- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Jah nekem is hisztinek tűnik.
Szerintem a linkelt cikkben annyi történt, hogy nagyon benézték, milyen kocsit hívnak be. Ha személyesen elmegy intézkedni, akkor lehet rájönnek a hibára.
Egyébként semmi kivetni való nincs abban, ha az állam ilyen helyzetben bekéri az eszközöket. Ha ég a házam a tűzoltó zokszó nélkül áthajthat a szomszéd kukoricáján. Evan.
-
dabadab
titán
"Tudjátok hány önkéntes tűzoltó van hazánkban? 8.000. És Ausztriában? 300.000."
Az egyik helyen az allam partnernek tekinti a polgarait es egyuttmukodik vele. A masik helyen meg alattvalonak es fenyegetik meg kenyszeritik oket.
Szoval tenyleg melyre nyulik a problema gyokere.
-
Jhonny06
veterán
Nincs itt semmiféle aranyközépút. Az önkéntesség az önkéntesség. A nevében is benne van, hogy ha akarsz mész, ha nem nem. Itt meg kvázi berendelik a magántulajdonomat?
"Tudjátok hány önkéntes tűzoltó van hazánkban? 8.000. És Ausztriában? 300.000."
És? Ez valami érv akart lenni? Biztos vagyok benne, hogy Ausztriában se annyira örülnének, ha a saját autóval kéne furikázni. Szerintem az árvízkor bizonyítottuk, hogy tud segíteni a lakosság, ha akar. A SAJÁT KEZÉVEL. Mert a homokzsákok pakolása közben túl nagy bajod nem történhet, de az autódat simán lenullázhatják egy ilyen helyzetben. Amit nem mellesleg sokan egész életükben fizetnek.
-
Doze
aktív tag
kivetkező meg az lesz, hogy ha kórházba megyek, felfekhetek a műtőasztalra és megműthetem magam.
Nem audi Q7-et kell venni, hanem normális autókat meg felszerelést. Persze normális emberként ha jönne a vész segítenék.
De ha valaki settenkedik a magántulajdonom felé, attól feláll a szőr a hátamon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged