Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
"túlságosan egyformának látod az embereket.
ami neked bejött, másnak, más okból lehet, hogy nem fog." Ez a lényeg. Nekem bejött valami (van egy 11 éves autóm, és egy lakásom az ötödiken egy panelban, hurrá, ha a kisfiam egy másfél szobás albérletben vigyorogna rám, ugyanilyen boldog lennék), mert megtettem, ami nekem egyénileg szükséges volt ahhoz, hogy az elégedetlenségem forrását megszüntessem.
Ez a döntés az, ami mindenkinek más és más lemondásokkal, elhatározásokkal, jó és rossz hozadékokkal jár, van akinek kevesebbel, van, akinek sokkal többel - és ami felé az első lépést sokaknak fáj megtenni, mert kényelmesebb és egyszerűbb panaszkodni. Attól még az a panasz lehet jogos, nem azt mondtam hogy nem. Lesz, akinek vért kell izzadnia, és át kell értékelnie az életét, és még így sem biztos hogy (elsőre) sikerülni fog.
Igen, jó topicra gondolsz, és ott le is írtam, hogy a diákhitelen kívül nekem sem toltak semmi mást a s*ggem alá, éltem hetekig a fagyasztóból előszedett akciósan vett tescos virslin, és az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor nem tudtam kifizetni a hatezer forintos koleszdíjat, és kajára sem volt pénzem, és barátnőmtől kellett kölcsönkérni. Akkor elhatároztam, hogy ilyen a büdös életben még egyszer nem fordulhat elő velem, kitörök ebből a helyzetből, kerül amibe kerül.
Azt, hogy én vért izzadtam-e, voltak-e keserves változások az életemben, sikerült-e elsőre, azt az olvasó fantáziájára bízom, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest