- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
Nagyon off lesz a kérdés, és tudom hogy van topikja, de mivel itt vannak a mindigjobbantudjaokosok és olvastam anno egy elég hasznos pár napos rantot itt a témában bekérdezek:
Adott két laptop, az egyik thinkpad (t470) a másik hp (probook) ezekhez kellene dokkoló majd, értelemszerűen USB-C-s mert az a metszet, dokkolóban lenne 1, max. 2 monitor (egy HDMI biztos, esetleg DP, vagy ha úgy alakul esetleg átalakítóval DVI).
Mivel harmadik töltővel nem akarok szórakozni, vagy lenovo vagy hp dokkoló jöhet szóba, amit tudok tápolni valamelyik laptop töltőjével, hp töltő több van itthon, ha 50-50 a két típus, akkor a hp preferált.
Kérdésem: ilyen színes esztrádban mire kell számítani, mennyire lehet random nem működés, inkompatibilitásból adódó anomália, (ezért vagyok itt, ezen ment a vita anno) illetve van-e erre a felhasználásra bevált típusú olcsó dokkoló.
Specek: töltő nem kell, van, 1 hdmi, + DP legalább egy, pár USB, lan port mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest