- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Mivel nálunk is Digi van, és van sok sok Digi (DVB-C) adás, gondoltam én is benevezek egy ilyen kis kütyüre, a régi analóg Leadtek kártyám helyett.
Meg is jött, ahogy kellett neki. Konkrétan erről-tőle lenne szó.Szépen rádugtam a gépre, jelzett is új eszközt, valamit próbált is telepítgetni, de én felraktam neki a legújabb driver-tv program kombót.
Láss csodát, el is indult, megtalálta a csatornák nagy többségét.
Működött (gyári programjával.)
Pár napig rá is volt kötve folyamatosan a gépre..használtam is vagy 2-3 alkalommal.. talán volt 4 isfilóztam is rajta, hogy lehet elég lenne csak akkor rádugni, amikor tényleg használni szeretném, de elmaradt..
Erre valamelyik nap indítanám.. távirányítóval.. nem indul... hmm.. közelebb rakom.. nem megy..
Telefon kamerával nézem a távot.. infra megy..Elindítom a programját, fekete ablak.. mi a..
Nézem, beállítások mennek minden.. program működik.. viszont eszköz nem található.. hoppáUsb-ből kihúz visszadug, semmi.. másik USB-be dug semmi..
Monitor USB-jébe dug.. semmi.. nem is "ding-dong-ozik".. nem is érzékel semmit.. eszközkezelőben se látszik..Driver-tv program leszed.. újra dugok mindenhova, ahol csak 'likat találok, semmi..
Gondoltam egy merészet, meg kellene nézni, áramot vesz-e fel valamennyit..
PowerBank... usb teszter, majd kütyü.. semmi.. vagy ha vesz is fel, nem bírja mérni (alap ledes verzió)Szomorú vagyok..
Járt már valaki így, sikerült valahogy életre kelteni ?
Szétkaptam, nem látszik hogy bárhol is kijött volna az éltető füst..(nem látszik semmi elfüstölés, sérülés,égés nyom..)
Írtam, legalábbis próbáltam google fordítóval az eladónak.. kíváncsi leszek mit lép majd..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest