- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
<vigyázz mit kívánsz
>
Linkelj légyszi mert nem emlékszem
részegenmit írtam már egyéb topicokbanDe nem érzem, hogy még csak hasonlókat is próbáltam volna sugallni.
A poszt egy hangulatkeltő hülyeség, nem vezetnék le belőle semmit. Saját ingatlanban lakom, a szülőkhöz haza autóval járunk. A kapitalizmus pedig működik, csak az emberek nem értik. Problem?
Kontextus, az lenne a lényeg... Most épp a zuglói FB-csoportban ****tam fel az agyamat, hogy az új parkolási rendelet miatt megy a hőbörgés (ami egyébként sz*r), a 2. autóra évi 70.000-t kéne fizetni a lakosoknak. A hőbörgés az megy a havi +5x00 kiadás miatt (egy tankolás ára, az éves szerviz többe van a két autónak mint a 70e, ha semmit nem találnak épp), de tíz körömmel vájják ki mindenkinek a szemét, aki megkérdőjelezi, hogy akkor hogy tudnak két autót fenntartani, ha egy ekkora kiadás földhözvágja őket). Autó kell, kész. Kettő.
Ha ennyire figyeled, amiket írok
Konkrétan Egerben nőttem fel, szüleim nem messze laknak, feleségem Borsodból jön, tudom mi a helyzet arra. Gyönyörű táj, mindennél szebb, imádom Eger városát, minden fiatalkori élményem odaköt, imádom a Zemplént is, ahová feleségem családjához járunk. Észak-Magyarország örökre az otthonom marad. Amíg be nem fejeztem az egyetemet (=nem szembesültem a valósággal), haza akartam költözni. (Egyébként élnek ott is barátaim, tudomásom szerint nem is rosszul).
De én úgy éreztem (nem most, másfél évtizede!) hogy alkalmazottként ott nem fog sok babér teremni, a vállalkozósdiba meg fiatalon nem "mertem" (=$$$) belevágni, így maradt az, hogy drága fővárosunkban próbálok szerencsét. Ettől még oda mindig hazajárok, sőt, ha addig nem teszik tönkre azt az országrészt, 1-2 évtized múlva ha megtehetem, haza is költöznék.(Remélem) mindig próbálom hozzátenni, hogy amit írok az saját tapasztalat. Nem fogom megváltani a világot, de igaz, hogy nem engedek a véleményemből, ha nem tetszik falun, lehet bemenni a városba melót keresni, ha nem elég jó a vidéki városban, lehet jönni Bp.-re, ha Bp.-en is csak sírni tud az ember, akkor valamit nagyon rosszul csinál, és valószínűleg már az se segít rajta, ha kimegy külföldre, de aki úgy érzi, az menjen, de nekem senki ne panaszkodjon a körülményekre, mert a lehetőség mindenkinek adott előre/feljebblépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest