szopkodással.Én amit kaptam patronokat, azok egy vackok voltak.3 nap után már alig "füstölt".Most helyben egy srác foglalkozik ilyennel és tőle vettem olyan patront mi szétszedhető és a komplett belsejét ki lehet cserélni kazánostul kanócostul egy mozdulattal és csak 500ft a belseje.Ez nekem eddig nagyon bevált, mert 1 hete szívom ezzel a patronnal a mérget és ugyanúgy füstöl mint első nap.Szörcsögni is nagyon ritkán szörcsög, általában csak töltés után, de akkor egyszer kirázom és frankó is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest