Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Jah nekem is hisztinek tűnik.
Szerintem a linkelt cikkben annyi történt, hogy nagyon benézték, milyen kocsit hívnak be. Ha személyesen elmegy intézkedni, akkor lehet rájönnek a hibára.
Egyébként semmi kivetni való nincs abban, ha az állam ilyen helyzetben bekéri az eszközöket. Ha ég a házam a tűzoltó zokszó nélkül áthajthat a szomszéd kukoricáján. Evan.
-
"Tudjátok hány önkéntes tűzoltó van hazánkban? 8.000. És Ausztriában? 300.000."
Az egyik helyen az allam partnernek tekinti a polgarait es egyuttmukodik vele. A masik helyen meg alattvalonak es fenyegetik meg kenyszeritik oket.
Szoval tenyleg melyre nyulik a problema gyokere.
-
Jhonny06
veterán
Nincs itt semmiféle aranyközépút. Az önkéntesség az önkéntesség. A nevében is benne van, hogy ha akarsz mész, ha nem nem. Itt meg kvázi berendelik a magántulajdonomat?
"Tudjátok hány önkéntes tűzoltó van hazánkban? 8.000. És Ausztriában? 300.000."
És? Ez valami érv akart lenni? Biztos vagyok benne, hogy Ausztriában se annyira örülnének, ha a saját autóval kéne furikázni. Szerintem az árvízkor bizonyítottuk, hogy tud segíteni a lakosság, ha akar. A SAJÁT KEZÉVEL. Mert a homokzsákok pakolása közben túl nagy bajod nem történhet, de az autódat simán lenullázhatják egy ilyen helyzetben. Amit nem mellesleg sokan egész életükben fizetnek.
-
Doze
aktív tag
kivetkező meg az lesz, hogy ha kórházba megyek, felfekhetek a műtőasztalra és megműthetem magam.
Nem audi Q7-et kell venni, hanem normális autókat meg felszerelést. Persze normális emberként ha jönne a vész segítenék.
De ha valaki settenkedik a magántulajdonom felé, attól feláll a szőr a hátamon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest