Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Lehet, hogy túlbonyolítottátok a dolgot. De szívesen beszélgetnék én is hasonló témáról szakértőkkel. Vagy legalább az ő vitájukat hallgatnám meg

Tehát ha 100%-ig biztos akarsz lenni az eredményben, akkor ismerni kell minden jövendőbeli tényezőt is, ami majd hat az illető személyiségére. Nyilván ezek nem ismertek, így csak találgatni lehet. Felületesen.
Szóval, vagy megvizsgálok valamit 100%-os részletességgel, és akkor tudok pontos infot mondani, vagy csak felületesen vizsgálom, és nem jelentek ki semmit tényszerűen, hanem inkább valószínűségeket adok meg. Illetve adnék. Feltételes módban.
Szerintem 15 évesen a pubertás "kezdetén" egy gyereknek nem a sztárság lenne a dolga.
Én ennyi idősen focizni jártam a haverokkal, meg gépezni (na mondjuk az se a legjobb).
Nem a legjobb a stressz, a kötelességeket / felelősséget és a pénzt ilyen fiatalon kezdi megtapasztalni az ember.
Jó hatása akkor lehet, ha az illető képes felismerni és kihasználni a lehetőségeket, nem pedig úgymond elszáll magától. De persze ehhez is kell már egyfajta személyiség. -
válasz
Szten Márs
üzenetére
Volt szerencsém 2 magyar "sztárt" személyesen ismerni mielőtt "híresek lettek".
Nálam kettőből kettő. Nem mondom, hogy mindenkinél így van, de én ennyiből már levonom az "általában" következtetést.
(pedig a kettőből az egyik ilyen "1 számos sztár" volt pár éve) -
válasz
Szten Márs
üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy általában igen gyorsan el is torzul a személyiségük a felkapott sztároknak.

(#47) Mr.Csizmás: Lol.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi