Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
OK, fogalmazásból nem mindig kaptam ötöst

Érzem az ellentmondást, még itt is írtam pár órája hogy "de nekem senki ne panaszkodjon a körülményekre" majd erre "Attól még az a panasz lehet jogos"

Remélem azért össze lehet rakni: aki panaszkodik (mert én is panaszkodtam), az előbb-utóbb próbáljon is meg tenni valamit az élete rendbeszedéséért. De vannak emberek, akiktől tizenéve ugyanazt hallom, hogy "nincs munka", "könnyű neked" (ugye, témaindító poszt!), "hát én már csak így maradok", na azt hadd ne sajnáljam. Ugyanígy, aki lefekázza az albérleteseket, de panaszkodik, hogy nem tudja fenntartani a saját lakást. Vagy aki két autót tart, de sipítozik, hogy nincs ingyen parkoló. Aki minden nap a büféből veszi a kávét, és szívja a cigit, de nem elég a fizetés. Sorolhatnám

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest