- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
asszem annihilus úgy esett, ha lenyomtad überdiablo-t
...időnként írta a kliens, hogy "x stone of jordans sold to merchants" (vagy hasonló) ...aztán jött a walk, amikor überdiablo megjelent valamelyik területen... ha leölted, akkor esett belőle 100% eséllyel ez a fasza skiller charm
...de sorcival nem volt esélyem lenyomni, akkora regije volt: mindenképp kellett valaki segíteni és úgy lett meg nekem ez a charm (ami azóta ment karistól a levesbe, mert vagy 1 évig nem léptem be)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Diablo18 #979 üzenetére
amit legjobban utáltam a dia2-ben: a stash mérete... csak gyűltek azok a cuccok, amik nem estek azért minden nap, de egyik karakteremmel sem tudtam használni és eladni viszont nem volt szívem
jsp-vel nem foglalkoztam, mert olyan nagy értéket azért nem képviseltek és főleg "átmeneti" szintekre voltak jók... esetleg a végére, ha nincs más... épp ezért szerettük haverral a "retro mod"-ot, mert ott volt normális méretű stash és pakolhattuk a cumót... mellesleg voltak jó receptek, amikkel adott rare normal/exceptional/elite cuccokból ki lehetett forgatni a hozzá tartozó unique/set itemet
szépen töltögettük a stash-t, hogy minden oldalra a hasonló típusból kerültek a jobbnál jobb egyedi tárgyak meg a setek is jól összeálltak... jó dolog volt még, hogy közös volt a stash és minden karakterrel elérhettük
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ren Hoek #977 üzenetére
nekem a legjobb az volt, amikor egy szombati napon rendesen betankoltam és este 10-11felé már elég jól álltam... egyszer csak füst a tápból (de gép nem kapcsolt ki), áramtalanítás... szétkaptam a gépet, tápot kib@sztam a szoba közepére, idegemben bedobtam még pár felest, írtam boxról fb-re egy kommentet, hogy "kihalt a tápom, f@sza"
...reggel felébredtem, enyhe füstszag... fura volt, hogy nem zúg a gép, mentem volna rögtön elé és akkor láttam, hogy darabokban van a szoba közepén
azonnal telefonálás, kértem az infót, hogy edigital mikor nyit kecsón és nagyjából milyen a választék tápból... bevertem indításnak 2 vodkát, hogy tisztuljon a fejem és bringával irány tápért
(chieftec ctg80p lett a nyerő és árban is jók voltak... délelőtt 11re helyre is állt a lelki békém)
hogy on is legyek: nem vagyok multipárti és dia2-t is mindig single-ben vittem battlenet-en, de ha volt már bennem, akkor megjött a kedvem a csapatoláshoz... ilyenkor volt az általában, hogy ismeretleneket elkezdtem tápolni meg húzni
...átpasszolgattam nekik a számomra értéktelen cuccokat és végighúztam őket hipphopp teljes nehézségi szinteken
-
mephi666
nagyúr
gondolom beszéltétek már, de le akarom írni a komplett véleményem:
ez a rmah szerintem a blizzard "legnagyobb" ötlete: tanultak a dia2-es hibájukból, ahol a gold semmit nem ért és nem töltötte be a játékbeli fizetőeszköz szerepét (ahogy a pgem és a rúnák sem, amikkel az volt a baj, hogy alig estek) és az emberek más megoldásra kényszerültek: jsp...
ezzel az aukciósházzal teljesen kizárják ennek a használatát, mert játékba építve sokkal jobbat kínálnak
a dropokat valószínű, hogy azért alacsonyra állítják, hogy ne telítődjön a piac és megérje adni/venni a cuccokat, amikből ők minden egyes tranzakció után pénzt látnak... ahogy pedig csökken a forgalom, jöhetnek a különböző patch-ek, kiegészítők, szintlimit emelések, új cuccok, aztán felélénkülhet újra a kereskedelem
szerintem baromi ügyesen fogják csinálni és meg fogja nekik érni (meg, ha minden igaz, nekünk is csöppen egy kicsi, ha direkt cuccokra+eladásra megyünk... nem pedig vásárlásra)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Drenadar #877 üzenetére
a wow fullháromdés, nem érted?
...ez pedig csak ez alulfejlett, szkrollozós sz@r lesz
remélem átmegy az irónia... én speciel örülök neki, hogy megmaradnak ennél a 3d izometrikus dolognál... vannak dolgok, amiken kár változtatni... anno a heroes2-3 nekünk is nagy kedvenc volt, de a későbbi részek egyáltalán nem jöttek be... haverom is meg akarta erőszakolni magát a 4-el, de neki sem jött be... hot seat-ben talán 1 alkalommal néztük, míg a 3. részt évekig nyomtuk heti rendszerességgel... volt, hogy becefréztünk és 4-en küldtük egy gépen...
ja, konzolon imádok hack n slash-ezni, de nem érzem létszükségletnek ennél a stílusnál a forgatható kamerát meg a teljes 3d-t: kényelmesebb, ha fix az a kamera és erőforráskímélő is (ami ennél a játéknál kimondottan fontos)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #830 üzenetére
még 3-4éve összefutottam valakivel egy másik fórumon diablo2 topikban és arról regélt folyamatosan, hogy a titan quest milyen k*rvajó játék, a dia2 meg milyen régi, sz@r... aztán egy idő után megunták a moderátorok és lapátra tették, mert semmi érdemlegeset nem tudott írni, csak fikázni
ui: megnéztem azért a titan quest-et, de baromira nem jött be
-
mephi666
nagyúr
válasz
GeryFlash #787 üzenetére
wow-nál szerintem baromi egyszerű a magyarázat a grafika milyenségére és arra, hogy miért vannak így lemaradva: akik játsszák, eddig sem azért tették, mert milyen überkirály a grafika... a blizz gondolom figyeli rendesen, hogy a játékosok milyen gépekkel rendelkeznek (battle.net-en nekem is fel van töltve a system info-m) és ezért szépen lassan fejlesztgeti a motort, mert ha kicserélnék egy cryengine szintű valamire, akkor borítékolható lenne a tömeges lázadás... nem kényszeríthetik bele a játékosokat óriási gépfejlesztésbe
az meg megint egyértelmű, hogy az újabbnál-újabb mmorpg-k grafban helyből lenyomják a wow-ot, de valahogy előfizetői számban nem tudnak föléjük kerekedni és ez a lényeg a blizz szemszögéből... jól is csinálják szerintem... dia3-nál nekem is kimondottan pozitív, hogy ezzel a többéves konfiggal is jól el fogok szórakozni és nem kell fejlesztenem
-
mephi666
nagyúr
ma 11:22-kor:
"A konzolokszervize.hu fogadta előrendelésed.
Köszönjük megtisztelő bizalmad!
...
Termék Platform Státusz Ár Ft/db Menny. db Össz.Ft
Diablo 3 PC (Diablo III) PC Előrendelhető 10 990 1 10 990"...kíváncsi vagyok, hogy milyen levelet kapok majd tőlük
...ha én is megkapom akciósan, jól dolgozott a 7. érzékem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Exkluzív órák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest