Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
A mai világban, amikor kezd túltelítődni a piac programozókkal, és szinte előírás az egyetemi diploma, vagy nagyon komolyan ráfekszik, és ezt a szakmát választja, vagy csak hobbiszinten műveli, ha műveli. Szerintem nem feltétlen kell ahhoz programozónak lenni, hogy valaki programozgasson.
Én pl. a programozói egyetemet az első fél év után otthagytam, mert rájöttem, az az elvetemült zombulás nem az én világom, pedig nekem nagyon is volt hozzá érzékem. (Az ötödéves szakdogám egy több tízezer soros adatbázis-normalizáló oktató- és segédprogram volt , ami persze nem normalizált magától, de az iskolai papírra írogatást kiváltotta, és adatbázisba mentett, tesztet is lehetett vele íratni hálózatban, hitelesítve, meg miegyéb. Bár lehet, hogy ha ma ránéznék, már erősen gondban lennék, az eljárások felére nem emlékezvén.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pl. a programozói egyetemet az első fél év után otthagytam, mert rájöttem, az az elvetemült zombulás nem az én világom, pedig nekem nagyon is volt hozzá érzékem. (Az ötödéves szakdogám egy több tízezer soros adatbázis-normalizáló oktató- és segédprogram volt , ami persze nem normalizált magától, de az iskolai papírra írogatást kiváltotta, és adatbázisba mentett, tesztet is lehetett vele íratni hálózatban, hitelesítve, meg miegyéb. Bár lehet, hogy ha ma ránéznék, már erősen gondban lennék, az eljárások felére nem emlékezvén.
)