- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
cidalain #115691 üzenetére
Jó, jobb a memóriám mint az átlagnak, gyorsabban is számolok, de azért én sem vagyok számítógép
(sőt, a túrázást is eléggé jól bírom, tegnap elugrottunk haverrel urbexezni egy kicsit, 14km-s gyalogtúra volt, odafelé 90%-nál haver már elkezdett jajgatni, visszafelé minden baja volt, hogy milyen sokat kell jönni, én meg csak kellemesen elfáradtam. Pedig az én táskám sokkal nehezebb volt mint az övé. Tavaly előtt az Alpokban ennél nagyobbakat mentem, sokszor hegynek felfelé is).
Arra emlékezzek 5 év múlva, hogy most csalódtál bennem?#115690 hcl :
Szerintem csak nem akarta, hogy megtudd, hogy pontosan hol lakik, esetleg megakart nézni előre, hogyha olyan vagy, akkor oda se megy.Biztos vagyok benne, hogy időseket is átvernek. Még azt is eltudom képzelni, hogy van a az réteg aki középkorú jobban megy neki és észre sem veszi. Meg mint mondtam sokan "felíratnak" aztán ahhoz is annyit csapnak hozzá amennyit akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Path of Exile 2
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 eladó! + hűtő
- Dji mini 3 pro
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- MagyarLED ThinkPad T15 - 15.6"ips MATT i7 / 32GB / 512 NVME SSD, THUNDERBOLT, Wi-Fi6 +SZLA +GARANCIA
- GyáriMagyar LENOVO THINKPAD T580 - 15.6"ips matt, i7 ! 32/512 SSD, Thunderbolt3 ujl.olv +SZÁMLA +GAR
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest