Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1436) ToniSoprano válasza Dominó85 (#1435) üzenetére


ToniSoprano
addikt

Azért a fényerővel nem lehet csodát tenni, pl. vonaton utazva kell a fényerő, hogy ne essen ki a szemem. De menj be az MM-be tedd egy Modecom 8025 mellé a kütyüdet, élességben, színmélységben nagyon nagy a különbség. A Vi8 max fényerőn annyit tud mint a másik minimum fényerőn, egyszerűen kevés a kontraszt mélység. A Vi8-nál ez 185-220 cm/m2 között van nagyon-nagy kevés ezen nem lehet mit magyarázni állítani.
Plusz én sokat skypolok, és pl. a Vi8 előlapi kamerája teljesen használhatatlan alap dolgokra egy nagy homály. Pl. a Tescosban 2 MP-es az előlapi kamera, a hátlapi 5 MP autófókuszos, bár az annyira nem lényeg: [link] De tényleg lehet hibás volt a kijelző de semmi nem utalt erre igazán. Engem az újonnan lötyögő, nehezen eltalálható bekapcsológomb érintését idegesített nagyon ezen felül. Én nem vagyok pixel buz.i, de a teszteken is látszódik mennyivel élesebb a kontrasztosabb Hi8 képe, és ez nem elsősorban a pixelek miatt van megsúgom, jobb minőségű kijelző miatt és korrekten ezt a fényerőbeli különbséget emelik ki a tesztben nem a pixelekbeli különbséget.[link]

Ezt csak akkor érzékeled, ha a két kütyüt egymás mellett megnézed.

Sokat gondolkoztam még a Hi8-ban, hogy adok még egy esélyt, amiatt nem rendeltem meg, mert rájöttem a 4:3-as képarányt szeretem mint a régi tabletemen volt, és itt elég kicsi a választék főleg windwos kütyük között amit nem is értek.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.