- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraba
aktív tag
Nem tudom, ismeritek-e ezt az oldalt, kis ingyenreklám, de ha valakire rájön a "Na ma mit vegyünk az eBayen?!" láz, akkor innen lehet szemezgetni.
[link]Amúgy ez meg így nem ér, látom, van 56 új hozzászólás ebben a totyikban, na nézzük, mit vegyünk, erre egy rakás OFF van. Vezessük be, hogy egy OFF után egy nyugodt szívvel ajánlható termék linkjét kell beszúrni a jónépnek. Kárpótlásként!
-
zseko
veterán
válasz bugizozi #5486 üzenetére
A szemüveget én is megrendeltem, meglepően gyorsan megérkezett alig 2 hét. Szürkét és sárgát rendeltem, hogy uv szűrős-e nem tudom, hogy lehet megtudni? Meglepően jó, nem veszem észre hogy torzítana, pedig én hányok az olyanoktól. Na nem szó szerint (eddig még ), de az ívelt szemüvegektől olyannyira rosszul vagyok, hogy körbenézni nem tudok némelyikkel mert már attól rámjön a hányinger. Itt fel se tűnik. Most gondolkozom berendelni a barnát is.
Héj, nem te voltál munkatársam kedvenc Misinknél?
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Gépötty
senior tag
válasz gergom91 #5587 üzenetére
Kösz, a lyukaknál tényleg sokkal jobb
Viszont nem egy nagy minőség (egy Dollárért mit lehetne várni?), szerintem ahogy tavasszal jön az új szőrzet a kutyákon, ez is levedli majd a krómozást. Nem árt készülni rá.Ace owner:
Meg is figyeltem, öttel többet megy a kocsi mióta felragasztottam rá, áldom is a kezemAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
kmisi99
addikt
Nem, bedobta az értesítőt én pedig elindultam megkeresni mert csak pár percre mentem el otthonról pár utcával arrébb meg is találtam aztán mondta, hogy megpróbálta berakni pedig már előtte több telefon is jött, ráadásul elég jó ismerősünk simán kinyithatta volna a postaládát és úgy befért volna de inkább berakja a harmad akkora lyukon.
-
kerekfej
addikt
Hátha érdekel valakit:
-
Gépötty
senior tag
válasz gergom91 #5542 üzenetére
"azért rendeltem apának mert milyen egyedi cucc, másnak nincs ilyen"
Aha, tényleg
Mondjuk én nem gondoltam, hogy ez ekkora lesz, de az Opel jel kellett másra, és a lyukaknál sokkal jobban mutat.[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
tipuka
addikt
Jön ebay-ről az 5050 RGB vízálló, 5 méteres ÉS 300 ledes, 44 gombos pötyivel, 5A-s EU trafóval (írtam az eladónak, hogy EU legyen, remélem nem nézni be....) 3500 ft volt licittel. Remélem jó biznice volt.
-
Hali1975
tag
válasz Ace owner #5575 üzenetére
hello,
en ilyet vettem/nem ennyiert/
https://ipon.hu/webshop/product/arctic_cooling_charger_pro_4_rev.2/454639Erdmes a toltoket itthon venni es markasabbat.
En meg soha nem hasznaltam a kintrol rendelt tabletekhez, telefonokhoz a hozza kuldott toltot.
POnt azert ,mert nem megbizhatoak.Udv
-
nagyúr
válasz sto1911 #5574 üzenetére
Mind a kettő lesz nekem kb 1 hónap múlva, és van eredeti is, amit tablethez járt.
Egy kis összehasonlítást csinálok belőle, először a tömegüket fogom lemérni egy hiteles, sajnos csak gramm pontosságú mérleggel."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
sto1911
veterán
válasz Dluinet #5568 üzenetére
Az elsohoz hozzajon meg 4.5$ posta, tehat 5.5 a vege, az also meg 1.5$-al rovidebb, igazabol mindegy.
Biztos nem eredeti, azert van kitorolve. Most be van dugva 45 perce, hamar felnyomta a telot, nem nagyon melegedett be sem. Meg par napig hasznalom aztan meglatjuk.
@(#5575) Ace owner: veszel egy masik telot, es a toltojet hasznalod
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sto1911 #5567 üzenetére
a képen mért van kitörölve a SAMSUNG felírat?
Ilyent nem mertem rendelni (de azért rendeltem), csak olyant amin van rendesen minden márkajelzés
Márkajelzés takarósat olcsóbban is lehet venni, és követés is van hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
Vigyázatok mert ebből a töltőből két fajta van, annyira nem rossz, tehát meléfogni nem nagyon lehet
nem olyan jó:
Igazán jó:
[ Szerkesztve ]
-
pakfong
tag
válasz _stick_ #5552 üzenetére
Ezt csak a vétel után tudod meg, igen, mert sehol sem írja, hogy európán belül hogyan küldi.
Leírásban csak annyi van, h britteknél meg németeknél van raktár, úgyhogy valszeg németből fogod megkapni, azért lehet már a kezedben a jövőhéten.
Vagy vétel előtt megkérded az eladót, hogyan postáznak.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
pakfong
tag
válasz _stick_ #5550 üzenetére
Ha nagyobb a csomag és normális a postás, akkor nem hagyja a postaládád mellett, ha nem tudja neked átadni, mert épp nem vagy otthon.
Ha kaptál a küldeményhez tracking számot, akkor meg mindenképp csak aláírással jutsz hozzá az órához. Ha otthon vagy, csönget, ha nem vagy otthon, akkor értesítő után a postán átveheted.szerk.: Elvileg amelyik hirdetést "leütöd", azt a színt fogod kapni. 3000 adás-vétel után, erre talán már tud figyelni az eladó.
[ Szerkesztve ]
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
_stick_
őstag
válasz _stick_ #5544 üzenetére
Még egy kérdés.
Eddig csak olyat rendeltem, ami a postaládában elfért. Ez a doboz nem fog elférni, ilyen esetben fölhozza a postás (jó esetben), ha nem talál otthon akkor majd a postán lehet felvenni?McReay: Még nem döntöttem le, hogy megrendelem e, de ha majd igen és megérkezik majd adok infót, ahogy eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Ez szerintetek tenyleg ilyen olcso? 1€ maga a orokmozgo a szallitas 1,34 > még nem rendeltem olyat aminek a szallitasaert kellett volna fizetnem
-
_stick_
őstag
Hali!
Mit gondoltok, ha megrendelem ezt az órát, akkor a képen látható színűt kapom? Merthogy ugyanettől az eladótól vásárolható más színű óra hirdetése csak a színében tér el az előzőtől. -
pakfong
tag
válasz gergom91 #5542 üzenetére
Feedback-re (értékelés) gondolsz? Van akitől azonnal megkapod, van akitől csak azután, ha te is megírtad, van aki csak akkor írja meg, ha feladta a csomagot, mondjuk ez ritka. Igazából csak akkor kéne megírni, amikor te megkaptad a küldeményt, mint itt hardveraprón.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
gergom91
tag
válasz gergom91 #5485 üzenetére
További rendeléseim:
[hajdísz], húgomnak nyertem liciten 75Ft-ért, azt mondta hogy jó lesz az neki, ennyiért még dísznek a szobában is elmegy
[Hátsó lézeres bicikli lámpa], ettől mondjuk félek kicsit. Talán kicsit túl olcsó volt a többi ilyen hasonló termékhez képest, majd meglátom.
[zseblámpa], és egyben első lámpa is lehet biciklire. Valami olyan kellett amivel látni is lehet magam elé a sötétben, és nemcsak arra hogy engem lássanak. A vázra felgumizható ledes vacak nem sokat ér sajnos akkor inkább ez.
[IPad Mini tok] ezt ismerősnek ígértem már régebben, ő ezt választotta. Itthon egy hasonló tok 10k környékén van.
[Lézer], volt egy hasonló itthon, de sajnos lemerült, és olcsóbb venni egy újat, mint hozzá elemet , viszont az eladónak 204 eladása van ezt már csak fizetés után vettem észre, meglátjuk mi sül ki belőle. A macska és a kutya őrülten tudja kergetni
[Autobot matrica], tegnap rendeltem 2db-ot, de mutattam szomszédnak, és neki is egyből megtetszett, szóval tele lesz az utcánk, transformer járgányokkal. Kicsit jobban belegondolva pont azért rendeltem apának mert milyen egyedi cucc, másnak nincs ilyen, aztán meg pont miattam lesz mindenkinek...Más: Az eladónak a vásárlást követően mennyi időn belül kell response-t adni? Az eddigi összes vásárlásom után volt hogy 1perccel kaptam, de 1 órán belül mindenkitől, kivéve egyet, attól még most sem. (tegnap dél körül rendeltem)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kerestetek nagyítós szemüveg-et
találtam egy megfelelőt, ami világítással rendelkezikgondolom van máshol is más áron, még nem kerestem a legolcsóbbat
-
Zolás
addikt
válasz AndrewTdi #5521 üzenetére
Még szerencse hogy csak két nővérem van. Így elég volt két ledes csodát rendelni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
AndrewTdi
addikt
Múlthét kedden megjött. Minden fasza vele. Bő 2 hét alatt.
-
Blaise
veterán
válasz nelsonmanian #5534 üzenetére
G 2003-as
-
Blaise
veterán
válasz nelsonmanian #5531 üzenetére
Tökéletesen passzol bele.
-
Blaise
veterán
Megérkezett a 2-3 hete rendelt autós szivargyújtó telefontöltőm
Opel Astrával tökéletesen müködik, ennyit megért, remélem nem az a robbanós fajta
-
tahepa
senior tag
-
student
őstag
Erre hogy keresnétek rá angolul?
-
malisonX
aktív tag
válasz nelsonmanian #5516 üzenetére
Javaslom, hogy alin a típusra keress rá, ne márkanévre. Én tőle vettem a replika casio órámat majdnem 1 éve, még mindig olyan, mint új korában, imádom
Van olyan replika, aminél nem műkszik az összes gyári funkció. Annál fel is van tüntetve a hiányossága.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nelsonmanian #5516 üzenetére
AliExpress-nek egy hátránya van, paypal-t nem fogad el, csak bankkártyát
nem tudom, hogy köztudott-e, ezért leírom
paypal-t azér nem fogadja el, mert AliExpress konkurenciája az ebay és az ebay tulajdonában van a paypal"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz nelsonmanian #5514 üzenetére
aliexpress-en nézted már?
-
nelsonmanian
senior tag
Ha már ilyen nagy az órázás, replica órákat miért nem találni ebayen? Keresgéltem óccsó márkásnak tűnő órákat de semmi.
-
Matykoh
tag
válasz Nestor16 #5474 üzenetére
Ezt írta:
Writing speed: 9.90 MByte/s
Reading speed: 19.7 MByte/sHát azzal az A1 SD Benchhel? Semmit WP-n használja a kedvesem.
(#5475) zseko
Sajnos csak dísz, de egyébként elég pofás kis óra, szerintem. Hozzám annyira nem illik, valami elegánsabbat kéne keresnem.Ötlet valaki?
-
gergom91
tag
válasz spidersoft #5510 üzenetére
A pontos működését még én sem tudom, azt elfelejtettem írni hogy ez is ismerősnek (szobatársnak) kell, ő modellezik. De amint megjött, írok róla pár sort. Először az a kis mini mikroszkóp volt a kiszemelt, de ugye azt fogni kell, a modellezéshez pedig szükség van mindkét kézre, ezért lett inkább ez, az 1000 forintos keretbe pedig pont belefért.
-
sto1911
veterán
válasz spidersoft #5510 üzenetére
Az egyik szemed csukd be
-
spidersoft
senior tag
válasz gergom91 #5485 üzenetére
Ilyen nagyítós lesőkét én is vettem, de nem jöttem rá, hogy hogy kell használni... ha van tapasztalatod benne (vagy bárki másnak), akkor szívesen fogadnám...
Következő vele a probléma:
Ez effektíve szemüvegkeret és rajta 2db órás nagyító. Slussz. Szóval ugyanolyan közel (néhány centire) kell menni a tárgyhoz, mint az órások "ráncbaakasztós" töcséres nézőkéjével... ennek egyetlen szépséghibája, hogy a két szemeddel két különböző területet látsz, egymástól kb. 6 centire ha az agyam úgy lenne kitalálva, mint a kaméleoné, akkor ezzel semmi baj nem lenne, de sehogy nem tudtam hozzászokni, úgyhogy egyelőre pihen a szekrényben, amíg meg nem világosodok a cucc használatát illetően Szóval nem tudtam vele ugyanarra a pontra nézni sztereóban, mint az elvárás lenne, és amit tudnak a néhányszáz dolláros orvosi kütyük... egy oldalban két lencse van, és mindkettő gyűjtő, emiatt nem is hinném, hogy rávehető lenne ilyen "távcsöves" működésre, csak a "mikroszkóposra". -
spidersoft
senior tag
válasz Dluinet #5492 üzenetére
Legtöbb olcsó óra számlapját elqrják valamivel, hogy tudd, hogy gagyit vettél, ha szépet akarsz fizess érte
...mondjuk ez például szerintem nagy jól néz ki, pedig nem is drága. Fantasy style, nekem való.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
Ezek a lidis gyerekek nagy mókamesterek "kettőhuszas" leválasztó nélküli pákával nekimenni olyan körbelábú processzoros panelnak... hát... legyen vele szerencséje Nekem ennek a fiókos elődje volt, kábé egy év alatt megette a pákahegyet... szépen elfogyott a hossza, kb. 8mm-t áll már csak ki a pákából Valami menetes izé, nem találtam sehol hozzá ilyet, másfélét meg nem volt kedvem átmókolni. Maradok a fahrenheit pákáknál, ahhoz legalább van csúcs... sokféle. Ha nem olyan néven, akkor SMA (somogyi) néven, de van.
-
RBJ
addikt
Babámnak rendeltem, úgy hogy nem tudod róla. Nagyon örült neki.
[link]08.04. én rendeltem Chinapost bélyegző 08.09. és ma megjött.
Érdekes egy 007.19. i rendelés még mindig nem jött meg. Szintén innen. Mikor sírjak?
Focalprice nál hol lehet értékelni vagy érdeklődni, hogy mi a fene?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Outlander #5503 üzenetére
Megvesznek alkatresznek letiltottat, ilyenek. Sokfelekeppen kerulhet hozzajuk a tolto is.Nekem most a favorit az 1Amperes Blackberry tolto, masfel meter madzag rajta odaver
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nelsonmanian #5495 üzenetére
Bemész a legközelebbi AliGSM-be és veszel egy leadottat...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest