- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz Telefunen2 #11266 üzenetére
Az EvoD-nak hibája,hogy elhűti a gőzt...ki is csapódik a kondenz rendesen...és az íz se az igazi...kicsit segít,hogy ha valamivel megpróbálod már a kazán felett dzűkíteni a gőzt,pl.gumigyűrű,így vékonyabb sugárban nem éri úgy a falát...
De egyébként hiába jó az EvoD,de emiatt is jöttek hamar az utódok...a Kanger T3 egy fokkal se jobb,ami megoldja a gondokat,az a vapeonly BCC Mini például,cékony levegőcső,amiben VÉKONYFALÚ nagy lyukú levegőcsővel megy a kazán,amit a lötyi hűtő hatásától mentesen csináltak,mert gumi szigeteli a középső csőtől,a kazán melegíti...piszok sokat számít ez az okosság!A T3,EvoD,stb.vastag,nagy csővel bír,amit a kazántér nem melegít,sőt azoknál a patronoknál maga a kazán is keményen,fémesen a talpba van csavarozva,az maga a középérintkező is!
A BCC-knél ezt észrevették...mindössze 2 kis kiálló fémnyelv ér a kazánfalhoz,a talpban külön középérintkező,ami kis felületen kapcsolódik a kazánhoz,felül ugye gumi és vékonyfalú cső...szigetelt és átmelegszik a kazántest 1 slukk után úgy,hogy a ház nem.Ennyi a titok.A Tubby BC és az EvoD-elvű patronok kazánját elhűti a ház,sok fém...az a vonulat halott ügy és kész,ízvadászoknak mindenképp,a kondenzzel se tud az ember mit kezdeni!Sajnos a gőz nem hűthető nagyon és kész.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Telefunen2
csendes tag
válasz Telefunen2 #11266 üzenetére
mindenesetre nehéz elképzelnem, hogy valami, ami centikkel lejjebb párologtat, az ugyanolyan meleg és ütős gőzt toljon, mint egy V3. Aztán lehet hogy ez tényleg csak az evod hibája
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Telefunen2 #11052 üzenetére
Még egyszerűbb kártyát regisztrálni. Kb 1 perc után már vásárolhatunk is és utalással sem kell bohóckodni.
-
porse
őstag
válasz Telefunen2 #11001 üzenetére
Én is ebben a hitben voltam eddig, ugyanígy csinaltam mindig ugyanilyen huzallal, de nem lesz annyi... Csinaltam most vagy 5 tekerést, abból 1 lett 2.8 a többi 3 felett.
... szerintem.
-
Izzé
őstag
válasz Telefunen2 #10940 üzenetére
A fasttechről rendelt novaimat mind újra kellett tekerni, mert az az üvegszálnak nevezett izé b@szik átitatódni! A huzal meg túl sűrűn és szorosan van a szálon. Kivétel nélkül éget az összes!
-
Remus389
veterán
én a maximum smoke american tobacco -janal voltam így, frissen csalódás, de két hét múlva Isteni jó
-
wwenigma
Jómunkásember
A dohanyos izeket minimum 1-2 hétig állni kell hagyni! Gyümis izek szinte azonnal használhatóak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BandiHUN
veterán
válasz Telefunen2 #10347 üzenetére
Lehet rossz rendelés,hirdetésben láttam 3mm-es de a valóságban 2.5-ös üvegszálat az ecigifórumon,én annó biztos szerencsés voltam/tekeréskor a dob alján jobban megszorult a cucc...annyi biztos,hogy reál 3-assal füstbajnokig kökéletes!Most épp sodort 3x0.1-es huzal van ilyen üvegen,remekül kibírta a szombat éjszakát 2 ohmos tekerés stabil 3.4-es akksival,és remek.Igaz a sodort huzal nem kápráztatott el,kábé a 0.2-es és a 0.16-os közé tenném,akinek nem jó a 0.16,viszont zavarja a 0.2-es lassú indulása és túlfűtése,inkább a 0.3x0.1 ribbont javaslom,az bevált nagy gőzigényre,ustaság nélkül,mégha pöcsölősebb is tekerni.A segédszál igazából csak fojt nekem...akinek kell ilyen,az többet ér,ha még tekeréskor hozzáfogja az üvegszálhoz...a hatása marad,de nem fedi be a fűtőszál harmadát...vagyis annyival több gőz,stb,mert a segédszál alatt csak poshad az anyag.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Telefunen2
csendes tag
válasz Telefunen2 #10347 üzenetére
Egyébként sokkal jobb az EVOD kísérletezni mint a Helix. A lötyi nagyrésze megmarad szétszereléskor, ami a patron alsó részén marad, azért meg nem kár.
-
Telefunen2
csendes tag
válasz Telefunen2 #10265 üzenetére
Revideálnám az álláspontomat az evodról (talán kellett neki néhány nap?); Nem rosszabb ez, csak más -máshogy kell szívni-, meg kellett szoknom
Más: Sajnos akárhányszor ráteszem a helixet a régi akksira (bármilyen lazán is) a középérintkező benyomódik. Nincs valami módszer, amivel tartósan rögzíthetém?
[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
válasz Telefunen2 #10266 üzenetére
Nem kell kihúzni szálat, inkább találd el a tű vastagságát. Nálam a gombostű vált be a V3-hoz.
Most meg az EVOD újratekeréssel szívok, a 1x3mm -es szál mellett még folyik, a 2x2mm-es már nagyjából jó, de enyhén szivárog ez is, a gyári tekerés meg nem folyt semmit.
-
Rico33
aktív tag
válasz Telefunen2 #10247 üzenetére
Akkor nem csak nekem tünt úgy, hogy az evod-ban valahogy lágyabbak az ízek.Bár most pihen, kicsit tönkrement, de jövő héten rendelek másikat
-
csakb
őstag
válasz Telefunen2 #10245 üzenetére
Ne húzd rá nagyon erősen a patronokat, akkor talán nem csúszik be. De ha mégis becsúszik, akkor legközelebb már tudod, hogy mit kell csinálni.
-
csakb
őstag
válasz Telefunen2 #10243 üzenetére
Egy erősebb tűvel, vagy szemöldökcsipesz hegyével kicsit kijjebb tudod piszkálni az akku középérintkezőjét. Próbáld meg azért, valszeg ez lesz a gond.
[ Szerkesztve ]
-
csakb
őstag
válasz Telefunen2 #9935 üzenetére
"Nos, én éppen az ellenkezőjét érzem, trehány menetek, ferde alkatrészek, süt mindenről hogy kínai"
Vannak kiváló, hazai gyártók is, és nem is drágák.
Én most egy N-Stormot nyúzok Stuka kazánnal, kimenősnek meg valszeg beújítok majd egy Moon M2-t. A múlt héten végre láttam élőben is egy genesises Moont, és rájöttem, hogy egy ilyen kell nekem, még ha a formája nem is tetszik annyira. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Telefunen2 #9940 üzenetére
előretekert fűtőszál - [link]
üvegszál fonat - [link] (ha a helixnel sok a maradék hely a szilikonsapek és az eloretekert futoszal uvegszal fonatjanal, lehet betenni vendégszálat )Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BandiHUN
veterán
válasz Telefunen2 #9940 üzenetére
Hozzávaló szinte bárhol van,V3-hoz a rövid kanóc jó,2 milis üvegszállal,a BCC-khez a 3-as,ott az elv miatt mindenképp rövid szál.Huzalból a 0.16-os a jó,az ilyen kazánok nem profitálnak a 0.2-esből,az modhoz a jó...
Ami még jó,a 0.3x 0.1.es ribbon huzal,bár az már precizitást igényel,lapos huzal,több helyigény....
Tekeréshez tipp(másnak is):a huzalt öngyújtóval érdemes előtte megizzítani,kilágyul...SOKKAL könnyebb tekerni,kár nem származik belőle,és még a kosz is leég!Segédtű sem kell,3-as üvegszálhoz főleg...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Telefunen2 #9937 üzenetére
Vegyél EvoD-ot...vagy a VapeOnly-s BCC Mini is elég jó,igaz az EvoD mindent ver nálam kidolgozásban...Az alsószálas Tubby BCC,Bcc Mini szintén remek.Én kihagynám a Novákat,nonpluszultra,picit több fér bele,PICIT talán jobb de inkább csak optikai csalódás És az is szétesik,folyat,szörcsög.Helix-variánsból ami bevált,az az IClear 16 dupla fűtőszálas,azt IMÁDOM.Most égett ki az első kazán,1 hónap megvolt,de semmi duma,1 hónap alatt egyszer nem folyt meg,semmi kondenz a szájba és állítom a lötyit se ette úgy,mint egy V3-as...pedig dual coil.2.6-os fejjel használtam stabilizálatlan ego-n,oltári gőz,íz,és szerencsére kisebb TH,mint egy dual coil vatelinessel...vagyis Nekem jobban bejött kevesebb TH-val a "gőzfürdő" élmény
Érdemesebb mindig az aktuális újabb patronok körül nézelődni,ha már újat keresel...az EvoD a maga rozsdamentes házával,precíz kialakításával más más kategória...és a legkönnyebben felújítható patron.
Annyi,hogy ezekhez már 3 milis üvegszál kell...sajna a gyári tekerés is baromság,mert biztos sok 2mm-es szálra tekert fűtőbetétjük maradhatott ki,és még ezt teszik bele,2x 1mm-es üvegszáldarabbal lefedve!Ami kábé le is fojtja őket,de kivenni se lehet,mert akkor bazinagy rés marad...szóval a gyári tekeréseknél 5x jobb eredményt ad,ha az ember kezdésnek 3-as szálra megtekeri,0.16-os huzalból 6 menet,kész a 2.4ohm,pár perc,és mondhatni tökéletes.100% VG,füstbajnok lötyijeim mind mennek ezekben...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
DCI_market
tag
válasz Telefunen2 #9935 üzenetére
mert kinait vettél tán . Valóban vannak szépen megmunkált termékek. De helix pl sok ferde van.
Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- iPhone topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest