- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
"túlságosan egyformának látod az embereket.
ami neked bejött, másnak, más okból lehet, hogy nem fog." Ez a lényeg. Nekem bejött valami (van egy 11 éves autóm, és egy lakásom az ötödiken egy panelban, hurrá, ha a kisfiam egy másfél szobás albérletben vigyorogna rám, ugyanilyen boldog lennék), mert megtettem, ami nekem egyénileg szükséges volt ahhoz, hogy az elégedetlenségem forrását megszüntessem.
Ez a döntés az, ami mindenkinek más és más lemondásokkal, elhatározásokkal, jó és rossz hozadékokkal jár, van akinek kevesebbel, van, akinek sokkal többel - és ami felé az első lépést sokaknak fáj megtenni, mert kényelmesebb és egyszerűbb panaszkodni. Attól még az a panasz lehet jogos, nem azt mondtam hogy nem. Lesz, akinek vért kell izzadnia, és át kell értékelnie az életét, és még így sem biztos hogy (elsőre) sikerülni fog.
Igen, jó topicra gondolsz, és ott le is írtam, hogy a diákhitelen kívül nekem sem toltak semmi mást a s*ggem alá, éltem hetekig a fagyasztóból előszedett akciósan vett tescos virslin, és az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor nem tudtam kifizetni a hatezer forintos koleszdíjat, és kajára sem volt pénzem, és barátnőmtől kellett kölcsönkérni. Akkor elhatároztam, hogy ilyen a büdös életben még egyszer nem fordulhat elő velem, kitörök ebből a helyzetből, kerül amibe kerül.
Azt, hogy én vért izzadtam-e, voltak-e keserves változások az életemben, sikerült-e elsőre, azt az olvasó fantáziájára bízom, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Windows 11
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest