Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Migráns
tag
válasz koko52 #79658 üzenetére
Változnak az idők!
Én még emlékszem például tavaly szeptember környékére, amikor tudományosan le lett vezetve, hogy az űj 30xx kártyák megjelenésével miért értéktelenedett el az egész addigi felső szegmens! Gazdasági folyamatok elemzésével ki lett mutatva, hogy az igazi bukta pedig majd akkor lesz, ha az olcsó 3060-ak tömegei záros határidőn belül ellepik a piacot!
E buktát megelőzendő pedig mindenki azonnal szabaduljon az addigi drága csűcskártyájától!
És itt jött a lényeg: gáláns keresőhirdetés lett létrehozva, hogy segítsen azokon a szerencsétleneken, akik botor módon 1070/80/Ti, vagy vesztükre 20xx tulajok. Olyannyira gáláns volt ez, hogy a hirdetésében envagyok mester hetvenezer környékén keresett 1080/1080Ti kártyákat, száz-száztízzel bezárólag pedig a 20xx széria tagjait.
Persze, én tudom: akkor ez volt a reális ár...
Volt persze néhány renitens egyén, akik kételkedtek envagyok próféta gazdasági mindenhatóságában, de ők a hozzánemértés vádjának súlya alatt roskadoznak azóta is.
Elgondolkodtam néha: ha csak húsz ember ette meg a szöveget - és adta oda nyomott áron a kártyáját - akkor is legalább milliós lett a haszon akkor, amikor ezek az olcsón megvett kártyák újra a piacra lettek dobva.
Természetesen a TÖRVÉNYSZERŰEN bekövetkező videokártya-árrobanás után...............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
- AJÁNDÉKBA KAPOTT! SOSEM HASZNÁLT! VEZETÉKNÉLKÜLI EGÉR!
- 15 db dvd film/mese
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest