Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
123sylaar
aktív tag
Tisztelt hölgyeim és uraim!
A problémám a következő: ebay-en való vásárláskor kiválasztom , hogy paypal-al szeretnék fizetni és fel is dobja a kis ablakot, hogy jelentkezzek be.Meg is történik, de csak gondolkodik, nem történik semmi. Illetve egy idő után a következő üzenetet dobja fel:
"Don't see the secure paypal browser? We'll help you relaunch the window to complete your purchase"
A paypal a saját oldalára beenged, csak ebay-en nem műkszik. Próbáltam már vírusirtó nélkül is, de nem megoldás.
Esetleg volt már másnak is ilyen és mi rá a megoldás?Üdv.: Krisz
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Bobbysolo
tag
Xiaomi Redmi 4X 3GB RAM 4G Smartphone - GLOBAL VERSION GOLDEN
119.99$ - kód: 1111HSC5525 in 1 Screwdriver Wallet Kit Repair Tools
0.99$ - kód: GBSK1027 -
FingR86
őstag
S9 Micro Foldable RC Drone - RTF - STANDARD VERSION WHITE
Flash Sale: 9.99$ -
ZsoltG60
aktív tag
1 : 63 Coke Can Mini RC Racing Car - COLORMIX
Kupon 18:00-tól : Bfriday050
$3.99+$0.04 shippingZOYO Miniature Tower Model Shape Puzzle - SILVER
Kupon : ZOYOM
$1.49+$0.01 shippingLumia 950XL
-
törölt tag
válasz Arpee78 #101284 üzenetére
Ezt találtam róla, azóta semmi.
06.10.2017 16:27 Küldemény a kézbesítőnel, Shanghai
06.10.2017 17:35Processing shipment,Beijing
08.10.2017 01:28 Elhagyta a postázót, Beijing
10.10.2017 03:47 Megérkezett eredeti postahivatalba, Beijing kiegészítő információ: Dhl EcommerceITT néztem.
Szerintem írt az eladónak, hogy mi a fene van.
-
CHIPman
nagyúr
Illetve a futár fel fog hívni, ha nem dolgozol nagyon messze az otthonodtól, akkor valószínűleg el tudod vitetni oda is. Iletve lesz real-time nyomkövetés a kiszállítás napján (SMS-t is kapsz aznap, ha jól emlékszem).
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Ra3
őstag
válasz petipetya #101285 üzenetére
Ráérsz kitalálni hogy hogy veszed át, legjobb esetben is 2-3 hét múlva fog érkezni. Az az sms csak azt jelzi hogy bekerült a DPD rendszerébe, és majd ha Angliába eljutott onnantól indul jó esetben a 2-5 nap.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
petipetya
nagyúr
Szombaton délután mégis sikerült elcsípnem egy akciós Xiaomi MI A1 Global Version-t, EU Expressel. Gondoltam hetek alatt érkezik, erre ma kaptam egy SMS-t, hogy 2-5 munkanapon belül érkezik, és már a DPD-él van.
Egyenlőre nem tudom miként veszem majd át, mert az otthoni címre vinnék, én pedig dolgozom. Ennek utána kell néznem.
"nincs rá lezsóidő"
-
válasz #04441088 #101266 üzenetére
ID15031566405550CN
Enroute to Carrier’s Depot to be shipped via [DHL eCommerce], the tracking number is [RX373736823DE], you can find additional tracking information at the carrier’s website : [http://webtrack.dhlglobalmail.com/].
Oct-10-17, 03:47 AMEz a kettő van, nem tudom melyik az igazi.
Nincs estimated delivery
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz cidalain #101278 üzenetére
GLS-t olvastam én is sok helyen, hogy általában ők hozzák, csak az megint más tracking lenne. Így lényegében nem tudom hol a csomagom. Az eladó annyit írt, hogy az ebay intézi a szállítást. Köszi.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
cidalain
veterán
passzolom hogy miért nem frissül a tracking.
nekem egyszer jött valami royal maillel, akkor valami futár hozta ki, nem postás. meg is lepődtem.(#101276) a2d2
no para. ha van estimated delivery, akkor annak lejáratától számolódik a 30 nap a case-re. és értelemszerűen amíg ez nem telik le, addig nem is tudsz case-t nyitni.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
a2d2
addikt
válasz Arpee78 #101265 üzenetére
Igen, lehet hogy áfás lesz.
Nekem is van egy szeptember 27.-én rendelt kütyüm, amire az Ebay ezt írja: Estimated delivery Oct 20, 2017 - Nov 27, 2017
Ilyen 2 hónapos határidővel még nem találkoztam mondjuk, nem is enged case-t nyitni. Csak nehogy az legyen hogy lejárt a 60 nap és azért nem fog engedni.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
addikt
válasz cidalain #101274 üzenetére
Egy gyors kérdés ezzel kapcsolatban. Kicsit rá vagyok feszülve egy csomagra, amit UK-ból rendeltem múlthét csütörtökön, ott regelték is egy pitney bowes számmal, és kapott egy royal mail-es számot is még aznap, azóta viszont semmi változás nem történt, létezik, hogy közben megy a csomag csak nem frissül a tracking?
Est.Del 18-21, ami nem hiszem hogy sikerülni fog, pláne ha itt még a posta is ráakaszkodik..5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
SkiDev
őstag
válasz cidalain #100972 üzenetére
Már megoldódott. Köszi. Mint kiderült, hiába egy termékről van szó, hol 4.61$, hol 3.49$, az utóbbinál fogadja el a kódot csak. Azoknak is szól, akik a csavarhúzókészletet keresik.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Rendeltem Ebayről, Okt 5-én adták postára és még nem érkezett meg. 17 ezer Ft-os kütyü, talán fennakadhatott a vámon? Van tracking szám, de egyik tracking oldal sem talál róla semmit.
Ilyenkor kell írni az eladónak pénz visszatérítést kérve?
-
tyuli76
tag
válasz DriveR_Art #100999 üzenetére
Én is nyertem egy 50% kupont,de nem engedi beváltani,se telefonra,se tabletre.Probáltam több fajtára telefonra,tabletre,mobilrol is,Meg azt is néztem h kinából legyen,mert mintha azt olvastam volna,h csak oda érvényes.Hétvégén találkozok egy haveromal,aki jó tud angolul,és majd rákérdezek,h hogyan lehet felhasználni.
-
kenand
veterán
válasz tboy93 #101250 üzenetére
Számítópépes táp csak a hatásfok miatt nem az igazi... vagy akkor sok szalagot kell rákötni... különben a takarékos LED szalag, sokat fogyasztó táp... nem szerencsés kombó...még ha a táp ingyen is van
(#101260) krisz74
Nekem nem igazán jött be... lehet hibás.... de ha benn hagyom a szivargyújtó aljzatban teljesen leszívja az aksit, így csak akkor dogom be ha megy az autó és használni akarom...
[ Szerkesztve ]
-
krisz74
tag
Meg tudnátok mondani mi a különbség a Roidmi 3s és a Roidmi 2s között?
Az előbbi 11,11 az utóbbi 20,64 $. Melyiket vegyem? -
synar
őstag
Portable Bluetooth 4.0 Camera Selfie Monopod
kupon: SELFCGH$10.47=> $5.99 -
Amu
tag
válasz tomazin #101255 üzenetére
nem kell, hogy zúgjon,
ki kell szedni a ventit, nincs olyan nagy áramfelvétel, hogy gond legyen belőle, és hát jobb is a hőűtadás, mint egy "sima' töltő nincs is gond a melegedéssel. Tök szépre meg lehet csinálni, majd nulla tudással isAz adott szó nálam még sokat jelent
-
Sianis
addikt
válasz KamuMazsola #101244 üzenetére
Nekem az ilyenek sajnos 2 éven belül, kicsit nagyobb üzemóra mellett folyamatosan pusztulnak. Csak azért nem vágtam még ki, mert 3 éven belül gyakorlatilag már arcra cseréli a kereskedő.
-
Teplic
tag
válasz tboy93 #101242 üzenetére
nekem is körbe ki van húzva vastag erős gerinc 20 méterig, az is két oldalról táplálva.
lecsatlakozások 5méternként betáp, mivel csak dekor led.
tápegység másik helyiségben gardróbszekrényben figyel.
A fő kérdés: a tápegységről hány méter led szalagot szeretnél meghajtani. A szalagod ugyebár 300 SMD 2835 RGB. Megnézni a szalag méterenkénti fogyasztását (figyelembe véve, hogy RGB szalag!), tápegység leadott teljesítménye a fogyasztásnak minimum másfélszerese legyen.
ha 1-2 métert akarsz, akkor keresel egy kikukázott 12V 1A-es tápot, ez bírni fog 1-2métert.
Ha 5-6 méterre kell, akkor ilyesmit is nézhetsz: [link]ha a szalagot óvni akarjuk, akkor áramgenerátoros meghajtást adunk.
notebook táp szerű 12V 5A-es kínai táppal nem voltak jó tapasztalataim. Máshol meg ilyet használok:
https://www.saving-star.com/wp-content/uploads/2016/05/60W-120W-TRIAC-Dimmable-LED-Driver.pngahol meg 1-2 méter szalag kell, ott csak sima dugasztápot :-)
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz tboy93 #101242 üzenetére
Ha sokat szeretnéd járatni akkor érdemes. Led driver néven lehet keresgélni. Teljesítményt felé lődd, pláne ha olyan helyre teszed ahol nincs esélye hűlni akkor jóvál felé tervezd. De ha tud, akkor is illik ráhagyni. Itt egy kis segítség hozzá.
mod: érdemes itthon is szétnézni, ugyanis nem (sokkal) drágább a táp és gari is van rá.
repülő tér: nem is néztem azt a végét, azt hittem ferihegy->liszt ferenc-> daneris sárkány leszállópálya átnevezés történt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz KamuMazsola #101240 üzenetére
Jaj én nem akarok ilyen ormótlan dobozt venni, nekem csak egy töltő kell aminek a másik vége belemegy az IR vezérlő cuccba és 12V-t ki tud préselni magából. Egy ilyen dobozt el se tudok dugni a nappaliban
-
Teplic
tag
válasz tboy93 #101238 üzenetére
sima régi PC táp is jó lehet, csak hangos
én iparit használok, még $8.99 -ért sikerült berendelnem ebből az 10A-eset: [link]Ez valósan tudja az 5A-t. Sok kínai vacakra csak rá van írva, akár notebook tápra is és valóságban 2A-t sem tud leadni.
én 3835-ös szalagokból hajtok 23métert, illetve egy másik ilyennel 15métert. 5méterenként megtáplálva.
Utóbbira fontos odafigyelni, szalagtípustól függően, különben a feszültségesés miatt a szalag végén már jelentős fényerőcsökkenés lehet.[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
-
Sianis
addikt
válasz cidalain #101182 üzenetére
Oh, akkor sorry srácok! Tényleg nem néztem meg. Ezt megnézve meg nem értem, hogy miért így tervezték. Mármint értem, hogy így nem lóg ki a falból annyira. Viszont ez így nekem design fail. és szerintem nem is lehet hozzá nagyon ízléses átalakítót csinálni.
Bocsi, a jóhiszeműen elengedett, facepalm hozzászólásomért.
-
nagyúr
10M ilyen ledszalaghoz kéne nekem 12V-os áramellátás. Milyen kínai csodát merjek hozzá venni ami nem gyújtja fel a házat?
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
-
-
anadroid
senior tag
válasz tomazin #101227 üzenetére
Nem nevezték át (még) újra, csak nem tudnak magyarul. A "repülő tér" így írva jelzős szerkezet, egy olyan teret jelent, ami repül. Egybeírva meg azt, ami valójában.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
tomazin
veterán
Nem ertem mi a bajotok. Megint atneveztrk a repteret vagy mi? :S
Mod: tudom kicsi az esely,h mas is ezt nezegette, de ez nem valami 2$ korul volt?
https://gearbest.app.link/RlrpuLBs5H
Illetve tudtok ajanlani olyan helyet ahonnan ilyen jatekokat erdemes beszerezni. Koszi[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
-
Kozy10
tag
-
hunaqua
addikt
-
azbest
félisten
válasz AndrewBlase #101207 üzenetére
a xiaomi 0.99 keresőszavak elég jó eséllyel kihoznak egy még érvényes kódot Ahogy nézem szinte két hetente, de legalább havonta van új kód. [link]. Legalábbis a rendelési előzményeim közt ilyen ütemben sorakoznak az 1 dolláros lámpák
-
Dyingsoul
veterán
válasz KamuMazsola #101092 üzenetére
Nekem meg muszcsi venni mert a mostanit elszakcsiztam.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
mp3jedi
csendes tag
4 x US18650VTC6 3120mAh 30A 3.6V 18650 Li-ion Battery - 4PCS GREEN
Még működik a kupon: DANY028
FIXED PRICE Coupon: $13.99
https://www.gearbest.com/batteries/pp_571930.html?wid=21[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Fa karorat erdemes kinabol rendelni? valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
bertokl
tag
válasz AndrewBlase #101207 üzenetére
Ez még működik.
Hármat is enged egyszerre venni.
-
drpele
senior tag
Van valakinek tapasztalata Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer-el?
Szükségem volna egy gyors lázmérőre, de egy Aldi-s infrással már megjártam. Legalább 50%-ban fals értékeket produkált, így kegyvesztetté vált...
[ Szerkesztve ]
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
veterán
válasz andrisbandi #101205 üzenetére
Ez az árazás nem semmi
1 db akku 4,99
2 db akku 12,67
4 db akku 18,99
8 db akku 46,67Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
andrisbandi
őstag
válasz Donki Hóte #101202 üzenetére
Dícsérik.
A Gearbesten pontozható.
NCR18650B 3400mAh 3.7V 18650 Protected Li-ion Battery - 4 PCS APPLE GREEN
19$+3$
mínusz pontok░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
rasky
senior tag
Zanflare F1 azóta is (14 napja) processing volt nálam, tegnap írtam nekik, hogy változtassák meg a modellt 4000-4500k helyett 6000-6500k-ra, mert láttam, hogy azt tudják másnap küldeni és láss csodát ma shipped out lett az állapot.
Végül is tökmindegy nekem a színhőmérséklet, csak világítson.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
nimfas
addikt
18650 4-es pack ez nagyon gagyi? Van jobb, olcsóbb alternatíva? Olyan kéne aminek van"feje"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest