- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt meg kvázi berendelik a magántulajdonomat?
Kapaszkodj meg, ha támadnak a ruszkik, még katonának is elvisznek. És ott aztán nem pénzbünti van, hanem hadbíróság.
Az árvíz ugyanez, csak a víz támad. Nem szól előre, nem mondja mennyien jön, stb. (az előrejelzés nem a legjobb). Kell buffer a rendszerbe vagy 12.000 katasztrófavédelmis helyett 120.000 embert kell foglalkoztatni folyamatosan.
Az önkéntesesség nagyon szép és hasznos, de nem tudod mennyi van, fogja magát, hazamegy, nem egyenletes az eloszlás, stb.
Nekem se tetszik a rendszer, de ezek tények, és ezt találták ki a fijjug megoldásnak...De ne aggódj, nem hinném, hogy belátható időn belül a kötelezetteket viszik a gátra, ahogy ismerőseimtől tudom, púp hátán a katasztrófavédelemnek is a kötelezett civil, kábé akkor nyúlnak hozzájuk (idézet onnan) ha "egyszerre önt ki a balti meg a földközi tenger".
Szerintem az árvízkor bizonyítottuk, hogy tud segíteni a lakosság, ha akar.
Többes szám első személy?És? Ez valami érv akart lenni?
Németországban, Ausztriában és Svájcban is, a tűzoltók 95 százaléka önkéntes alapon végzi munkáját.
Nagyon el vagyunk maradva az önkéntességben. Főleg a mindennapi önkéntességben.az autódat simán lenullázhatják egy ilyen helyzetben. Amit nem mellesleg sokan egész életükben fizetnek.
Teljes munkabér-térítés, költségtérítés, üzemanyagtérítés, és szükség esetén kártérítés van.
Ettől függetlenül persze old timert beosztani marhaság. -
Doze
aktív tag
Hát ja, meg jolvan hogy lenullázták, meg 100% megtérítik. De mi alapján? eurotax? főleg egy veterán autónál, amiben ki tudja mennyi pénz van.... erre meg kiszúrják a szemét 300ehuffal? vicc az egész.
No meg akkor mivan ha be van osztva az autóm, és épp külföldön vagyok vele?, vagy ha nincs olyan állapotban hogy használni lehessen? megbírságolnak mert nem teljesítettem az Állampolgári kötelezettségeim? Sőt mire hazaérek(pl külföldről) a rögtönítélő bíróság főbelövéssel jutalmaz?
tudom, tudom, nem csak jogom van de kötelezettségem is. De a f*szom az ország mit csinál a sok pénzel?, én mentsem meg és hárítsak el egy katasztrófahelyzetet? mert inkább saját kezűleg szúrnám ki mind a 4 kereket.
Itt nem a morálról van szó, mert a MEGKÉRNEK ok, de szolgáltassam be? jönnek itt a nyugati országokkal, hogy így meg úgy..... persze mert náluk is becsöngetnek katasztrófások és vigyorogva átadja a tulaj a kulcsokat... meg ahogy az a mesébe van...
Ja meg gondolom az osztrák önkéntes, hót ingyen, saját pénzből vesz tűzoltóautót, meg felszerelést. Esetleg magát adja, de mást nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest