Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
"Attól még az a panasz lehet jogos, nem azt mondtam hogy nem. " -- ennek totál az ellenkezője jött le az ottani hszekből
ismerős a helyzeted, sajnos nagyon is... csak hát én nem jutottam el az egyetemig (már annyira nem is bánom)
"Azt, hogy én vért izzadtam-e, voltak-e keserves változások az életemben, sikerült-e elsőre, azt az olvasó fantáziájára bízom, köszönöm
"
sajnos mindenkinek megvan a maga "kis" keresztje.
-
hNp88
aktív tag
a lottón így lenne ötösöm, ahogy mondani szokták volt
amúgy volt valami "300.000ft az átlagjövedelem" topik, az ottani "vérontásra" gondoltam most épp
"de nekem senki ne panaszkodjon a körülményekre, mert a lehetőség mindenkinek adott előre/feljebblépni."
pontosan erre gondoltam a "sugallásoknál", hogy nem feltétlen adott mindenkinek. túlságosan egyformának látod az embereket.
ami neked bejött, másnak, más okból lehet, hogy nem fog.
mondom ezt úgy, hogy jelenleg én is a Bp.re költözésen dolgozom, és ugyanúgy ahogy írod, visszajövök ide én is. Németországból is visszajöttem...
"De én úgy éreztem (nem most, másfél évtizede!) hogy alkalmazottként ott nem fog sok babér teremni," -- bingo, de nagyon máshol se
-
Hannibhál
őstag
pontosan, én is kis faluból jöttem fel győrbe, és szembesülök ezzel a ,,de..." mentalitással
Ha úgy értelmezted, hogy ellent mondok neked, éppen fordítva akartam, igazolni szerettelek volnaSokan csak élvezik a langyos levest, s mint fentebb is írták, alkalmazotti státuszból nehéz meggazdagodni(bár kinek mi a gazdagság...) de vállalkozni meg már a többség nem mer, de azért leszóljuk a vállalkozót mert magának vesz s-mercit, a dolgozónak meg ,,b*szik" magasabb bért adni...
Mindenki csak azt nézni, hogy kapjon, minél többet, de azt már nem, hogy ő ezért mit kellene adjon, mert neki ,,jár"...
Nem jár senkinek semmi, az alapvető tiszteleten és emberi bánásmódon kívüla többiért tenni kell
-
Hannibhál
őstag
És ha megkérdeznéd a panaszkodókat(értsd: akik szerint többet kéne keresniük, szar a melóhely, a másik többet kap stb....) hogy mit tettek az elmúlt 1 évben(még csak nem is hét/hónap....) azért hogy jobb legyen, a válasz szinte mindig tágra meredt szemek s a csodálkozás....
Tanultál új szakmát/tervezed/fejlesztetted magad eme téren?
Nem, há minek.
Utána olvastál/néztél bárminek hitelfelvétellel kapcsolatban, készítettél költségvetést, hogy tudod-e majd finanszírozni?
Nem, mert az ügyintéző azt mondta....
Beszéltél főnököddel, hogy szeretnél fizuemelést, vagy küldjön továbbképzésre?
Nem mert az egy bunkó f*sz stb stb....(mondjuk ez tényleg gond tud lenni, de nekem eddigi munkáim során((kb 5-6db)) sosem volt gondom főnökkel, de úgy is álltam a dolgokhoz....)
Kerestél másik állást esetleg?
Nem mert a többi is olyan, minek stb...Nem ragozom tovább, aki érti érti
De az is vicces, hogy elv a minimálbérből élők nagyobb része dohányzik, s nem kevés mennyiséget, ileltve ahol vagyok most mérnökként, a büfébe is jórészt ők mennek, mi itt fent meg hordjuk otthonról a szendvicset, meg akár az ebédet is.....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest