- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
koby11h #97097 üzenetére
Ahol nincs kisgyerek ott bőven el lehet lenni nappal 20 fok celsiusban is éjszaka paplan alatt nem gond ha 16-18 fok celsius van.
Nekem régóta van szobapapucsom ami jó meleg (még a sarok része is prémes körbe jó vastag talpa is van) és lehet felvenni a lakásban pulóvert és "macinacit" nem kell rövidnadrágban és titokzokniban jönni-menni. (nyilván zokniból is van jó vastag az is sokat dob a hőérzeten)
Sokaknak pl. csak torrent miatt megy a gép ez is fölösleges, okostelefonnal egy csomó mindent meg lehet nézni, híreket, PH fórumot stb. A PC-s vagy konzolos játékot is lehet csökkenteni helyette olvasás. A fürdés az lehet zuhanyzás (már több mint 20 éve csak zuhanyzom és persze nem folyamatosan megy a víz hanem amint bevizeztem magam meg a szivacsomat amit jól behaboztam átdörzsölöm magam és ezután nyitom ki a csapot és mosom le magam)
Lehet spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest