Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Migráns

tag

válasz koko52 #79658 üzenetére

Változnak az idők!

Én még emlékszem például tavaly szeptember környékére, amikor tudományosan le lett vezetve, hogy az űj 30xx kártyák megjelenésével miért értéktelenedett el az egész addigi felső szegmens! Gazdasági folyamatok elemzésével ki lett mutatva, hogy az igazi bukta pedig majd akkor lesz, ha az olcsó 3060-ak tömegei záros határidőn belül ellepik a piacot!

E buktát megelőzendő pedig mindenki azonnal szabaduljon az addigi drága csűcskártyájától!

És itt jött a lényeg: gáláns keresőhirdetés lett létrehozva, hogy segítsen azokon a szerencsétleneken, akik botor módon 1070/80/Ti, vagy vesztükre 20xx tulajok. Olyannyira gáláns volt ez, hogy a hirdetésében envagyok mester hetvenezer környékén keresett 1080/1080Ti kártyákat, száz-száztízzel bezárólag pedig a 20xx széria tagjait.

Persze, én tudom: akkor ez volt a reális ár... :U

Volt persze néhány renitens egyén, akik kételkedtek envagyok próféta gazdasági mindenhatóságában, de ők a hozzánemértés vádjának súlya alatt roskadoznak azóta is.

Elgondolkodtam néha: ha csak húsz ember ette meg a szöveget - és adta oda nyomott áron a kártyáját - akkor is legalább milliós lett a haszon akkor, amikor ezek az olcsón megvett kártyák újra a piacra lettek dobva.
    Természetesen a TÖRVÉNYSZERŰEN bekövetkező videokártya-árrobanás után............... ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés