Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Drenadar
veterán
egyetértek. nem kell hírdetni hogy a warez milyen szép és jó.
amúgy meg ez a letöltésre legális. és ha torrenten kapnak el?
addig letöltés míg nem terjeszted (torrenten vissza is töltöd). fognak szted vizsgálódni hogy amit leszedtél annak hány bitjét töltötted vissza?.
jah és nincs olyan, hogy szoftverrendőrség. (bsa-nak az égvilágon semmilyen jogköre nincs, ha gyanu felmerül, azt tudja tenni mint bármelyikőnk, bíróságra megy. Az más kérdés hogy nem megy, inkább megegyezik az elkapott céggel)
jah és nem értem, minek egy 16 évesnek windows 7 ultimate edition? ugyis feltenné kikapcsolna benne mindent és elmondhatná hogy neki van.
Jaj még egy dolog.
Mikor feltelepítünk bármit is a számítógépre... tudjátok ... next next accept. finish.
Mikor elfogadjuk azt a dolgot amit végfelhasználó feltételeknek hívnak vagy mit. elolvasta bárki is hogy mik vannak benne? hogy miket fogadunk el?
(Pl hogy a BSA-nak ötelesek vagyunk igazolni a tiszta szoftverünket ... ez persze csak a BSA által ... áááá nem érdekel jó éjt! ) -
szablya
aktív tag
Szerintem egy drága technikával összerakott gépkocsi és egy milliós példányszámban terjesztett játékszoftver nem egy kategória
Lopni sosem loptam (igazából 2 szem cukorkát 6.-ban, unszolásra. Többet nem, soha).
A Photoshop például a sok tutorial meg kiegészítő miatt kell, és szerintem professzionálisabb megoldásai vannak, mint a Gimpnek, ami az én szintemen is sok időt/kínlódást megspórolhat.
A Mass Effect 2 és a GTA 4 értékviszonyáról most ne vitatkozzunk. Az én szememben egy Bioware RPG mindenképp többet ér. És nem 5 óra, nem tudom, honnan szedted
-
szablya
aktív tag
Sajnálom. Nem fogok lemondani kedvenc szórakozásomról. Amúgy van pár eredeti játékom, mint pl. a World in Conflict, tehát, amiért tényleg úgy látom/támogatni akarom a fejlesztőket, én is adok ki pénzt.
Egyébként a szoftvereim nagy része legális, kivétel ez alól sok játék, meg a Photoshop és Windows.
szerk.: Ezért nem bántanak a modik
Mert akkor inkább leállok önszántamból.
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest