Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
OK, fogalmazásból nem mindig kaptam ötöst
Érzem az ellentmondást, még itt is írtam pár órája hogy "de nekem senki ne panaszkodjon a körülményekre" majd erre "Attól még az a panasz lehet jogos"
Remélem azért össze lehet rakni: aki panaszkodik (mert én is panaszkodtam), az előbb-utóbb próbáljon is meg tenni valamit az élete rendbeszedéséért. De vannak emberek, akiktől tizenéve ugyanazt hallom, hogy "nincs munka", "könnyű neked" (ugye, témaindító poszt!), "hát én már csak így maradok", na azt hadd ne sajnáljam. Ugyanígy, aki lefekázza az albérleteseket, de panaszkodik, hogy nem tudja fenntartani a saját lakást. Vagy aki két autót tart, de sipítozik, hogy nincs ingyen parkoló. Aki minden nap a büféből veszi a kávét, és szívja a cigit, de nem elég a fizetés. Sorolhatnám
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest