Hirdetés
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
-
Xero
nagyúr
Szerintem eGo-T vagy eGo-C átlátszó tank patronnal. Rém egyszerű az okom: Egyszerű beüzemelni, tölteni és használni, valamint vizuálisan is követhető a folyadék szint, így elkerülhető a száraz égetés.
Akiket én átállítottam (6 ember) abból mindegyik eGo-T/eGo-C-vel kezdett a javaslatomra és annál is maradt. Sosem volt panasz.[ Szerkesztve ]
-
nagynorbi
aktív tag
Vannak olyan nagyon karakteres ízek, mint pl. a mogyoró, valamilyen kávé, meg ez a füstös pirítós, amik nagyon tudnak ragaszkodni Ezekhez nem javasolt olyan kazán, amit naponta használsz dohány ízekhez. Én külön tartok az ilyenekhez egy T2-őt tüskétlenítve.
Egyet értek Xeroval, kezdésnek jók a tank kazánok. Én még azért betenném a listába a Helixet, és az új, átdolgozott "A" kazánt is. Viszont macera mentes patron/kazán nincs. Pici nyűgje mindegyiknek van. A kísérletezgetést nem lehet (nem szabad?) megúszni.
-
Kígyó
senior tag
Hali!
Nekem az a tapasztalatom a temaval kapcsolatban, hogy a th eleg sok dologtol fugg. Ha van otthon 18-as leved, akkor gondolom azt is szivtal. Szoval 18-as utan ne nagyon varj th-t a 12-estol, plane ne helixbol. Nem mindegy az sem, hogy milyen leves, mennyi benne a pg, mennyi benne a viz. Ha th-t akarsz, akkor a vg tobbletu leveket alapbol keruld. Mondjak, hogy jobban fustol, bla-bla, de igazsag szerint mar egy egyensuly is 10x jobban fustol, mint egy cigi, az nem eleg? Ha pedig allergias vagy a pg-re, akkor erosebb lotyi kell es neha dupla iz. Ezen kivul azonos gyarto, es azonos setup eseten sem mindegy az iz. Tapasztalatom szerint a malnas helm-nek pl sokkal nagyobb a th-ja, mint a mogyorosnak. Ennyit a levesekrol.
A helix pedig egy masik tema. Egyreszt van belole 250 fajta, soxor azt sem tudod mit veszel. Az en lr-emnek is sok a 4.2V, de az kap is annyit a lavabol, a vv-bol ketlem, de persze lehet a tiednek alacsonyabb ellenallasa. Ha alacsonyabb fesznel nem eg meg akkor jo a folyadekallatasa. En szemely szerint nem ertem a felhajtast a helix korul. Jo volt a marketingje, Bleki agyondicserte egy videoban, es hirtelen mindenki olyat akart. Pedig finoman szolva is volt vele gond. Repedt, utana folyt, nem szelelt, normal akksival ki sem lehetett hajtani. Annyi, hogy eleg jol nezett ki., foleg egy ezust ego-n. A th-ja pedig eleg gyenge, inkabb kaparos. De itthon ugye azt is th-nak hivjak, mivel sokan azt hiszik, hogy a th a torokhatas szobol ered. Pedig a "throat hit"-bol, ami ugye mast jelent. A lenyeg, hogy ha rendes th-ra vagysz, akkor egy tank rendszerrel jobban jartal volna.
Szeretnem hangsulyozni, hogy ez az en velemenyem/tapasztalataim, lehet vele egyet nem erteni, sot hangot is lehet neki adni, de nem kivanok rajta vitatkozni!
udv,
Kígyó -
Wendelke
senior tag
Elektronikát szerintem vehetsz bele 900-1000 ft körül van. De hozzáértővel cseréltesd, vagy csináld, mert könnyű elbaltázni. Én próbáltam visszaforrasztani pillanat pákával a kiszakadt vezetéket, de a nyák nem szerette. Most majd egy hozzáértővel akarom megcsináltatni.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
fer
őstag
Ettől még nem szabadott volna neki kinyiffanni, ugyanis ezek rövidre zárás ellen védve vannak, még az a szerencséd, hogy nem robbant fel, esetleg a szádban egy zárlatos kazánnal! Ha szerencséd van, akkor lehet bele elektronikát venni szabályozottat, vagy akár szabályozatlant, hogy VV-set kapsz-e bele az jó kérdés!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
BandiHUN
veterán
Bele szokták ragasztani...melegítsd meg a palástot egy kicsit(85C fölött enged a pillanatragasztó,stb,de persze efölé se érdemes,nehogy olvadjon...vagyis óvatosan),akkor ki lehet tolni.Egyébként 99%,hogy a kapcsoló FET pukkant szét..ezt elvileg ha tudod,mit csinálsz és kell a VV akksi,pótolhatod bármilyen eGo elektronikáról,minden van ilyen cucc.De ha nem tudod,miről van szó,nem javaslom...marad a panelcsere,csak vigyázz ám,nehogy stabilizált belet vegyél bele...szerintem nem sok mindenre jók,mert kicsi a fesz,ha meg kék,4.2-n használtad a VV-t,kifejezetten vacak lesz.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
l.öngyújtóval
Lehet hőlégfúvóval is,csak óvatosan,a panel kibír 100+ fokot is,kis fokozaton persze.
Kis fekete izé,ami jó eséllyel erősen el lesz pukkanva...
Más panelokon is találsz a kimeneti vezeték mellett ilyet,de ne keverd össze a 3.3V-os stabilizátorral,az is ilyen tok,de az nem a kimenetre van kötve.
Boltból sajna kábé esélytelen csak FET-et szerezni,ha tudnád is a jelét,kiderülne,hogy valami kínai csoda,mint az újabb szériás ego töltők spéci,de szintén beszerezhetetlen töltésvezérlője,aminek a doksiját is csak 1 helyen találtam meg angolul,nem méghogy venni...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
wwenigma
Jómunkásember
F@sza makrót tolj fel elektronikarol, szerintem tudunk mondani odavaló cuccot.
Brenyo: én is arra gondoltam, drip tippel + egy kis lötyi es meg tudok mutatni pár ízt. Egyébként mivel minimalis karbantartassal kell a leheto legjobbat kihozni és ugy nez ki méret/ár nem szamit, igy valszeg megint IMIST II lesz belole Supreme testen.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dudasj
tag
Ha van műszered vagy tudsz kérni akkor a testet ki tudod mérni mert az rá van kötve a fém részre. a + pedig ahol volt. (Forrasztás nyomra vissza) De az azért látszik a nyákon is melyik a - része általában. Helixem nincs de sima egon amúgy balra van a + jobbra a -. Én amúgy az állandóban nem is használok akksit, kiszedtem belőle és rákötöttem egy adapterre és arról megy - így nem kell töltögetni meg ilyenek. + az adapter állítható feszültségű így szabályozni is tudom mennyire legyen erős...
-
vazzz
őstag
Megvan a Revolution. Hát... többre számítottam. Levegőztetése tényleg jó, de a tekerése nem az igazi.. szerintem túl nagy az ellenállása az ego-t akksihoz. Fullra töltött akkuval sem tud olyan füstöt és th-t csinálni, mint az újratekert v2 lemerülőben lévő akkuval. Szörcsög is néha-néha. A szipka maradhatott volna olyan, mint a sima Helixé. Ha újra lehetne tekerni, azért meg tudnám szeretni.
-
BandiHUN
veterán
Lehet hibás...megoldani egyébként egyszerűen úgy lehet,ha veszel egy normál eGo elektronikát bele,vagy apróhirdi,stb.útján szerzel egy akksihibás eGo-t és átrakod az elektronikát például.
Egyébként nekem eddig annyi a tapasztalat,bár nem ECHO,de a stabil akksik már kezdenek izélni pl.a dual coil LR-ektől,ami nálam úgy jön ki,hogy a gomb elengedése után is tovább izzít 1-2 mp-el az akksi néha...igaz ez nem stabil eGo akksival is kijön,de a patroni is 1.4 ohmos,sajna ilyen járt a DCT mellé,még lusta voltam szerezni valami normálisabb DCT belet,mert amúgy tetszik a patron.viszont 1.8-as patronnal eGo-D LED és stabil eGo,nem stabil eGo akksival semmi probléma nincs,mondjuk az élmény miatt a stabilomon csináltam elektronikacserét(600ft volt "akciósan" a vadiúj kis festéshibás akksi,persze garral,ígyis alatta vagyok a kínai árnak is a +1000ft-os elektronikával...),nem is volt más gond utána se,csak az említett.Bár vicc,hogy a dual lr-t mi a pöcsnek találták ki,és miért alap egy DCT tankhoz,ha mégha hiba nincs is,de a feszültségesés miatt eGo-n lehetetlen profitálni belőle,kizárólag "puritán" elektronikamentes modon ér valamit az egész.Tox Cannon alapból tilt már 4V körül vele,de nem is kínzom...elektronika pl.itt lenne...ha lenne épp,innen vettem:
http://ecigi.shop.hu/spd/AD-EGO-ELEKTRONIKA5LOCKOS/EGO_ELEKTRONIKA_42vSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Xero
nagyúr
Miért is kellene postázni? Megírod nekik, hogy nem működik normálisan, állandóan letilt és kész.
Küldenek másikat. A régit meg megtarthatod. Ha akarsz abban is cserélsz elektronikát.Egyébként eddig egyszer küldtem vissza HK-ba terméket garancia miatt. Kb fél kg volt. Nyomkövetéssel 4000Ft körül volt. Mondjuk azt is megtérítették. Ezzel szemben HC nem fog szórakozni ilyesmivel. Bocsánatot kérnek és küldenek újat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én nemrég vettem észre, hogy 3 db 510-es akkum elromlott. Végül ezeket cseréltem el a 2 budra, meg a T3-ra. (Közöltem, hogy rosszak, de úgyis tanulmányozás céljára kellenek az 510-sek.) Ezek is kb. 1 hónapja működtek még, aztán hirtelen egyik sem.
Ezek után inkább egy eGo-T akkut vettem, hátha az jobb lesz.
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest