Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Azt szokták mondani, hogy 10-12 slukk felel meg egy szál ciginek, persze függ a nikotin tartalomtól is.
Szvsz ez nem igaz, legalább is én nem úgy érzem, min. 3x annyit szívok.Nekem olyan 30 slukk kell, hogy picit is jóllakjak vele.
A munkahelyemen kb. ebből a készülékből lélegzek.
Szerintem ezek a készülékek nem alkalmasak a "pumpálásra", tehát ezt nem lehet olyan vadul gyorsan szívni mint egy cigit.
Ezt öregesen,papásan, mint ha pipáznál ajánlott szivogatni.Hosszú lassú szopkodással.Én amit kaptam patronokat, azok egy vackok voltak.3 nap után már alig "füstölt".Most helyben egy srác foglalkozik ilyennel és tőle vettem olyan patront mi szétszedhető és a komplett belsejét ki lehet cserélni kazánostul kanócostul egy mozdulattal és csak 500ft a belseje.Ez nekem eddig nagyon bevált, mert 1 hete szívom ezzel a patronnal a mérget és ugyanúgy füstöl mint első nap.Szörcsögni is nagyon ritkán szörcsög, általában csak töltés után, de akkor egyszer kirázom és frankó is.
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol a T-1000-es
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest