- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Doky586: Egyszerű boot
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Nem, bedobta az értesítőt én pedig elindultam megkeresni mert csak pár percre mentem el otthonról pár utcával arrébb meg is találtam aztán mondta, hogy megpróbálta berakni pedig már előtte több telefon is jött, ráadásul elég jó ismerősünk simán kinyithatta volna a postaládát és úgy befért volna de inkább berakja a harmad akkora lyukon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Formula-1
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Nissan klub
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- Eladó vált!!
- Kivételes áron DELL G15 5530 Gamer Laptop /I5-13450HX/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3050 6GB/144Hz/Gari
- Új Alienware m16 R2 Ultra 9/32GBRAM/1TBSSD/NVIDIAGeForce RTX4070 16,1"2560x1600 240Hz
- Eredeti HP Kensington zárak
- Inter-Tech IM-1 Pocket (SAMA IM01 klón) - egyszer használt, új, gyári állapotban és csomagolással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512 3 hónap garancia
- 40AS Lenovo Thinkpad Gen2 USB-C dokkoló
- Apple Magic Keyboard MAGYAR billentyűzet (A2450, Lightning) Alza Gari - 2026.07.26-ig!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest