- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
válasz
Jetteroh #1550 üzenetére
Köszi. Én szoftveres vagyok, ehhez a részéhez nem értek. :-) Hogyan kell ezt csinálni? Ez még a Digi által itt hagyott, általuk szerelt kábel, ha az segít valamit. És ez a földhurok egy idő után alakul ki? Mert simán működik, egyszer csak furcsán viselkedik, semmihez sem nyúlok mindeközben. Nem találtam mintát, hogy mondjuk minden hat órában csinálja, hanem egyszer csak a tévén látom, hogy valami bibi van. Ismét csinálta, egyszerűen a televízió képe elkezd szétesni, ahogy előbb. Illetve egy systemctl restart tvheadend megoldja, tehát ha újra inicializálja a kártyát megoldódik, úgy tűnik. Az init van hatással erre a kialakuló(?) földhurokra?
Előző újraindítás után a 48 csatorna helyett 106 csatornát ismert fel, de még így is vannak hiányzó csatornák. Ezt sem értem, miért nem talál meg mindent az első scan alatt.
Most csak osztok egy 300 forintos cuccal, szerintem nincs benne egyirányúsító, tehát a kártyám akár vissza tud dumálni a tévé felé a kábelen, lehet ezt látom, így esetleg jelerősítőn és egyirányúsítón is gondolkodom. Arra esetleg van valami ötlet, akár elfogadható áron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest