- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
zsirfecske #995 üzenetére
Nekem volt annó egy 83as Sorcim ,meg egy 78as Barbárom(meg néhány 50 körüli még), de egyszer sem találtam arany színű charm-ot
. Én a mai napig nem hiszem el, hogy olyan létezik
, hiába láttam már számtalanszor embereknél.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
zsirfecske #971 üzenetére
Én semmilyen buildet nem tervezek, mivel nem bétáztam, és azt se tudom milyen a fejlődés
, és még 38,5 nap...jáááááájjj. Lehet meg kellene lesnem a kalkulátort, legalább a skillekkel legyek tisztába.
-
Nordic
Közösségépítő
De lassan telik az idő...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Scholes9 #848 üzenetére
A Valve-et nem merném már így hirtelen kijelenteni. Évek óta csak a Steam-ből befoly ősszegekből élnek, lényegi játékot a Portal 2-n kívül nem adtak ki. Hol van a HL2 EP3, vagy esetleg a HL3? Sehol. Én magasról tojok a Valve-re. Számomra a Blizzardnak nincs konkurenciája, ellenfele se játékok se minőség, se support terén. Nevezhettek elfogultnak, de én így látom. A többi nagy kiadó csak sz*rja kifele futószalagon az egyforma játékokat, és sajnos elvétve lesz egy kettőből kiemelkedő alkotás, az is csak a nagy számok törvénye alapján.
Egy kis hangulatkeltő ON:
[link] -----> ajánlom a Blizzardnak, hogy ez a zene benne legyen a 3. részben, mert visszavonok minden dicsérő megjegyzést, amit eddig róluk mondtam.
-
Nordic
Közösségépítő
Kicsivel több mint 12 perc múlva már csak 52 napot kell várni a megjelenésre
...
Szerintetek mennyire várom?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Diablo18 #631 üzenetére
Hát felénk már igencsak nem lehet találni sehol. Épp azért mertem megkérdezni. Tdtommal le se fordították az összeset, azt hiszem csak 3-at. A blizzstore-on 7db van, most látom ,hogy ebből kettőt el is olvastam, csak kiment a fejemből
(az ismertetőkről beugrott a másik is):
Diablo: Legacy of Blood
Diablo: The Kingdom of ShadowEzek közül az utóbbi b*szott jó...
-
Nordic
Közösségépítő
Nem hiszem, hogy lesz 4., túl határozottan jelentették ki annó, hogy a Diablo 3-al lezárják ezt az egészet, viszont azt közölték ,hogy a világgal vannak még terveik.
Kicsit más: A Diablo könyveket be lehet valahol szerezni magyarul? Egyet olvastam annó régen, az igencsak bejött
.
-
Nordic
Közösségépítő
Annak idején sokat a Diablo 2-nél sírtak azért, mert nem olyan volt a színvilága mint az egynek. Viszont ott is lekaptuk a szaturációt, és majdnem olyan lett. Ha itt is lesz ilyen opció akkor nem lesz gond még a graffal sem(max majd az okosok megoldják, egy-két ini fájl átírásával
). A hangulat meg egyértelműen jó lesz...Én inkább majd a fejlődési rendszerre leszek kíváncsi, hogy az mennyit egyszerűsödött. Nekem bejött a régi skillfás-rendszer, viszont erre nem tudok mit mondani, mivel nem bétáztam. Majd az első tesztek/élménybeszámolók alapján eldöntöm, hogy kell-e majd nekem.
Aki viszont bétázott, az dobhatna nekem erről egy kis infót...
mert az, hogy a négy alaptulajdonságot a gép osztja el helyettem szintlépéskor, az kissé elrettentett, legalábbis a diablo3.hu-n ezt írták:
"Melyek lesznek az alaptulajdonságok, a játékos oszthatja el őket ismét?
Négy attribútum (alaptulajdonság) lesz:
Strength : Barbár sebzés, Armor
Dexterity: Demon Hunter sebzés, Monk sebzés, Dodge
Intellect: Wizard sebzés, Witch Doctor sebzés, minden varázsellenállásra pontonként ad 1-t.
Vitality: életerő
A Defense, Attack, és Precision képességek megszűntek. Az Armor fogja átvenni a Defense szerepét, ezzel lehet majd csökkenteni a beérkező fizikai sebzést, és a kritikus találatok esélyét. Ezek a változások, még nincsenek teljesen kiforrva, ezért folyamatosan dolgoznak rajta.
Az alaptulajdonságokat most a játék fogja helyettünk elosztani, automata módon." -
Nordic
Közösségépítő
Az tény, hogy nem minden játéknál jön be a 3D-re váltás(lsd. Disciples 2--->3). Viszont én bízom a blizz-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest