Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Szten Márs #51 üzenetére

Lehet, hogy túlbonyolítottátok a dolgot. De szívesen beszélgetnék én is hasonló témáról szakértőkkel. Vagy legalább az ő vitájukat hallgatnám meg :)

Tehát ha 100%-ig biztos akarsz lenni az eredményben, akkor ismerni kell minden jövendőbeli tényezőt is, ami majd hat az illető személyiségére. Nyilván ezek nem ismertek, így csak találgatni lehet. Felületesen.
    Szóval, vagy megvizsgálok valamit 100%-os részletességgel, és akkor tudok pontos infot mondani, vagy csak felületesen vizsgálom, és nem jelentek ki semmit tényszerűen, hanem inkább valószínűségeket adok meg. Illetve adnék. Feltételes módban.
    Szerintem 15 évesen a pubertás "kezdetén" egy gyereknek nem a sztárság lenne a dolga.
    Én ennyi idősen focizni jártam a haverokkal, meg gépezni (na mondjuk az se a legjobb).
    Nem a legjobb a stressz, a kötelességeket / felelősséget és a pénzt ilyen fiatalon kezdi megtapasztalni az ember.
    Jó hatása akkor lehet, ha az illető képes felismerni és kihasználni a lehetőségeket, nem pedig úgymond elszáll magától. De persze ehhez is kell már egyfajta személyiség.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés