- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Jaja,de én úgy érzem,főleg aki nem jár utána,és úgy kezdi,könnyen csapdába is eshet...talán ezért lenne jó szélesebb körű tájékoztatás.
Igaz egyébként,hogy egyre többen használnak ilyet,így mostmár annyira nem nehéz tanácshoz jutni földi halandónak sem.
Ennek ellenére tényleg sok buktatója van elkezdeni...
Én az ellenjavallat ellenére sem tartom pl.rossz ötletnek az e-healthot sem.főleg az 1500-as 2 doboz cigis áron.Én is azzal kezdtem,és még mindig előveszem,persze üres patronba normális anyagot töltv
Talán akkor lesz jobb a helyzet,ha itthon is terjedni kezd a nyugaton minden trafikban kapható eldobható elektromos cigi.Ami jobb,mint az e-health,nem drágább,és mondjuk vesz az ember egy ilyen 5x tölthető+5 feltöltött patronos kütyüt,próbának.Cigiméretű doboz,rendes 510-es,később is jó kazán és patronok...vettem én is az angoloktól,kíváncsiságból5 font volt akciósan.Kazánja pöpec,magában az is kerül ennyibe,akksi tényleg jó,bár az 5x-i tölthetőségi garancia jelzi is,mire van,de hozza egy 510es kicsi akksi szintjét 3 töltésig...utána kibeleztem,és remk szétszedő eszköz lett belőle,nem az eGót kell kínozni.És van kismillió variációban ez is,akár 1db cigi és semmi más kivitelben is,csak nem itthon.1db cigi,de az normális,megveszed,bír egy doboznyit,ha jó,akkor akár el is lehet egy ilyesmin élni egy ideig,persze az ára az ottani 1000+ft-os cigihez igazítottan 1 doboznyi.Elem fémcsőben,1db vatelines patron...elég is.
Itthon sajna e-health max a próba,azt is netről érdemes venni.Itt még a piacon is 400 egy csomag patron,meg 3000+ egy e-health,annyi viszont már sok.Ráadásul a hozzáadott patron mentes,és emiatt csalódhat,aki próbálja,de az is,aki meg aztán erőset vesz,mert nincs más.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Windows 11
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Nintendo Switch
- Gurulunk, WAZE?!
- Politika
- Autós topik
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest