Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) Burki válasza t181 (#1847) üzenetére


Burki
aktív tag

Pontosan olyat rendeltem, amilyet linkeltél. Ebből az EVO családból van már otthon 2 16-os, telefonban, Xiaomi Yi-ben, teljesen jól működnek, és gyorsak. Nem éreztem szükségét 64-esnek, a 32 gigásat sem fogom telepakolni, de kezelni biztosan kezeli.

Írj neki üzenetet,hogy tudná-e módosítani a rendelést. Következő nap adja postára, szóval ma még szerintem tudsz rajta változtatni. Korrekt eladó, biztos megoldható.

Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

(#1852) twi452


twi452
senior tag

Én egy ilyen kingston-ért ugrottam át most a szomszédba mert ez volt náluk raktáron. Belöktem, működik :)

(#1853) Upo válasza beg (#1845) üzenetére


Upo
addikt

Akkor nem ugyanaz a rendszerünk? Nálam az online updaternél nincs sms küldési jogosultság, csak olvasás és szerkesztés. Másrészt nincs benne olyan hardver amivel meg tudná csinálni. Én nem látok semmi olyant, ami egy normál szolgáltatói OTA frissítőnél ne lenne rendben. CM12.1-ben is kb. ugyanezek vannak, de nézd meg a saját telefonodon. Feltételezhetjük, hogy ez egy univerzális alkalmazás, azaz androidos mobiltelefonokon is ez van. Ez esetben előfordulhat, hogy a mobil szolgáltató kezeli az OTA frissítéseket (nálunk is ez van a szolgáltatós telóknál). Telefonállapot és azonosító olvasása például jól jöhet akkor, ha a szolgáltató a te készülékedre való frissítést szeretné eljuttatni, máskülönben honnan tudná hogy melyik készülék? Ha van frissítés, akkor ezt le is kell kommunikálni a készülékkel, ez nem csak wifin megy ám, hanem esetle mobilneten vagy egyéb módokon (pl. USSD kódok), ezekhez kellenek a telefon/sms jogok.
USB tár jogok - le is kell ám szedni! Alkalmazások kezelése, alvás megakadályozása - ha már letöltöttük a frissítést, akkor esetleg nem árthat fel is telepíteni, ezek arra valók.
Kapcsolatok olvasása,módosítása - ez lehet kínai sajátosság is, a kínai kormány és én teljesen irrelevánsak vagyunk egymásnak, Q..ra nem érdekel. A másik az, ha plemail értesítést akarsz aról ha megjött a frissítés, akkor kell ez a jogosultság is. Nagyjából az én online updateremet ki is veséztük, a tiédben van még valami ezeken kívül??

Az esetnek az az érdeke hogy minél többen megvegyék a termékét. Tisztán látszik, hogy valami idióta heurisztikus kódelemzés dobhatta ki a dolgot, elég csak rákeresni. Én kb. 10 másodperc alatt ezeket tudtam meg, amik akár alá is támaszthatják a váleményem:
ESET-nél nincs semmi leírás hogy miket csinál, kommunikál, milyen kárt okoz, gyakorlatilag tök üres az adatlap. Egy valódi kártevő kb. így néz ki. Ráadásul a keresési eredményekben hemzsegnek az olyan találatok, amik a rendszerben található hidden appokról szólnak. Azokat nevezik hidden appoknak, amiknek a parancsikonja nem jelenik meg az app drawerben, ezek általában a rendszer működését a háttérben biztosító appok. Például 4.3-tól már benne van a rendszerben az App Permissions hidden appként, de csak most jelentették be hivatalosan a 6.0-ban, ott már vagy lesz ikonja, vagy a beállításokból elérhető. De ilyen pl. az apn-s, wifi settings (amit pl. a wifinál a három pöttyös menüből érsz el) és még sok minden, aminek nincs külön alkalmazás ikonja, hanem valameklyik almenüből érhető el. Vannak rá appok, meg lehet nézni őket.
Ezt kb úgy kell elképzelni, hogy asztali gépen is van olyan, hogy az exe fájlokat tömörítik hogy kisebb helyet foglaljon, vagy hogy pl. feltörés ellen védjék, indításkor előbb kitömöríti magát a memóriába, úgy fut. Bizonyos idióta vírusirtók (ugye eset??) ezekre is ugrik mint a kisangyal (lásd packed/themida és társai). Valóban volt olyan is, hogy kártevőt is tömörítettek themida packerrel, de ez még nem kéne hogy indokolja, hogy az eset a többi legális programot (és ebből van a több) is kártevőnek jelezze. Ha már olyan büszkén hirdetik a kódelemző algoritmusukat akkor miért nem használják, hogy kiszűrjék a kártevő kódót a másolásvédelemtől?? Más tömörített állományt is megjelöl, csak azért mert tömörített!
Vissza a mi updaterünkhöz, ezt azért jelölte meg valós indok nélkül, mert nincs az alkalmazások közt online updater ikon, azaz hidden app, ez a megoldás meg a rendszer szerves részét képezi. Így tudja fenntartani a látszatot, hogy milyen ügyes, és mennyi kártevőt fog, dehát a valós találat elenyésző, csak azért van szerintem, hogy találjon egy ellenségképet ami ellen majd jól megveszik a tájékozatlan emberek. (Egyik alaplapomhoz járt 1 éves eset smart security előfizetés, beregisztráltam, felraktam. Folyamatosan csinálta a cirkuszt/kenyeret, mutatta magát hogy hogy működik, ugrott mindenre, de az 1 év alatt egyetlen valós riasztása sem volt. Mondjuk ésszel szoktam netezni, és program telepítésekor is elolvasom amiket ír és nem rakom fel a csomagolt kéretlen programokat)
Kiadott még a keresésemre egy virustotal riportot, látszik hogy az 56-ból 2 kijelölte, hogy JÁÁÁÁÁÁJ HIDDEN APP!!!!, a többi 54 megvizsgálta és rendben találta.
Megér egy misét ez a deepblue25 is az xda-n, a gamebrowser popupok azok az ingyenes próbaverziós kínai játékokból jönnek, amit sima uninstallal le lehet szedni az alkalmazásokban. Erre root után nekiáll rendszerkomponenseket törölni, gondolom akkor törölte a kínai appokat is és jé eltűnt a popup... :W
Hamár a system-ről töröl, akkor a /system/preinstall könyvtárból kellene törölni ezeket a kínai ajándékokat. Rendszerkomponenst nem szoktunk törölni, max. átnevezni a kiterjesztést apk-ról mondjuk ap_-ra vagy bak-ra vagy bármi másra. Ekkor a rendszer számára megszűnik, de ha kezd furcsán viselkedni a rendszer akkor vissza lehet állítani. Látom az önjelölt szakértők találtak már mást is a topikban, de gondolkodni nem hajlandók.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#1854) t181 válasza Burki (#1851) üzenetére


t181
senior tag

Nem tőle veszem. Gearbest-től jön a tablet és a tok is, aztán úgy gondoltam nem variálok, a kártyát is onnan rendelem. Ez az, szóval elvileg pont ugyanaz lesz, mint amit előbb linkeltem. Kicsit drágább, de így minden egyben megjön.

Kingston-nal nincsenek jó tapasztalataim, van egy 8 és egy 16 gigás, de mindkettő hagyott már cserben.

Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

(#1855) Upo válasza laxika0428 (#1850) üzenetére


Upo
addikt

Honnan tudod akkor hogy azok voltak? Tracelted a net forgalmukat? A böngésző és notisáv teleszemetelők azok az ajándék kínai appok amik a /system/preinstall-ból visszatelepülnek a factory reset után, na ezek dobálják amit mondtál. Az általad említett rendszer appok nem csinálnak ilyent. Állítsd vissza ahogy volt, azokat is amit az xda-n írtál, a preinstallból töröld a programokat, csinálj egy factory resetet és soha egy popupod se lesz, meg a böngészőt se fogja átirogatni (hacsak nem netezel rá valami malware oldalra a neten). Nekem semmi ilyent nem csinál amióta ezeket megcsináltam.

Az lpal dolgok azok a hangvezérlés elemei, például be tudod tanítani hogy kulcsszóra oldja fel a képernyőt. Valóban kártékony és veszélyes tevékenység, hallgatja a szemét amit beszélsz, adatbázist használ, szótárhoz is van engedélye, a hardverelemekhez is hozzáfér, micsoda fertő!!! :W
A netsettings meg mondjuk a mobilnet és ilyesmik beállítására való, ha otg-n rádugsz valami mobil sticket akkor azt lehet használni (ha letörölted akkor már nem).
Az online updatert és a file managert már kiveséztem.

Most komolyan, miért szakértősködsz ha nem értesz hozzá? Az xda-s majmok is majd kezdik törölni a rendszer alkalmazásokat. Akkor nekiállhattok a settings.apk-t meg a com.intel.security.service-t is törölni, nézd meg milyen jogosultságai vannak... :O
Hol az ész????

[ Szerkesztve ]

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#1856) arnd válasza laxika0428 (#1850) üzenetére


arnd
senior tag

Ezeket, hogyan azonosítod be? Mármint, hogy melyik app milyen rendetlenséget okoz.

(#1857) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog (1)

Feltettem a Win10-et a Chuwi vi10-re. Double driverrel a drivereket is a techtablets oldalról. A kamera app nem megy se így se. Valakinek valami ötlete?
Mondjuk fura, mert a vga drivert is a windows maga szedte le, nem a double driverrel ment fel. Ellenben a touch driver azzal ment fel.
A másik, az inyside os váltó. Azt is feltettem, de nincs sehol. Ha pendrive-ról indítom, akkor persze átvált droidra, meg droidról is megy a váltás vissza, csak nincs kint a tálcán, és nem is találom a startmenüben se.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#1858) Upo válasza Victoryus (#1857) üzenetére


Upo
addikt

Kamera miatt nézted az eszközkezelőt? Nincs már felkiáltójeles vagy kérdőjeles eszköz? Ha már nincs, akkor is érdemes várni 1 órát, amíg helyretesz mindent a windows update. Esetleg egy újraindítás valamikor. Az nekem se ment elsőre, de utána beállt.
Az insyde-os váltó az nem lesz sehol, be kell menni a program files/insyde/insydeq2s könyvtárba, dualosswitcheren egy jobb gomb, és rögzítés a tálcán.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#1859) beg válasza Victoryus (#1857) üzenetére


beg
veterán

Nekem továbbra is az az ötletem, hogy mindezt a vi10 topikban folytassa minden kedves vi10 tulaj :) .

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1860) beg válasza Upo (#1853) üzenetére


beg
veterán

Mivel már töröltem, ezt be nem fényképezem neked. Nem tulajdonítok jelentőséget neki, ugyanez volt a xiaomival, lenovóval is, mindkét esetben sikierült cáfolni (bár a lenovo user experience néven továbra is küldte a szokásokat ebbe most mélyebben nem megyek bele, de a forrásba belenézegetve:
private static final String TAG = "ReaperServerAddressQueryTask";
private static final String defaultReaperServerUrl = "http://fsr.lenovomm.com";
private static final String reaperServerAddressQueryUrl = "http://lds.lenovomm.com/addr/1.0/query?sid=rfsr001&didt=1";
) azért én fenntartásokkal kezelem.

Én sem azért ugrottam rá, mert jááááj vírúúúúúúúúús!!!444 :DD , sőt, vírusírtó sincs semelyik eszközömön.

Hanem mert jobban belemélyedve az én szokásaimat és legfőképp IMEI számomat ne küldözgesse idegen szerverekre.

Szintén abból az ominózus lenovo UE app forrásból szemezve:
ctx=1.8.7.2!0!<UniqueDeviceID>!<IMEI>!<AndroidID>!584814439!<ScreenResolution>!<BuildTimestamp>!<FirstPowerOnTimestamp>!<PowerOnTimestamp>!<UnknownTimestamp>!<RequestTimestamp>!132!3!imei!<IMEI>!All&evt=OSEvent!S08!!1!(1!status!on!3)

Én ezért töröltem, de mindenki saját belátása szerint tesz. (Majd szóljatok, ha lesz OTA :) )

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1861) laxika0428 válasza Upo (#1855) üzenetére


laxika0428
csendes tag

Én teljesen megértem hogy te sokkal jobban értesz ezekhez a dolgohoz ez kétségtelen, és köszönöm, hogy megosztod amit tudsz, rengeteg dolgot a te segítségeddel tudtam véghezvinni, de a stílust légy oly kedves válogasd meg, mert nagyon nem szimpatikus. Nem voltam bunkó senkivel nem szakértősködni akartam csak segíteni, de nem voltam elég körültekintő ez tény és ezért elnézést kérek. Viszont nem kell kioktatónak lenni mással csak úgy ukk mukk fukk.
Azért hozzátenném, hogy mikor felugrottak a teljes képernyős hirdetések, egy darab kínai app nem volt a tabon, az első dolgom az volt , hogy azokat mind töröljem. Mégis bármikor váltottam másik appot, jöttek a hirdetések, és annak ellenére, hogy semmilyen usb modem nem volt a tabba dugva (csak wifin használom mindig), a semmiből meg volt nyitva a netsettings. leállítottam, kb 1 percig nem volt semmilyen ad, de mikor kicsit később váltottam appok között ismét jött a hirdetés, netsettings ismét futott. megnéztem az appon belül a listát, hogy miket lát és mikhez fér hozzá, és gyakorlatilag mindenhez amihez csak lehet. Érdekes módon töröltem az appot root nélkül (ergo ha jól tudom nem system app volt mert azt nem lehetne root jogosultság nélkül törölni, de lehet ezt se tudom jól.) és érdekes módon a teljes képernyős hirdetések megszűntek, és azóta sincsenek. az lpal-t tényleg nem tudtam, kösz az infót ezzel is okosabb lettem. Online updater állapotát beg is leírta mit is csinál, file manager progi meg akkor úgy náz ki rendben volt és butaság volt törölni.

(#1862) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog (1)

Mivel sok mindenben egyezik a kettő, azért kérdezek itt is. Egyébként megoldódott. Double driver is csak egyenként telepít ha nem a zippet adom meg neki... Ennyi volt a probléma.
Akkor rootolás miatt se keressen senki ennyi erővel... Azért pár embernek jól jött a tanácsom.

[ Szerkesztve ]

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#1863) Upo válasza laxika0428 (#1861) üzenetére


Upo
addikt

Bocsánat a nyers hangvételért, felb...tak itt a munkahelyen, itt csattant a vége...
A netsettings az tényleg nem rendszerapp, az enyémen nincs olyan, akkor az is a preinstall-ban volt, és csak a neve megtévesztő. Akkor azt le kell vágni, de nem kell hozzá root. Azt hittem hogy az is a system-en van, teljesen igazad van, már nekem sincs meg, töröltem a preinstall-ból és így nem jön többet vissza.
Szerintem a preinstall pucolás után ami a rendszerben van, az vállalható konfiguráció. Aki paranoiásabb, az esetleg törölheti azt az online update-t, engem nem zavar. Beg a lenovo alkalmazásról írt nem a chuwisról, de a lényeg hasonló. Van lenovo telefonom is, és nem töröltem az updatert, engem annyira nem zavar, hogy a lenovo esetleg megtudja az imei számomat (amit egyébként ők adtak neki), csináljon vele amit akar.

[ Szerkesztve ]

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#1864) pocokúrfi


pocokúrfi
újonc

Sziasztok,
Hogy rossz tapasztalat is legyen: tegnap érkezett gearbest.com-tól, pontosan egy hét alatt. Bekapcsoláskor se kép, se hang, fekete képernyő, illetve sötétben látszik valamennyire a backlight. Gyári töltővel feltöltve (kialudt a piros led).
Ismerősnek szintén tegnap érkezett az bekapcsol, de egy sornyi pixel halott.
Nem vagyok gyakorlott internetes vásárló de a ticket nyitás után gondolom a visszaküldés lesz a megoldás.

(#1865) Dominó85 válasza pocokúrfi (#1864) üzenetére


Dominó85
veterán

Remélem a sejtésem nem igazolódik be soha, de lehet javítottat kaptatok mind a ketten. Sajna rossz szokás és több EU warehouseról kiderült ez...

* Péter - 06302461862 *

(#1866) t181 válasza Dominó85 (#1865) üzenetére


t181
senior tag

Az enyém Kínából jön, szóval a probléma engem elvileg nem érinthet?

szerk.: belegondolva, azért ez elég nagy pofátlanságnak tűnik, akármilyen jó ára is van. Tudom nem egy kategória, de tavaly egy refurb Nexus 4-et vettem nagyon jó áron az Expansys-tól, és ott elég láthatóan fel volt tüntetve, hogy nem zsír új. (bár ezt nem lehetett megmondani róla)

[ Szerkesztve ]

Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

(#1867) Graphics válasza pocokúrfi (#1864) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Én Aliexpress-ről vettem , Shenzen Ele Technology, a feladás előtt a termék ki volt próbálva, mert saját fiókkal be volt lépve a készülék, illetve a kamerával is csináltak egy tesztvideót, amit az asztalon meg is találtam.

Mindenképpen nyissatok dispute-ot

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1868) laxika0428 válasza Graphics (#1867) üzenetére


laxika0428
csendes tag

Ők elég megbízható banda, én is tőlük vettem a cuccot, bár nekem nem volt a galériában kis kínai :D

(#1869) beg


beg
veterán

Még egy trükk eszembe jutott, csak saját felelősségre!

Win-re bootolva a Paragon ExtFS for Windows alkalmazás egy ingyenes regisztráció után telepíthető. Ezzel szabadon írhatók/olvashatók az androidos partíciók, automatikusan felcsatolja mindegyiket külön meghajtóként.
Csak biztonsági mentés után játsszon vele mindenki.

Minden elem (rendszerfájlok is) szabadon szerkeszthető, törölhető ami droid alatt csak roottal menne.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1870) kmisi99


kmisi99
addikt

Van még valahol, vagy várható valahol ahol jó áron be lehet szerezni? Csak mert közvetlen kínából véve ugye lenne vagy +7-8000ft áfa vám az meg már kicsit húzós lenne 25-30 000 ret még ki is adnék érte.

(#1871) t181 válasza kmisi99 (#1870) üzenetére


t181
senior tag

Mennyire valószínű az áfa? Nekem eddig még egyik csomagomért sem kellett fizetni.

[ Szerkesztve ]

Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

(#1872) t181 válasza t181 (#1871) üzenetére


t181
senior tag

Hamarabb írtam, mint gondolkodtam... Egyrészt EU-n belüli rendelések voltak, másrészt el sem érték a 45 Eurot.

Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

(#1873) arnd válasza t181 (#1871) üzenetére


arnd
senior tag

Nagyon.

[ Szerkesztve ]

(#1874) kmisi99


kmisi99
addikt

Nagyjából napra pontosan 2 éve, nagyon keményen ráálltak, addig 100 telefonból 95 átcsúszott pl most ez az arány fordított szinte. Elvileg a csomagokat röntgenezik, mint a reptéren is szóval nagyjából az alakjából látszik, hogy itt bizony vámköteles dolog lehet. Szóval ezért is van kilőve nekem a Kínából jövő cucc.

(#1875) t181 válasza kmisi99 (#1874) üzenetére


t181
senior tag

Rémlik, mintha régebben olvastam volna erről az egészről, de nem foglalkoztam vele, mert akkor még elképzelhetetlennek tartottam, hogy külföldről bármit is rendeljek. Most már változott a helyzet, de nagyobb értékű terméket még nem rendeltem. De így már minden világos. (remélem)

Ezt a Chrome kedvencek között találtam, pár napja mentettem le. Németországból jön, viszont annyi furcsaság van, hogy hiába keresek rá az oldalon, nincs fent. Ha visszaért a pénzem megpróbálom.
Fent van a Vi8 Ultimate is, de nem sikerült kiderítenem, honnan küldik. Bár van egy "PostNL Registered Air Mail II" nevű opció, szóval gondolom Hollandiából.

Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

(#1876) kmisi99 válasza t181 (#1875) üzenetére


kmisi99
addikt

Kösz, megnézem. Sajnos az ilyen olyan postáknak is könnyű bedőlni. Kb 1 éve alkalmazzák előszeretettel a Holland postát. De attól még Kínából jön, csak még tesz kis Hollandiai kitérőt, ez szerintem 10-20 százalékkal csökkentheti a vám esélyét.

(#1877) Graphics válasza t181 (#1875) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

PostNL nem biztosíték semmire, és az sem Hollandiából jön, hanem a Holland Posta szolgálattal.. Mint ahogy a Svéd posta se Svédországból jön... csak átmenőként, az eredeti címzés kínai

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1878) t181 válasza kmisi99 (#1876) üzenetére


t181
senior tag

& (#1877) Duliee
Igen, köszönöm! Gyanús is lett, hogy lényegében minden tabletnél ott van ez a cég.
Máshonnan nem lehet kideríteni honnan érkezik? Mert Én semmit sem találtam, amiből akár tippelni lehetne.

Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

(#1879) Graphics válasza t181 (#1878) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Kínából, ez ennyi :)

Akinek van EU raktára, azoknak meg onnan. A postai szolgáltatókat minden webshop úgy variálja, akivel le tud szerződni.

PostNL, SingPost, HK , és még sok más szolgáltató van. Emellett vannak gyorspostai szolgáltatások, a saját kis díjszabásukkal.

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1880) Arasorn12


Arasorn12
csendes tag

Sziasztok!
Már régóta fáj a fogam egy Chuwi VI8 vagy HI8 tabletre és eljött az ideje a beruházásnak. Jelenleg elég olcsón, 26k-ért hozzá lehet jutni akciósan Banggoodon a HI8-hoz, viszont a dualboot nem igazán tetszik, mert így mindkét rendszernek kevés hely marad. Van valamilyen lehetőség az android törlésére, esetleg teljesen tiszta windows telepítésre a partícionálással kezdve? USB hub, egér, dvd lejátszó és pendrive rendekezésemre áll, ha kell billentyűzet, azt is meg tudom oldani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv: Arasorn

(#1881) beg válasza Arasorn12 (#1880) üzenetére


beg
veterán

Van.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1882) zippofcy válasza kmisi99 (#1870) üzenetére


zippofcy
senior tag

Nekem ebayről vett cuccra még sose dobtak áfát.

Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

(#1883) Potzee válasza Arasorn12 (#1880) üzenetére


Potzee
addikt

CN Warehouse...tehát erre még jön a 27% ÁFA ill. a vámeljárási díj (párezer forint)

PICO PSU - passzív hűtés - 0dB

(#1884) zippofcy válasza Upo (#1833) üzenetére


zippofcy
senior tag

Nekem ugyanez a verzió van fenn, az MTKs telómat rootoltam vele.
Ezek szerint csak rádugom a vi8-at, megrootolja ugyanúgy mint a telót, aztán felrakom playből a chainfire superusert ahogy írtad és kész?

Csak azért kell a root hogy a sok szirszart leszedjem, elvileg amit lehetett már töröltem róla de mégis szívja az akksit android alatt rendesen. :W

[ Szerkesztve ]

Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

(#1885) Graphics válasza zippofcy (#1882) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ebayrol csomo dolgot rendeltem mar.. Aprobb szarokat is.

Telefont pl nem, de donto tobbsegben azokat megfogjak amit delej hajt es okos is.

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1886) zippofcy válasza Graphics (#1885) üzenetére


zippofcy
senior tag

Fél éve vettem egy androidos boxot, simán átcsúszott.
Haver 2 hónapja vett egy ilyen atomos TV okosítót, az is.
Másik havernak én mondtam hogy ne webshopból hanem ebayről vegye a Doogee Daggert. Neki se vámolták.
Legdrágább cucc amit vettem egy 180 ezres turbó volt, kb 30 kiló. 40 ezer volt rá a postaköltség. Átjött az is, igaz már vagy 4 éve.
Ebayről SOHA semmit nem vámoltak nekem eddig. Kb 200 vásárlás mióta a Paypal elfogad magyar hitelkártyát (2005?). (azelőtt csak 3x vásároltam, Western Unionnal).

[ Szerkesztve ]

Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

(#1887) Graphics válasza zippofcy (#1886) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Amiket leirtal nem igazan szoktak vamolni, az meg hogy havernak atjott az elso rendelese, nem olyan meglepo.

Külföldi rendeleses topicba is kerdezh batran,/ sőt inkabb ott / a jelen allaspont alapjan a mobilokat es tableteket megfogjak, hacsak nem eu shop.

Az hogy ebay vagy nem semmit nem jelent. 200-bol hany mobil/tablet volt?

Nekem nem kell bizonygatni, rendeld meg ebayrol , ha azt jobbnak latod :)

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1888) zippofcy válasza Graphics (#1887) üzenetére


zippofcy
senior tag

Nem neked mondtam hanem a többieknek. Akik nem tudják hogy nem EUs webshopból vagy ebayről vegyenek-e inkább.
Nem EUs webshopból 1x vettem, levámolták. Haverom 4x -5x vett, mindig levámolták. EUs webshopból illetve ebayről SOHA senkinek nem vámoltak akikről BIZTOSAN tudok. Igaz EUs webshop tapasztalat kb 4 alkalom, az ebayes 200al szemben. Az ebayesek szinte mindig túl voltak a vámhatáron mert nem 2 dolcsis akciós zseblámpákat szoktam venni ;]

Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

(#1889) Graphics válasza zippofcy (#1888) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

En ertem hogy tul voltak a vamhataron,DE leginkabb a mobil es tablet izgatja oket, nem az hogy JoskaPista ebayrol rendeli vagy sem...

Nem fugg ossze. A vamos, de meg en se mondom meg egy csomagrol hogy az ebay vagy ali, vagy minideal vagy xyzShop...

Ezt nem kijelentheto, hogy "aze nem fogtak meg mert ebayrol rendeltuk" ....

Az ebay-es elado sem fogja kulonb modon feladni a csomagot....

Ezt nem tudom mi alapjan jelented ki kategorikusan, dr ne haragudj meg erte, kismillio ebayes elado van...

Mi alapjan gondolhatom en, hogy CsingCseng vagy CsengCsing altal kuldott csomagot nem fogjak meg... Csak azert mert ebay-es?

Nem nem nem... Rendeltem 50$-ert mobilracket nem fogtak meg... Rendeltem 50$ mobilt megfogtak...

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1890) Graphics válasza zippofcy (#1888) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Szoval kerlek ezt ne terjeszd igy ebben a formaban itt, mert false.

A tema tovabbi resze a kulfoldi rendelesek topicba tartozik, ott lehet vesezgetni ezt, de leszednek a fejem ha ilyet beirnek, es nem rosszindulatbol mondom.

Tudok olyan shoppot, amely "okosan" kuldi, illetve maradjunk a temanal is...

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1891) twi452


twi452
senior tag

micro Sd kártya tapasztalat:
Szuperül működik sikerült is simán frissíteni tegnap win 10-re a tabot, az érintő drivert kellett csak manuálisan felrakni mert amit az update rak fel az félre hord ahogy már írták korábban
Az érdekes dolog, hogy bebootolom a droidot aztán vissza a win-t és eltűnt az Sd kártya. Illesztőprogram hiba az eszközkezelőben.
Ha leállítom a tabot teljesen és újra bebootolom a win-t akkor megint ott van :)

Valamit mókol rá az android vagy az OS váltó szoftver kavar be mert csak így váltásnál jön elő ez a gond

Illetve valaki berakta ide az OS váltó szoftvert és azt raktam én is vissza mert a win 10nél nyilván legyalulta
És ez most minden egyes win indításnál azzal kezd mintha elindulna és ott van, hogy szeretnék e os-t váltani
Megnéztem nincs az auto induló programok közt..

(#1892) Victoryus válasza twi452 (#1891) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog (1)

Ez nálam is így van, nem tudom miért indul el magától. Konfigurálni se lehet, mert egyből win leáll és átvált droidra.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#1893) beg válasza Victoryus (#1892) üzenetére


beg
veterán

Az ebben a hozzászólásban linkelt Insyde OS-t töltöttétek le? Mert azzal nekem nincs ilyen gondom.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1894) twi452 válasza beg (#1893) üzenetére


twi452
senior tag

Igen ezt :)
Csak ennyit tesz h elindul magától egyszer és kérdi h akarok-e váltani
Annyira nem vészes a dolog mert rányomok h nem és kész :D

(#1895) beg válasza twi452 (#1894) üzenetére


beg
veterán

Mondjuk én tiszta telepítést csináltam, lehet az a különbség? Nálam nem indul automatikusan.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1896) Burki válasza twi452 (#1894) üzenetére


Burki
aktív tag

Én is ugyanezt tettem fel, és nekem sincs vele semmi gondom.

Az sd kártyával pedig nekem is ugyanezt játszotta, rám is hozta a frászt,hogy nem fogja kezelni, de egy újraindítás után Win alól is rendesen látszott

Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

(#1897) twi452 válasza beg (#1895) üzenetére


twi452
senior tag

Tiszta telepítést még nem tudtam mert nincs még hub-om a pendrivenak és a billnek hogy tudjak boot menüt előhozni :)
Lehet az a kulcsa a dolognak

Az Sd nálam is megy újraindítás után addig amíg át nem váltok androidra egyszer :)
Akkor megint elmegy és +1 ujraindítás hogy elkerüljön :)

De megmondom őszintén próbálom rászoktatni magam a win10 tábla módra, csak piszok nehezen megy sok év android telefon után :D
Valahogy nem az igazi még ez :)
Vagy az a gond h tudom ott van egy rendes asztali felület is csak azt meg nem olyan kényelmes tapival használni :)

[ Szerkesztve ]

(#1898) Upo válasza beg (#1895) üzenetére


Upo
addikt

Tiszta telepítés és nekem is csinálja, ha andriodbol váltok akkor úgy jön be a win mintha megnyomtam volna a robotos gombot. Rányomok hogy mégse és kész. Ha nem androidból jöök hanem kikapcsolásból akkor meg jó.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#1899) laxika0428 válasza twi452 (#1891) üzenetére


laxika0428
csendes tag

Ha az os valto progival valtasz akkor mimdig genyozik az sd kartyaval. Utana kell neki egy cold boot. En pomt e!iatt nem is hasznalom az os valtot hanem gep kikapcs utana meg be meg hangero fel gomb es ott valtok os-t nekem van par dolog sd-re telepitve uh. Nem volna jo ha nem mountolna be rendesen.

Valaki nem tudja exfat formatumot hogyan lhetne mountoltatni droid alatt?

(#1900) SutPet


SutPet
aktív tag

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy tudtok e olyan webshopot ahonnan EU-ból lehetne megrendelni a készüléket? Amiket ismerek, meg találtam mindenhol ki van fogyva és csak csájnából lehetne rendelni.

God must love stupid people, he made so many of them.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.