Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Ren Hoek #977 üzenetére

nekem a legjobb az volt, amikor egy szombati napon rendesen betankoltam és este 10-11felé már elég jól álltam... egyszer csak füst a tápból (de gép nem kapcsolt ki), áramtalanítás... szétkaptam a gépet, tápot kib@sztam a szoba közepére, idegemben bedobtam még pár felest, írtam boxról fb-re egy kommentet, hogy "kihalt a tápom, f@sza"

...reggel felébredtem, enyhe füstszag... fura volt, hogy nem zúg a gép, mentem volna rögtön elé és akkor láttam, hogy darabokban van a szoba közepén :O azonnal telefonálás, kértem az infót, hogy edigital mikor nyit kecsón és nagyjából milyen a választék tápból... bevertem indításnak 2 vodkát, hogy tisztuljon a fejem és bringával irány tápért ;] (chieftec ctg80p lett a nyerő és árban is jók voltak... délelőtt 11re helyre is állt a lelki békém)

hogy on is legyek: nem vagyok multipárti és dia2-t is mindig single-ben vittem battlenet-en, de ha volt már bennem, akkor megjött a kedvem a csapatoláshoz... ilyenkor volt az általában, hogy ismeretleneket elkezdtem tápolni meg húzni :DDD ...átpasszolgattam nekik a számomra értéktelen cuccokat és végighúztam őket hipphopp teljes nehézségi szinteken

Új hozzászólás Aktív témák