- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
OK, fogalmazásból nem mindig kaptam ötöst
Érzem az ellentmondást, még itt is írtam pár órája hogy "de nekem senki ne panaszkodjon a körülményekre" majd erre "Attól még az a panasz lehet jogos"
Remélem azért össze lehet rakni: aki panaszkodik (mert én is panaszkodtam), az előbb-utóbb próbáljon is meg tenni valamit az élete rendbeszedéséért. De vannak emberek, akiktől tizenéve ugyanazt hallom, hogy "nincs munka", "könnyű neked" (ugye, témaindító poszt!), "hát én már csak így maradok", na azt hadd ne sajnáljam. Ugyanígy, aki lefekázza az albérleteseket, de panaszkodik, hogy nem tudja fenntartani a saját lakást. Vagy aki két autót tart, de sipítozik, hogy nincs ingyen parkoló. Aki minden nap a büféből veszi a kávét, és szívja a cigit, de nem elég a fizetés. Sorolhatnám
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest