Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1551) artifexor válasza Jetteroh (#1550) üzenetére


artifexor
csendes tag

Köszi. Én szoftveres vagyok, ehhez a részéhez nem értek. :-) Hogyan kell ezt csinálni? Ez még a Digi által itt hagyott, általuk szerelt kábel, ha az segít valamit. És ez a földhurok egy idő után alakul ki? Mert simán működik, egyszer csak furcsán viselkedik, semmihez sem nyúlok mindeközben. Nem találtam mintát, hogy mondjuk minden hat órában csinálja, hanem egyszer csak a tévén látom, hogy valami bibi van. Ismét csinálta, egyszerűen a televízió képe elkezd szétesni, ahogy előbb. Illetve egy systemctl restart tvheadend megoldja, tehát ha újra inicializálja a kártyát megoldódik, úgy tűnik. Az init van hatással erre a kialakuló(?) földhurokra?

Előző újraindítás után a 48 csatorna helyett 106 csatornát ismert fel, de még így is vannak hiányzó csatornák. Ezt sem értem, miért nem talál meg mindent az első scan alatt.

Most csak osztok egy 300 forintos cuccal, szerintem nincs benne egyirányúsító, tehát a kártyám akár vissza tud dumálni a tévé felé a kábelen, lehet ezt látom, így esetleg jelerősítőn és egyirányúsítón is gondolkodom. Arra esetleg van valami ötlet, akár elfogadható áron?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.