Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz hNp88 #106 üzenetére

"túlságosan egyformának látod az embereket. :) ami neked bejött, másnak, más okból lehet, hogy nem fog." Ez a lényeg. Nekem bejött valami (van egy 11 éves autóm, és egy lakásom az ötödiken egy panelban, hurrá, ha a kisfiam egy másfél szobás albérletben vigyorogna rám, ugyanilyen boldog lennék), mert megtettem, ami nekem egyénileg szükséges volt ahhoz, hogy az elégedetlenségem forrását megszüntessem.

Ez a döntés az, ami mindenkinek más és más lemondásokkal, elhatározásokkal, jó és rossz hozadékokkal jár, van akinek kevesebbel, van, akinek sokkal többel - és ami felé az első lépést sokaknak fáj megtenni, mert kényelmesebb és egyszerűbb panaszkodni. Attól még az a panasz lehet jogos, nem azt mondtam hogy nem. Lesz, akinek vért kell izzadnia, és át kell értékelnie az életét, és még így sem biztos hogy (elsőre) sikerülni fog.

Igen, jó topicra gondolsz, és ott le is írtam, hogy a diákhitelen kívül nekem sem toltak semmi mást a s*ggem alá, éltem hetekig a fagyasztóból előszedett akciósan vett tescos virslin, és az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor nem tudtam kifizetni a hatezer forintos koleszdíjat, és kajára sem volt pénzem, és barátnőmtől kellett kölcsönkérni. Akkor elhatároztam, hogy ilyen a büdös életben még egyszer nem fordulhat elő velem, kitörök ebből a helyzetből, kerül amibe kerül.

Azt, hogy én vért izzadtam-e, voltak-e keserves változások az életemben, sikerült-e elsőre, azt az olvasó fantáziájára bízom, köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák