- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2599 üzenetére
Akkor egy értékelt gesztussal záródik ez a történet. Megható, hüp-hüp...
[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2598 üzenetére
Engem is a materiális korlátaim kötnek gúzsba. Legalább ebben egyezünk Csúnya egy bebetonozott vilában élünk
ps.: csak viccelek, természetesen értékelem a gesztusodAll Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2597 üzenetére
Nekem nem fontos, hogy választ kapj a kérdésedre... De ha válaszolok, akkor fontos a minőség. Minőséget meg csak élőszóban vagyok most hajlandó produkálni: materiális korlátaim vannak, és csak így tudom áthidalni őket. Vagy együttműködsz velem ebben, vagy válasz nélkül maradsz.
U.i.: Felhívni valakit=cselekvés. Szavakkal is cselekszünk. Gondolatokkal is cselekszünk. Megtanulni gondolatot olvasni is cselekvés. Ez utóbbi a legegyszerűbb megoldás esetünkben.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2596 üzenetére
Nem vagyok a szavak embere, inkább a tetteké Nem hívlak fel
ps.: mitől lettem ilyen fontos?[ Szerkesztve ]
All Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2594 üzenetére
Hah! Vicces, hogy privátban is pont ezt cáfolandó 3 materialista elméletet hoztam fel példaként. Majd kifejtem bővebben, csak most nincs rá időm. Amúgy is, hívj fel, mert nem tudok ennyit pötyögni értelmes válaszoknak áldozva!
Yash: Csak annyi a gond, hogy ha nem ő tesz el spirituszba, akkor én mutatom meg neki közvetlenül, hogy van túlvilági élet...
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz Stalker-2572 #2594 üzenetére
-
Stalker-2572
veterán
Villám téma: How lightning initially forms is still a matter of debate + van rá pár elmélet, amit most nem írok le, mert ott van fenn wikin.
Egy szóval sem mondtam, hogy elhiszek minden tudományos felfedezést. De ezt is kifejtettem már.
Abban tudok egyedül "hinni" (muszáj ezt a szót használni, mert empírikusan nem tudunk mindent megtapasztalni) amit az életem során "biztosnak" ítélek. Aki hívő azt meg tudták kellő képpen győzni, aki nem, azt pedig nem; mert egy hívő ugye a hitét fogja "biztosnak" ítélni.All Black...
-
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2582 üzenetére
Mert te már csak ilyen vagy
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Jóhogymár nem az Ohm törvényt kérdőjelezed meg Nekem azt egyszer sikerült, mentségemre szóljon, kicsit más tudatállapotban voltam
tbs: neszójjábe
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tbs
addikt
válasz Stalker-2572 #2554 üzenetére
Jé, efölött (is) elsiklottam.
Materialista alapokon az energetizációról: ha belécsap egy materialista villám és túléled, érteni fogod...
Apropó: hogyan keletkezik a villám..? De valóban..! Biztos ez vagy csak hihető magyarázat..? Láttad..? Érezted..?
-
yash
senior tag
válasz Cs.Orsolya #2585 üzenetére
Gondolod majd pont egy echte spirituális lényt akarna magáénak?!
miért ne? a fizikában is az ellentétes pólusú mágnesek vonzák egymást és nem hasonlóak! spirituális világban szintén ez, a föld a levegővel, tűz a vízzel van párban... mi a gondod akkor?
-
Vladi
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2585 üzenetére
Tudok rá racionális magyarázatot... most nem értek rá, mert pörit csinálok.
il sole non sorge più ad Est!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz fokukac #2584 üzenetére
Maga, Uram, Balázs. És a Balázs = "Reménytelen Szerelem" . Úgyhogy, sajnos, esélye sincsen. Egy matematikai alapigazságot nem lehet kérem, önkényesen megváltoztatni. Még nekem sem!
Új aláírásod van...
Vladi: Stalker még nem nyilatkozott. Nem is nyiladozott. És megveszekedetten materialista. Gondolod majd pont egy echte spirituális lényt akarna magáénak?! Maximum bele spirituszba, fel a polcra, tanulmányozni! Kell ez nekem??? A végén csaphatsz agyon engem is...
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2582 üzenetére
jajjmár, Hölgyem, mi ez a kizárólagosság? :-)))
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2580 üzenetére
Randi lesz... nyúzom, főzöm a leguánt.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2570 üzenetére
Gondolkodtam. Inkább hívj fel, mert szóban tized annyi ideig tart, míg elmagyarázom, mintha leírnám. S ha leírom, akár tanulmányt is csinálhatnék belőle. A számomat tudod, ott van a honlapon.
TBS:
Vladi: A gondolkodásról való gondolkodás - meta-kogníció - még nem vezetett el soha a gondolkodás megértéséhez. Mert olyan dologgal nem tudsz mérni, ami önmaga. ez olyan, mintha egy matekképletben a=a formával akarnád bizonyítani, hogy a=a-val.
-
Wolverine
félisten
válasz Stalker-2572 #2574 üzenetére
Én viszont találkoztam nem egy olyan emberrel, akinek az érintésétől úgy le lehetett fáradni, mintha 25 kilós zsákokat cipeltél volna 5-6 órán keresztül
A keményebbet arra értettem, hogy eleve hülyeségnek tartani a másik szemléletét azért, mert materialista alapokon nem bizonyítható, marhaság - és ilyen alapon induló beszélgetésből szvsz semmi értelmes nem fog kisülni."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
tbs
addikt
válasz Stalker-2572 #2574 üzenetére
A gondolkodás nem tudatos tevékenység.
A tudomány pont ezen a területen (élet - ember - filozófia) bekaphatja.
-
gino2105
csendes tag
szerelemtől mélyebb???hmm
Szolgálok és védek!!!
-
Stalker-2572
veterán
-
Vladi
nagyúr
Izééé... nah! Materijalistaa... maaa teee mosogatsz... vagyis riajisstaaa
A fizika például nem kifejezetten materialista. Mivel nem csak a matériával foglalkozik. Vannak hullámok meg fény... meg izééé na... értitek.. kemény szavak ezek egy bölcsésztűl.
-
Vladi
nagyúr
Még mindig te vagy az orvos. Magyarázz te materialista alapon.
(#2551) Cs.Orsolya:
Azéé vannak kivételek. Hogy erős legyen a szabály. Szablya? Elszabja.
(#2556) Stalker-2572:
Na állj csak be szépen a sorba... én még előtted vagyok.
(#2560) Cs.Orsolya:
Izéé na... ez csak egy beszélgető fórum. Ne edd azt a kását mert megég a szád.
(#2563) Stalker-2572:
Csalódni fogsz. Itt szó sincs természet fölötti dologról.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Stalker-2572 #2563 üzenetére
Ez esetben Orsival kemény beszélgetéseid lennének élőben szvsz... (én magam szintén materiálisabb alapokon szoktam állni, de nem vetem el az ezoterikusabb megközelítéseket - sőt, van pár fura haverom régebbről, akik elég komolyan is vesznek dolgokat...) Tapasztaltam már hasonló eseteket.
Persze egyikőtökkel sem találkoztam élőben, így simán tévedhetek is...
szerk: a #2546-ban feltett kérdésedre egzakt biológiai magyarázat, amit tudományosan is igazolni vagy alátámasztani lehetne, tudtommal nincs. (bár biológiában mostanában nem vagyok otthon )
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2568 üzenetére
Tanultam kvantum fizikát, szerintem nem olyan ördöngős. Ami az új elméleti-fizikai felfedezéseket illeti (nem a kvantum fizikáról beszélek) azok mindig képlékenyek és bizonytalanok. Egyik barátom, aki behatóbban foglalkozik a témával azt mondja, hogy 99%-a egyértelműen bizonyított.
Igazából nincs jelentősége.All Black...
-
Krono
tag
válasz Stalker-2572 #2566 üzenetére
Csak egy szimpla kérdés volt.
A kurzor kissé megcsúszott... -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2567 üzenetére
Pl. a kvantumfizika által mostanában vázolni kezdett világképet mennyire tartod materiálistának. Révén, az eddigi materiális világképet rendesen felbolygatja...
Azért kérdem, mert nem mindegy, hogy mit fogadsz el a tudomány vívmányaiból sem."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2565 üzenetére
Nem szándékozom saját verziókat kitalálni. Próbálom azt érteni alatta, mint a legtöbb ember. Természetfeletti az, amit nem lehet megmagyarázni a természet törvényeivel.
Most jön az kinek mi a természet és kinek mi a valóság
ps.: nem fiolzófiai vitát nyitottam, hanem csak elmondtam, hogy hogyan gondolkozom[ Szerkesztve ]
All Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Mi a természetfeletti Számodra?
-
Krono
tag
Mit tanultál, ha nem vagyok indiszkrét?
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2560 üzenetére
Én viszont egyelőre a szakmádból kifolyó képességeidről tudok csak, amire mint érdekes témára reagálni tudok.
Beszélhetünk rólam is Kőkeményen nem hiszek semmilyen természetfeletti dologban és nem is szeretném, hogy bárki meggyőzzön ennek az ellentkezőjéről, mert szerintem nincs olyan, hogy "végső igazság". Mindenkinek megvan a maga valósága, egy szemlélet, amin keresztül látja a világot és ha lelkileg kellően érett, akkor harmoniában tud élni vele. És csak ez számít, nem más.
Szóval így gondolkodom énAll Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2561 üzenetére
Ne vedd magadra! Sajnálom!
-
Stalker-2572
veterán
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2558 üzenetére
Bőven elég verbális marketingem volt már... Nem szép dolog visszaélni az önzetlenségemmel...#2561-re: Tisztában vagy azzal, hogy mennyi idő, energia és pénz befektetése ez a tudás? S azzal, hogy nem rohangásznak az utcán ilyen minőségű tudással a pszichológusok? Ez nem önfényezés, de azt hiszem, senkinek nincs fogalma arról, hogy az, amit ide írogatok, azért komoly pénzeket is elkérhetnék, ha számítana bárkinek is. Ha értékén kezelné bárki is...
Mindegy. Csak már kicsit torkig vagyok azzal, hogy ingyen dolgozok csak mert mindenki arra apellál, hogy mert nekem ez a hivatásom, és nekem meg kell felelnem a világmegváltó meg csodatevő gyógyító képnek...Egyszerűbb lenne, ha beszélgetnénk inkább erről, mert nem ismerem a gondolkodásmódodat, és ahhoz nehéz magyarázatot igazítani, amit nem ismersz...
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
hmm, kicsit fáradt vagyok már, és háromszor egymás után is azt olvastam, hogy "marxista alapokon"
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2557 üzenetére
Azért még nem kéne szerintem fizetni, hogy elmagyarázd mi maga a terápia és mit csinál... de ahogy gondolod
All Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2556 üzenetére
Kifizeted?
Majd. Ha ráérek."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2555 üzenetére
Akkor PM-ben légyszi. Kíváncsi vagyok. És nem lopok szöveget
All Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Hmm, ez már munka...
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2553 üzenetére
Akkor el tudnád mondani, az energetizálást matrialista alapon?
All Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2552 üzenetére
Mindig a saját világszemlélete, emberképe alapján. Általában igyekszem tiszteletben tartani mások hitét és nézeteit, és el szoktam mondani egyéb, egyszerűbb verziókat arról, mit gondolnak minderről más megközelítések. Az egyén befogadóképességén múlik.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2551 üzenetére
Akkor ezekszerint Vladi magyarázatát elfogadhatónak tartod?
Ebben az esetben ezt, hogy magyarázod el egy nem ezoterikus-szemléletű embernekAll Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2550 üzenetére
Én tanultam filozófiát, kultúrantropológiát, vallási filozófiát is, és new age-es, ezoterikus világszemléleti megközelítéseket is a Transzperszonális Pszichológia, mint 4-dik nagy hullám címe alatt. Én még jó iskolázottságot kaptam. A mostanában kikerülőket felzabálta az eukonformitás és a Bolognai-rendszer. Sajnos, a tudásuk, és a gondolkodásmódjuk szenvedi kárát mindennek...
-
Vladi
nagyúr
válasz Stalker-2572 #2548 üzenetére
Misztikus élet energia, mely közvetlen kapcsolatban áll az univerzum teremtő erőivel.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2547 üzenetére
Biológiailag mit jelent ez? Akaraterő? Élni akarás? Motiváció?
All Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2546 üzenetére
Belső energiaforrások megnyitása, és az energetikai egyensúly kialakításának serkentése.
#2548-ra. Mind és egyik sem. Ezt nem lehet megmagyarázni, sem lekövetni.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2545 üzenetére
Köszi a részletes választ
Egyet nem értettem: "energetizáló folyamat"All Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2544 üzenetére
Ami nincs benne a személyiségben, mint kényszer, vagy hajlam, arra nem lehet rávenni senkit. Az ego kontrollja ugyan gyengébb, és a személyiség áteresztőbb a tartalmakra, de igazából az akarat ugyanúgy működik. Igaz, egy tudat fejlettsége megszabja, mire vehető rá az egyén.
Igen, vannak olyan mély hipnotikus állapotok, amik szinte alvásra emlékeztetnek. A hangommal való kontroll mégis megmarad, így ki lehet őket hozni az állapotból, és csak akko remlékeznek a történésekre, ha kicsit beszélgetünk velük. Bár itt is sok dolog kiesik már. Vannak olyan szintek is, ahol már nincsenek képek, így nincs képi élmény, csak folyamatinstrukciós szint van, amelyben a tudat egészséges működéseit, energetizáló folyamatait serkentjük, így segítve a tudat természetes folyamatait, az ego nélküli tudattalan munkáját. Ezek a leghatásosabb szintek egyébként. A tudatműködések folyamatszintjén van a legnagyobb hatásfokú változtatási lehetőség. A képi, szimbolikus szint a személyes tudattalan megdolgozására ad lehetőséget, ezen keresztül lehet feloldani sok olyan történést, érzelmi emléket, reflexszerűen beépült mechanizmust, amik nem feltétlenül "természetesek", mivel tanultak, és gyerekkroban szűretlenül épültek be... Ezzel lehet személyiségszerkezetet - itt a személyiség több, mint amit az én önmagaként észlel - javítani, fejleszteni, globálisabbá tenni, és a teljes képességeket megalapozó szintre juttatni, úgymond egésszé, egész-ségessé tenni."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2543 üzenetére
A kérdést úgy értettem, hogy van-e olyan, akire abszolút nincs hatással a hipnózis. De ezekszerint nincs... És olyan sincs, hogy valakit meg lehessen változtatni hipnózis alatt az akarata ellenére ha jól értem
Volt már olyan, hogy annyira elszállt a kliens, hogy már nem hallotta mit beszélnek hozzá?All Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2542 üzenetére
Be senkit. Bárkinél lehet módosult tudatállapotot létrehozni. A hipnózis spektrumjelenség. Vannak felszínesebb, és vannak mélyebb hipnotikus állapotok. Tudni kell kezelni a helyzetet minden mélységben. Ha mélyebb, akkor intenzívebb a kliensnek is. Hatásfokot tekintve nincs jelentősége...
-
Stalker-2572
veterán
válasz Cs.Orsolya #2541 üzenetére
Most látom csak, hogy magad is végzel hipnózist. Az emberek hány százalékát lehet "behipnotizálni"?
All Black...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Stalker-2572 #2529 üzenetére
Itt megtalálsz mindent. A szöveg még nem végleges, és hamarosan költöztetjük a rendelőt is. Kényszerhelyzet miatt.
-
tildy
nagyúr
Van, de én eddig csak megjelenítést, meg adatbázisműveleteket csináltam, nem pedig cookies sessiönöket, vagy mifene
-
yash
senior tag
-
yash
senior tag
Orsi, ezt láttad már? [link]
Mi az ilyenekről a véleményed?
-
yash
senior tag
válasz Cs.Orsolya #2523 üzenetére
nincs azzal semmi problémám, ha morog az alvó oroszlán mellesleg, egy alvó oroszlánnál barátságosabb állat nincs a világon, különben is csak pöckölgetjük az orrát akármekkora is a mancsa, sok esélye nem lenne velem szemben, komolyan! azoknak a régi szép időknek már régen vége, amikor az emberekben még volt tisztelet a másik ember iránt. manapság ezt max úgy érheted el, ha rohadt gazdag vagy, vagy rohadt szép/jóképű vagy vagy pedig 42-es a bicepszed. sajnos én ezt tapasztalom és még ezek kombinációjaként is lesz, aki saját primitivsége hiján kikezd veled... welcome to the real world, where nobody is patient on the Earth!
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Teázóban/sörözőben biztosan, ha fogyasztani szeretne (bár erről inkább bolondékat kell megkérdezni)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Stalker-2572
veterán
All Black...
-
Vladi
nagyúr
-
frame>24
addikt
sőt, akkor már az is kérdezhetted volna:
- hol renderelsz?▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2526 üzenetére
kicsit goapartyztam hihetetlen, hogy az a zene -csak maga a zene! - miylen agyműködést tud kreálni.
Totál rákattantam pl. a user-admin , felhasználó belépés stb dolgokra.
Próbáltam kitalálni , hogy működik (regisztráció bejelentkezés oké, de hogy marad bejelentkezve?) , aztán rájöttem, el fogok olvasni pár doksit De nagyon rápörögtem a témára"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem voltam. Néha el-elmegyek a Pszinapszisokra, de az idén egybeesett Édesanyám születésnapjával, és anyagilag most sok lett volna, ha ennyit utazgatok.
Nagyon jó dolgokra jöttél rá. Ez az egyik legfontosabb felismerés az emberi életben. És bár ez evidensnek tűnik, mindenki "tudja", de kevesen ismerik fel az igazságát. Egy csomó ilyen alaptudásunk van az életről, önmagunkról, de azok igazságtartalmát egyénileg kell megküzdeni, megtapasztalni, hogy valóban a sajátunkká váljon. Erre mondják a bölcsek, hogy csak saját igazság létezik...
-
tildy
nagyúr
Orsi nem voltál ezen?
Érdekes lehetett pedig
hétvégén mivel egyedl mentem bulizni, rádöbbentem pár dologra.
Pl. mennyire gyakran vagyunk egyedül. Lehet van aki mellettünk van, ideiglenesen, mellénk csapódik, de mind a világra, mind a halálba egyedül jövünk megyünk. Egyedül vagyunk az álmunkban, egyedül vagyunk a gondolatainkban, szóval rengetegszer vagyunk egyedül.
Aztán rájöttem, hogy ez tulajdonképpen nem is olyan rossz. ha meg valaki az út során mellénk "szegődik",és jön velünk, mert velünk szeretne jönni, az me gjó.
Csak fel kell fogni, hogy semmi sem állandó.Mi semNo azt hiszem túl sokát pofáztam, lépek is el...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz fokukac #2520 üzenetére
A rendelővel és a páciensekkel volt egy csomó őrültség. Álmodtam valami cirkusszal, meg fura alakokkal is. De a cirkusz olyan bevásárló-központszerű volt, és ilyen agyahagyott volt az egész. Vásári hangulat, de a nyomasztóbbik fajtából. Mint Wayne Chapmen Karneváljában. Addig valamennyit pihentem, míg az órám keltett, de aztán visszaaludtam, és álmodtam sorra ilyen butaságokat. Ezt jó sokszor eljátszottam, mivel 10 percenként ismételi az ébresztést, és még másfél órát ráhúztam a kelési időre. Kb. a 4-5. után nyomtam ki az ébresztőt végleg...
Yash. Az életben meg folyton azt kapom meg, hogy nem tudom levetkőzni a pszichológusságot. A fene sem tud kiigazodni rajtatok!
Mellesleg, a saját hitelességemet az adja, ha ember módjára tudok jól funkcionálni, és szakemberként szakmai segítségkérésben helyt állni.. Akárhányszor ide jövök beszélgetni, mindig bepróbál valamelyikőtök egy ilyen teszteléssel...
Ha a pszichológusra van szükségetek, megadom a számlaszámomat, el lehet utalni az óradíjamat, vagy a leütések utáni karakter-díjamat, és akkor tárgyalhatunk. Ne haragudj, de nem dolgozni járok ide. Szolgálok, de csak akkor, ha kedvem tartja. nem vagyok sem Teréz Anya, sem a Pszichológia Tudományának Nagykövete. És karitatívitásból bőven sok kijut az életemben. Több, mint amennyi munkáért pénzt kapok. Szóval, Yash, ha pszichológusra van szükséged, várlak szeretettel a rendelőmben!És kérlek - Mindenkit -, kicsit visszább az agarakkal! Arctalanul, névtelenül túl sokat kezdetek megenegedni magatoknak, és én ezt az életben tized ennyire sem tolerálnám. Egyébként, ezt most még nyugodtan és higgadtan mondom. Vegyétek egyfajta alvó oroszlános morgásnak...
[ Szerkesztve ]
-
Krono
tag
válasz Cs.Orsolya #2519 üzenetére
Álmomban mindíg simogattam valakit de, állandóan azt mondta, hogy ne...ne...,ne így?
Hát hogyan kezdjen az ember? -
yash
senior tag
Orsolya, kezded elveszíteni a hitelességedet, rombolod bennem a pszichológusokról alkotott képet! Túl sokat beszélsz, és túl sokat tartalom nélkül. El kéne gondolkoznod, hogy ha nem chatelsz, akkor a fórumozás micsoda... ebben a mértékben, amiben te teszed, eltértél az eredeti elveidtől, nem gondolod? Nem azért mondom, szivesen látom az irásaid, de már nagyon régóta csak "chatelsz" itten Szép napot!
-
fokukac
nagyúr
Pájinkás szépjóreggelt, Hölgyem!
Na meséljen, mit álmodott már megint?
(már ha publikus)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Cs.Orsolya
senior tag
Elő szokott fordulni velem...
Éjszakám? Zaklatott. Egy csomó baromságot álmodtam, nem pihentem semmit, és alig birtam felkelni. Tegnap születésnapot ünnepeltünk, és hülyére ettük magunkat. Én egy hét alatt eszek ennyit, mint tegnap. Döglöttünk a napon, és elképesztő hedonista módon telt a napunk, nekem a hétvégém is.
Neked?
[ Szerkesztve ]
-
Krono
tag
válasz Cs.Orsolya #2514 üzenetére
Nem Veled kapcsolatban értettem!
-
Vladi
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2514 üzenetére
jaja csivitelt itt a gyerekhad amíg távol volt az óvónéni
-
Cs.Orsolya
senior tag
Velem csak értelmesen lehet beszélni.
Tzimash: Szinte mindent elmondtak a többiek ezzel kapcsolatban. Jobb, ha olyannal csinálod, aki ért hozzá, és van tapasztalata.
Rootkiller: Gyakorolgatok. Bár, az én ütésvariációimat másképpen hívják. Egyelőre.
Látom, elszabadultatok...
-
yash
senior tag
válasz Stalker-2572 #2512 üzenetére
offcourse
-
yash
senior tag
válasz Stalker-2572 #2507 üzenetére
orosz rulett pisztoly nélkül? 5 perc oké, de a 6. halálos isteneeeem... miért? miért? miért pont a 21. századba! neeeeeem!
ui: ja, nekem is van itthon ventillátorom, igaz nem hiper (értsd: magyarul beszéjjé vaze'! )
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
-
Stalker-2572
veterán
Sportolás közben több CO2 keletkezik a megnövekedett anyagcsere miatt. (Szerinted miért lélegzel automatikusa gyorsabban?) Hegymászók viszont szintén a hyperventillatios syndroma miatt szédülnek (igaz ezt kiküszöböli egy sor adaptációs tényező)
Sors? Lélek? Erre a kérdésre mindenki megtalálja előbb-utóbb a saját legelfogadhatóbb verzióját.
All Black...
-
Vladi
nagyúr
válasz Stalker-2572 #2497 üzenetére
Nos gondolom nem csinálják annyi ideig, hogy az káros legyen.
Úgy tudom az agy elvisel 4-5 perc oxigénmentes állapotot. Itt meg nem is teljes oxigénmentességről van szó, hanem csökkent ellátásról ami nem ugyanaz. Arról nem is beszélve, hogy egy görbe estén simán van ennyi neuronveszteség.Jah csak a félreértések megelőzéséét:
Itt most egy speciális légzéstechnikáról van szó, mely módosult tudatállapotot idéz elő.
De a legtöbb tudatmódosító eljáráshoz nincs szükség ilyen jellegű tornamutatványokra, ahogy azt fentebb is írtam.stalker doki.
-
yash
senior tag
válasz Stalker-2572 #2502 üzenetére
dehogy csinálom, nincs rá szükségem, akkor sem ha igaz. csak azt mondom, hogy ez egy baromság. én arra gondoltam,hogy pl sport közben nem hülyülsz el, mert az hülyeség lenne. mindenesetre, ennyi erővel ez olyan, mint az alkoholizálás, mesterséges agypusztitás, amiről viszont szegény agy nem tehet... vgy mégis? ez érdekes... az agy dönt saját magáról, hogy én most kinyirom magam, vagy a sors vagy a lélek? vagy együtt? hogy utálom, mikor ilyen kérdések jutnak eszembe :S
-
frame>24
addikt
válasz Stalker-2572 #2502 üzenetére
Amúgy nekivágtam Bendetz Móric Grafológiai tanulmányok c. könyvének, kész psΨholoogia az egész. (Vmely megelőző könyvét már forgattam)
mod: bocs, ez nem neked ment volna, hanem csak úgy...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest