- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gurabli #1436 üzenetére
"Ránézek majd, de maradnék a Tvheadend mellett."
Ahogy gondolod. Nem akarlak rábeszélni semmire.Csak a saját tapasztalataimat írom le:
Synology NAS-on - sőt kimondottan a leggyengébb belépő szériájú DS414Slim-en - megy a cucc. Oda van dugva a TVButler. 2015 szeptembere óta teszi a dolgát.
Sosem próbálkoztam TVHeadEnd-el.
Anno megnéztem ugyan és úgy döntöttem nekem megér 40€-t, hogy ne kelljen semmit reszelnem. Ekkor vettem csomagban a tunerrel együtt a szoftot.
Nem mondom az elején valóban nem volt fényes. Többször akadt, fagyott a DVBLink-es lejátszás, de aztán elkezdték fejleszteni és egyre jobb lett.
Amikor áttértek TVMosaic-ra, megint rádobtam 20€-t az új licenc-re - mert már nem voltam jogosult ingyenes upgrade-re olyan régen vettem a DVBLink-et - de nem bántam meg. Ez egy más minőség. Olyan jól működött, hogy később megvettem a HD HomeRun-t hogy többen is tudjuk nézni, ha kell. ... így több független csatornát tudok nézni/rögzíteni. (Összesen 5 tunert kezel nálam a TVMosaic.)A RPi-m nincs, így azzal nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest