Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• Mobi28

tag

válasz szablya #17 üzenetére

"Ja, hogy akkor most ne játsszak?"

Nem akarok egy boltot sem reklámozni de: CDGalaxis

Battlefield 2 Complete Collection: 2990HUF
    Brothers in Arms 1: Road to Hill 30 (magyar): 1160HUF
    Brothers in Arms 2: Earned in Blood: 1880HUF
    Burnout Paradise The Ultimate Box: 1990HUF
    Call of Juarez: 1790HUF
    Crysis Warhead (magyar szinkron!): 1990HUF
    Colin McRae Dirt: 990HUF
    Colin McRae Rally 2005 és TOCA Race Driver 3 és Tony Hawks American W.: 990HUF
    Command and Conquer Generals Deluxe: 1790HUF
    Counter-Strike Anthology: 1990HUF (így már játszani tudsz csíter mentes szerveren)
    Dark Messiah of Might and Magic (magyar): 1790HUF (zseniális az online rész!!)
    Far Cry: 890HUF
    FEAR: 990HUF
    Flatout2: 990HUF
    Just Cause: 990HUF
    Operation Flashpoint Gold Edition: 990HUF
    Painkiller: 890HUF
    Prince of Persia - Sands of Time: 890HUF
    Prince of Persia - Warrior Within: 890HUF
    Richard Burns Rally: 890HUF (szerintem a legjobb rali szimulátor a mai napig)
    Rise and Fall: Civilizations at War: 890HUF
    Left 4 Dead: 1990HUF
    Timeshift: 990HUF

Hajnalig sorolhatnám még a neveket.Nyilván ezek zöme nem a TOP játékok közé tartozik de beláthatod azért ezeket manapság bárki meg tudja venni. Arrol nem is szólva, hogy ezek dobozos játékok.Van közte ami ennek töredékéért is letölthető a kiadó honlapjáról. :)

• k.

őstag

Egy ps2 nehogymár ne férjen bele. Arra meg tök olcsón vannak játékok. 12ért is kapható már. Én slimet vettem 15ért és egy valag játék van rá 1-2 ezer forintért . Még hozzátok is postával értve.
    Szóval játszani lehet,de nem kell a legjujabb mindig. Nekem van ps3 de mivel most nem fér bele azon csak filmet nézek, a ps1(igen arra is veszek) és ps2 kombo elég szorakozást nyujt.

• Psychonaut

veterán

De, játékot még Magyarországon is törvényellenes letölteni. Romániában nem tudom, hogy van.

SZERK: és Windowst is, meg ab ovo bármilyen nem ingyenes szoftvert.

Aktív témák