- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Lenry
félisten
és ők szállítanak Erdélybe is? mert szablya kolléga ott él.
egyébként meg vicces az is, aki habzó szájjal szidja a warezolókat.
"soha nem töltöttem le semmit"
hápersze. youtube-t se nézel, mert ott is jogvédett zenék/klipek vannak?"ne fogd a gazdasági helyzetre" - jó, foghatom a Nesquik nyuszira is, attól még nem lesz pénzem tizenpárezres játékra.
"nejáccálvele, ha nincs rá pénzed" - ultimate érv, nem tudok rá mit mondani. azért is játszok vele.
"kéne ferrári, de azért nem lopom el" - hülye demagóg fasság. azt ne mondd, hogy azért is suzukival mászkálnál, ha a ferrárit is le tudnád porszemre megegyezően másolni egy pillanat alatt, úgy, hogy az autószalonban is megmarad a modell -
_Voyage_
aktív tag
Jah, meg magán bejelentésre.
1db másolt winért nem, de van egy olyan érzésem, hogy szablya gépén egyetlen legális program sincs.
Mert az ősök erre nem költenek...Nekem se adnak bmw x6-ra, akkor menjek, és lopjak egyet? Adóban megfizetem, szóval mehetek lopni egyet.
szablya: Ne, ne játssz.
Szórakoznia az embernek pedig csak kell...
Kártya, foci, stb...
Kérdezd meg szüleidet/nagyszüleidet, 20-30-40-50-60-70 évvel ezelőtt mivel töltötték az időt, mikor számítógépnek a hírét se hallották... -
lorenzen
aktív tag
Szerintem nem. Mivel az már illegális másolatnak minősül. Az meg tilos.
35. § (1) Természetes személy magáncélra a műről másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel működtetett adatbázisra, valamint a mű nyilvános előadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére. Kotta reprográfiával [21. § (1) bek.] magáncélra és a (4) bekezdés b)-d) pontjában szabályozott esetekben sem többszörözhető.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest