- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejzanet
tag
válasz
CooLM@$TeR #870 üzenetére
Szerintem te sok mindennel nem vagy tisztában. Cáfold meg amit irtak, csak az nem fog menni mert úgy van ahogy leiírtam. Az meg, hogy csináljak jobbat, hát szopni se szoptam még, de azért meg tudom mondani ha rosszul csinálják. Személyeskedni nem fogok mert nem vagyunk egy súlycsoport (csapd le ezt a magaslabdát lássuk mennyire vagy gyökér) Szóval inentől qs.
-
gejzanet
tag
válasz
CooLM@$TeR #864 üzenetére
Szerintem nézd meg az értelmező késziszótárban mi az a pökhendi. (ez pl az
)
-
gejzanet
tag
válasz
Diablo18 #857 üzenetére
Hát... ha nativ 720p felbontáson raknád fel a videót pl 1280x720-ban, akkor nem kódolná át a youtube és nem rontaná le a videó minőségét.
Én meg mindig gagyinak tartom, az egészet ahogy van. Olyan az egész, mintha egy 2d jpeg-et húzgálnának a karakter alatt ami bizonyos irányokban talán 8 vagy 10 irányba tud támadni. Mint a 90-es években a gagyi hentelős játékok. Kb ateroids +street figther + némi arcade = diablo3.
És a poén ebben, hogy egy olyan motort használnak ehhez ami valódi 3d-t is tudna.
Akinek tetszik játsszon vele, engem lelombozott már kétszer is. Előre látom, harmadszor akkor fog amikor majd kipróbálom.
-
gejzanet
tag
-
gejzanet
tag
Nincs baj a grafikával, ha :
1. 2001-et írunk és 600mhz-es p3 ketyeg a gépünkben 800Mhz-re húzva 32MB 133mhz-es ddr köritéssel. Akkor ez űberkirály.
2. böngészőben futtatunk flash játékot.
A grafika és az animáció még a wow-hoz képest is igénytelen, már amit a youtube-os videókból meg lehet állapítani és milyen már az 2012-ben, hogy fel le és jobbra balra lehet menni, kicsit jobb, mint a super marió...pacman on steroid. Amikor olyan játék jelent meg tavaly, mint a skyrim... Valószínűleg úgy gondolják, az előző részek eladják ezt is és sokan megkapják "ingyé" ap-val mint pl én is.
Én már kétszer is belelkesültem végitúrtam a youtube-ot game videókért, aztán fél óra után megállapítottam, hogy ez egy hig fos. Véglegeset majd akkor ha kipróbálom, mert a grafika nem minden, de azért majdnem minden. Nekem erősen minuszban indul ez ajáték.
-
gejzanet
tag
válasz
GeryFlash #700 üzenetére
Általában blizzard nem a játék eladásból akar elsősorban pénzt hanem havidíjból. Lehet tudni mennyi lesz? Ha lesz kalóz verzió 1..2 év múlva amire megírják az insták, meg a world scriptjeit. Kb, mint a wow-nál ott valami 4.0.1-nél járnak az emulált szerverek, de igazából a wotlk (3.3.5a) van lescriptelve teljsen az icc-vel bezárólag. Vagyis a tört szerók egy generációval vannak elmaradva az eredeti wow-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest