- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topicot a szerző kérésére zártam.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
fokukac
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #3484 üzenetére
Ezt a szöveget Zsákos Bilbó már elsütötte a Gyűrűk urában...
Mi történt, Téged is elszólít a gyűrű? :- )
Maradhatnál még egy kicsit, még csak 110 éve vagy velünk...
Aprajafalva lakónak szüksége van Rád![ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Cs.Orsolya
senior tag
Búcsúzom. Az időm lejárt. Az élet egyéb dolgai elszólítanak.
Öröm és megtiszteltetés volt Veletek! Köszönöm a figyelmet és a barátságot!Szakmai kérdésekben megtaláltok személyesen. Mindenkinek szívből kívánok sok-sok örömöt, boldogságot, és kitartást az életben!
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Flow
senior tag
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
fordfairlane
veterán
válasz Cs.Orsolya #3463 üzenetére
Szóval, azt hiszem, bizonyos szempontból lélektanilag egészségesnek vagy mondható.
Ez olyan "határozottan talán" jellegű megállapítás volt.
x gon' give it to ya
-
frame>24
addikt
válasz Cs.Orsolya #3480 üzenetére
ajjaj, ez nagyon konkrétan hangzott... ("egyszer")
meg elég hirtelen
szia[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Cs.Orsolya
senior tag
Szar napom (hetem, hónapom, évem) van. Úgyhogy én most egy időre el. Folyt. köv. Egyszer.
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #3476 üzenetére
Valsz. csak nem lehet direkt linkelni onnan; ilyenkor ki kell másolni a kép címét és új fülön megnyitni a böngésződben
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3476 üzenetére
Az, hogy én honnan linkelek, nem igazán befolyásolja azt, hogy aki a linkre kattint, mit lát... Egyébként a tegnap esti képet otthonról raktam fel, a mait meg munkahelyről. Inkább azzal lehet a gond, ha a direct linkelést nem szereti az oldal, amire linkelek.
Flow: nekem is Operám van, de működik.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Flow
senior tag
válasz elmoraan (r) #3473 üzenetére
Nem mennek. NA mind1.
mod: mégis mennek, csak operában nem.
-
Flow
senior tag
válasz elmoraan (r) #3471 üzenetére
A Te utolsó két linked miért hibás? (vagy csak nekem?)
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3455 üzenetére
Egy kis Toyota Land Cruiser reklám: hiába, a macskák nagy része azért csak a meleget szereti.
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3469 üzenetére
Mármint?
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3467 üzenetére
Xéna reinkarnácija vagy. Tudtam én az első pillanatban.
Nem dehogy, megoldok mindent olyan még nem volt soha, hogy ne lett volna valahogy.
Amit most olvasok Poppertől az éppen nem vészes, de a múltkoriban voltak igen meredek dolgok - most ez az Ősök csarnoka és társai asszociálták bennem...
-
Cs.Orsolya
senior tag
A lelkieket hagyjuk meg terápiás szobán belülre, vagy egy tea melletti beszélgetésre...
De ha sürgős, a számomat tudod.Életemben talán kétszer volt íj a kezemben. Ebben az életemben. (Csak megjegyzem, hogy az Ősök Csarnokában a tudattalanom tárol(t) egy test nagyságú íjat, hozzá vesszőkkel - talán a Zen íjászoknak és valahol az afrikai benszülötteknek van ilyen - , és mit mondjak, amikor kezembe vettem, olyan érzés volt, mintha ezer éve hiányzó dologra leltem volna rá. De jártam így egy fémkesztyűvel is, aminek kard volt a markolatába építve, és egy katonai nehéz páncélzattal is. És még számos fegyverem, és harcászati eszközöm akad az ősi múltamban, de nem akarom sorolgatni. )
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3465 üzenetére
Akkor viszont köszönöm, jól estek a szavaid. Lacikának tényleg született focista. A jó értelemben persze. Többiekről is viszonylag korrekt a leírás.
A "lelki fizimiska" kérdésében most faramuci a helyzet. Vagyis minden jó (na jó, ez túlzás), de mégsem.
Az íjazáshoz viszont kedvet kaptam, majd szerzek hozzá felszerelést, ha lesz valami ünnep . Te sokat lövöldöztél? Csak mert nem úgy néztél ki, mint aki először csinál ilyet.
-
Cs.Orsolya
senior tag
A jó testalkat felülbírál egyéb mesterségesen megalkotott dolgot. Neked van pl. a legjobb testalkatod a csapatban. Meg Elmonak, csak ő nem használja ki még annyira sem a fizikai adottságait, mint Te. A többiek közül Lakat az, aki igazi sportember, és a focihoz tökéletes a testalkata, de testarányaiban koránt sincs olyan harmonikus, mint pl. Te. FN testalkata is remek, és remélem, nem fogja elszúrni a testét a mániájával. Kokónak viszont kifejezetten jót tesz a testépítés. Neki egész életében oda kell majd figyelnie mit eszik, mennyit mozog, mert a testalkata zömökebb, több energiát megtartóbb, a kötőszövetei is vastagabbak férfi létére. Ha nem szólna bele a természetes metabolizmusába, akkor talán hajlamos lenne az elhízásra is. Bár, még nagyon fiatal, de első ránézésre ez volt a benyomásom, és nem ismertem őt a még nem testépítős korszakából. Fröccs is remek srác lenne, de el van kicsit pocakosodva. Az okait ne firtassuk most.
Általánosan elmondható, nem szép, ha egy 30 év alatti férfi elhanyagolja magát. Ráér majd 40 felett is...Más oldalról, szeretek bókolni, főleg, mert őszintén ez a véleményem. L'art pur l'art nem szoktam senkit sem dicsérni. Ugyanakkor, számomra az a legszembetűnőbb, ha valaki jól érzi magát a bőrében. Ez a legfontosabb, más nem számít. Legyen egészséges, és érezze jól magát. Főleg magamból indulok ki ezen a téren, tehát ezért vélekedek így.
[ Szerkesztve ]
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3463 üzenetére
Ugyan már, én voltam ott a legvéznább (de legalább nálam igaz az a tétel, hogy a barátnőm melle nagyobb, mint az enyém )
Jah, és nem ér bókolni. Vagy azzal kéne "visszavágnom", hogy azért jó csajokat is?? [kacsint]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Never mind! A Többiek majd darabonként elrendezik a lekiismeretüket. FN pl. simán vette, hogy kiszúrt velünk. Úgy volt vele, Ő szólt Neked, innentől meg nem az Ő felelőssége. Egyébként, én csak vicceltem, igazából Kokót akartam ugratni kicsit, Te meg magadra vetted. Így jártunk.
Már az is sokk volt nekem, hogy ilyen fiatal, magas, és szemrevaló vagy. De hogy miket dolgoztál is mellé, az bizony külön izgalmassá tette az egészet.
No, nem érdekes. Minden esetre megállapítottam, hogy FN valahogy vonzza a jó pasikat. A csajokat illetően hagy némi kivetnivalót az ízlése, de ezt betudjuk FN sajátságosan fűszerezett jellemének.
Ford: Még mindig jobb, hogy ezek jutnak eszedbe, mint a mama főztje. Szóval, azt hiszem, bizonyos szempontból lélektanilag egészségesnek vagy mondható. Más szempontokba ne menjünk bele. Elvégre is, minden relatív.
[ Szerkesztve ]
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3461 üzenetére
A korrekció hiányzott igazából. a Többiekre akartam célozni. De akkor ok.
Ja igen, én, meg a tapasztalataim...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Azt hittem, azt ott letisztáztuk, és minden oké. Igazából FN a lúdas, mert kiderült, hogy van mosogatógép, ami szinte mindent elmosogatott volna helyettünk. De így megtudtuk, hogy milyen széleskörű tapasztalatokkal bírsz, nekem pedig, muszáj megszolgálnom mindenféleképpen, ha bárki fedelet ad a fejem fölé, és ételt rak elém...
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3458 üzenetére
Konyha?
-
fokukac
nagyúr
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3455 üzenetére
Elrontottam egy linket.
Flow: Igazából nem értettem, hogy miért kértél bocsánatot.
Főkukac: Akkor csak nekem van szerencsém a férfi ismerőseimmel. Persze, a zsenialitáshoz nem mindig társul lelki érettség, de én mindig adok egy esélyt nekik.
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
válasz Cs.Orsolya #3452 üzenetére
Nekem két dolog jut eszembe a nőkről: Mellek és szex, ebben a sorrendben.
Én se tehetek róla, de ha mégis, jól titkolom.x gon' give it to ya
-
Flow
senior tag
A rejtett "bocsikártyát" remélem értetted, csak nem reagáltál.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz headhunter #3453 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
hidd el én nem tehetek róla hogy itt rakott le az a nyomorult gólya,
hidd el én nem tehetek róla, hogy szétfeszít....
aaaa.... rákendroll rugójaUi. nekem a férfiakról nem jut eszembe a zsenialitás. nem is értem, miért
-
headhunter
addikt
válasz Cs.Orsolya #3431 üzenetére
-
Cs.Orsolya
senior tag
Genius Personal System.
Főkukac: Nem tehetek róla. Egyszerűen két dolog jut eszembe a férfiakat illetően: szex és zsenialitás. Mindkettő borzasztóan inspirálóan hat rám.
Flow: Ebben igazad van. Én sem olvasnám csak úgy magamat.
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3448 üzenetére
Kisugárzás? Benyomás? Szerintem nem kell magyarázni.
Nem állok neki egy szóáradatot követni "blindre". Túl "híg" a net.
-
fokukac
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #3446 üzenetére
de be van szűkülve itt kegyednek a gondolkodása...
hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának, elvtársnő!
és holnap jöjjön hosszabb szoknyában![ Szerkesztve ]
-
Sipi
addikt
Kérek engedélyt hangosan bőgni!
Megyek is, vár az újabb 3000 esztendő.Egyébként ezen GPS-ek melyik részével tudsz oly kiválóan navigálni?
A választ majd később, halaszthatatlan fekhetnékem támadt.
Kezét csókolom!Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Cs.Orsolya
senior tag
Mi a különbség?
TBS: CSak megosztott figyelem, ezért korlátozott asszociatív készség. Éppen nézem a mesémet, amiben kinyírták az egyik mácsó lap tulaját, és csupa cicababa van felsorakoztatva a történetben.
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
Uhhh... Fixáció..?
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3428 üzenetére
I have to keep my eye on it...
Csak benéztem. Így teljesen más, hogy archoz lehet kötni.
Azt a beszólást nem neked szántam, de már ki kellett jönnie.
-
Sipi
addikt
válasz Cs.Orsolya #3443 üzenetére
Na, így még sosem hallottam nevezni a férfiúi nemet.
Sipi
-
Sipi
addikt
válasz Cs.Orsolya #3439 üzenetére
Hm, és még egyszer sem ugrott át, Mademoiselle? Súlyos huba. Beépített kémekkel egyébként is könnyű... De lefogadom, szóbeli magyarázat után nem lelne ide - eddig csak egyvalakinek sikerült, kis késéssel (mert csak kicsit tévedt el).
A kukkolót pedig bóknak veszem: sosem tagadtam, hogy szép szőrös külsőm perverz állatot takar.
Sipi
-
tbs
addikt
válasz elmoraan (r) #3440 üzenetére
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #3437 üzenetére
Jájj! Ez fájt...
Sipi! Maga kis kukkoló! Kb. háromezer éve, hogy eltűnt a látómezőmből! De tudom, hol lakik!
Felvettem a futócuccomat és az új cipőmet. Amellett, hogy állatul jól nézek ki így, még gyorsan leszaladtam tejért a boltba, és ezzel felavattam a lábbelit. Most nem evszem le a CSI végégig
[ Szerkesztve ]
-
Sipi
addikt
válasz elmoraan (r) #3437 üzenetére
Nem is kicsit! Annyira, hogy gyorsan le is vették.
Mod: és persze gyorsabb a szám, mint az eszem...
Modmod: a direkt linket nem szeretheti az oldal, utána frissítéssel orvosolható.
Sorry, M(r).Sipi
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3434 üzenetére
Mű-fánalvós-láblógatós-gepárd. Kicsit büntet.
Sipi: hát nem tudom, nekem műxik a link...
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz elmoraan (r) #3433 üzenetére
No, azt a verziót elhajíthatod felém is, ha nem gond. Egy pillanatra félreteszem a szerzői jogos aggályaimat...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3434 üzenetére
Háááát, a gepárd azért ritkábban mászik fára... Az inkább a leopárd. (A nem visszahúzható köröm elég életlen lesz egy idő után.)
De itt van egy, ami éppen fán van, csak nem lazít. (Az a baj különben ,hogy tele van szemetelve a net olyan képekkel, amiknek az a neve, hogy gepárd a fán, csak aztán a képen meg leopárd van... )"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #3433 üzenetére
Persze, küldd. Az angollal talán elboldogulok még.
Olyan képet keresek már egy ideje, amin a gepárd a fáról lóbássza a lábát, és fürkészi a szavannát. Ezt a feeling-et nagyon át tudom érezni. mert ugye a gepárd mászik fára is.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3431 üzenetére
És ha macskák, akkor természetesen ők.
Stardustot átküldjem? (A Vertigo-féle fain illusztrációs van meg. Ja, és angol...)
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3430 üzenetére
Ez nem vicces, ellenben ha nem kemény pályán futkos az ember fia/lánya, akkor tényleg jobb a Gel, mint az Air. (Mondom én, aki csak akkor fut, ha nagyon muszáj és akkor is lassan. )
Az utolsó bekezdésre meg csak ennyit reagálnék:
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Megint kezdem bunkónak érezni magamat, hogy sem a filmet nem láttam, sem a novellát nem olvastam...
Vettem futócipőt. Nagyon vicces volt.
Az úgy volt, hogy múlt héten bementem a Hervisbe, és ott találkoztam azzal az eladó sráccal, akivel a múltkor a Praktikerben virágföldet cipeltettem a kocsihoz. Közben elcsevegtünk, és kiderült már akkor, hogy sokat fut. Szóval, bementem, hogy veszek egy futócipőt, mert már elegem volt abból, hogy kétlakiságomnak köszönhetően a fél életemet ingáztatom heti rendszerességgel. Így az úszócuccomat, a futócuccomat, és a legveszedelmesebb fegyveremet, a hajszárítómat. (A többi fegyveremmel még nem mertem szembesíteni az aktuális barátomat. ) Megkerestem a futócipőket - a mostani Asics-ommal rendkívül elégedett vagyok -, és elkezdtem keresgélni méretben megfelelőket. Közben odajött hozzám egy eladó, és akkor ismertem fel a srácot. Ő is felismert. Ekkor lelkesedve megmutatott nekem egy Nike-t, ami le volt értékelve, mert az utolsó darab volt belőle. Ráadásul félrerakták egy hölgynek, akinek túl nagy volt, de még vetyengett a dolgon, hogy visszajön érte vasárnapig. De csak rádumált, hogy vegyem fel, próbáljam ki. Szóval, felkaptam, és nyargalásztam vele egyet a Hervisben. Mit mondjak? Álom volt benne futni! De persze nagy volt kicsit, és mozgott benne a sarkam. De azonnal beleszerettem az élménybe. Kértem, hogy ha a hölgy nem viszi el, akkor tegyék már el nekem. Közben persze a sráccal flörtölgettem - vagyis ő velem, mert én mondtam, hogy éppen frissen vagyok bepasizott állapotban -, de azért kellemesen elcsevegtünk a cipőkről, cipőgyártókról, hogy ez a Nike a lábamon miért olyan jó, és a többi.
Hétfőn aztán kapom a hívást a sráctól, hogy nem vitték el a cipőt. Letárgyaltuk, hogy elteszi nekem ma estig. Erősen vacilláltam, hogy bemenjek-e és fájdítsam a szívemet, mert pénzügyileg eléggé korlátozott vagyok, de csak bementem, mert ma futni akartam még egyet. Ekkor történetünk férfi hőse előhalászta nekem a cipőt, és újra megfuttatott benne. Persze, megint nagy volt, és mozgott a lábam, de erre letolt, hogy nem húztam meg rendesen a cipőfűzőt. Ezt követően meghúzott cipőfűzővel is futottam benne vagy két kört. Közben pedig előhalászott nekem két Asicsot, két Adidast is, hogy azokat is nézzem meg. Női futócipőt elég nehéz méretben kapni, ráadásul ezekből már kifutó darabok voltak. Minden esetre a fél délutánt azzal töltöttem, hogy fel egyik cipő, fut pár kör az áruházban, le a cipő, föl másik cipő, fut pár kör az áruházban, aztán le másik cipő, fel harmadik cipő, és így tovább. Kicsit kergének tűntem, ahogyan rohangásztam a polcokat és vevőket kerülgetve nadrágkosztümben. Mert ugye az volt ma rajtam. A végén a két kedvencemmel a Nikeval és az Asicsszal is futottam még egyet-egyet, aztán vegyesválogatottan is futottam, majd megint csak egyenként egyet-egyet. Halálosan elfáradtam, és a végén felemás cipőben csüggesztettem a fejemet, biggyesztettem az ajkaimat meglehetősen tanácstalanul, mert objektív kritériumok alapján mindkét cipőnek megvoltak a maga előnyei, és mindkettő kicsit nagy rám, míg árban a leértékelésnek köszönhetően mindkettőt egy árra húzták le. Szóval ott izzadtam immáron lefárasztva, éhesen, kitikkadtan a kisszéken, hogy most melyik. Lehúnytam a szememet, próbáltam meditálni, mihez vonz a szívem jobban. Persze, a Nike-ban futni olyan volt, mintha szőnyegen járnék, és közben éreztem, hogy minden puffra szellőzik a lábfejemnél is, és fú be a hűvös szellőcske, és hajtja ki a zoknimból az izzadságot. Míg az Asicsnak egy halvány árnyalattal volt csak keményebb a lépése, és melegebb is volt benne, de nagyobb felületen érte a talpam a földet, és a Gel-talp megbízhatóbb, és tartósabb az Air-hez képest. Aztán megkérdeztem a srácot, legnagyobb kétségbeesésemben, hogy a világgazdasági szempontokat tekintve mely cipő megvásárlásával fogom támogatni a Harmadik Világ-belieket. Mire kitárgyaltuk, hogy bár minden multi gyártócég kihasználja az olcsó munkaerőt, de a Nikenak van a legrosszabb híre ebből a szempontból. Én meg mondtam, hogy nem akarom, hogy gyerekkezek által varrt cipőben futkorásszak nagy unalmamban, én, a civilizált társadalom mellékterméke, mint pszichológus terapeuta, mert már így is szégyellem magamat, hogy anyagi gondjaim vannak egy olyan társadalomban, amely minden erőforrását pazarolja, és közben a kisnyugdíjasai halálra fagynak a lakásukban. (Míg más kisnyugdíjasok 3-4 szobás lakásokban laknak egyedül.) Ráadásul a pasim is szégyenkezne miattam, hogy olyan termelőt szolgálnék ki fogyasztóként, amely legalább nem tartja magát bizonyos erkölcsi és etikai elvekhez, mint hogy gyerekeket nem dolgoztatunk éhbérért. De mindezen erkölcsi megfontolások közepette is csak azt éreztem, hogy leszarom, ha olyan rohadt kényelmes, és álom futni benne. Csak a színe nem teszett... Aztán még ücsörögtem tanácstalanul felemás cipőben. Aztán jött a súlyteszt, ami persze döntetlen lett. Közben jött egy pasi a feleségével, és felpróbált 2 cipőt, és kb. 5 percig tartott neki eldönteni, amit én nem tudom hány kilométer és óra dilemmázás után sem tudtam még. Aztán jöttek a tartóssági tesztek, mint hogy a Gel-talp, kontra Air-talp miben különbözik. Persze közben erősen lettem nyaggatva a Nike Félmaraton lefutására vonatkozóan, és csak rábólintottam, hogy így legalább rákényszerülök az edzésre. Aztán ultrafutó barátaimra gondolván - mivel lassan már csak a hétvégi versenyeken tudok csak találkozni velük -, a a minap befűztek egy BEAC rövidtávúra, így azt választottam, amiben terepen is jobban tudok futni. Bár, női terepfutócipő jelenleg nem volt a méretemben. Így maradt az Asics. Még akartam gondolkodni rajta egy napig, de rájöttem, tök felesleges. Most, hogy megvettem, már nem mondhatom azt, hogy nincs nálam a futócipőm.(A másik a barátomnál van.) És most már kellően frusztrál megint, hogy ha kiadtam érte ennyit, akkor használjam is. Így legalább nem növelem a fenékméreteimet tovább. De ha nő is, nem érdekel. Szeretek futni...
Szóval az van, hogy van most egy drága futócipőm, bepaliztak a Nike Félmaratonra és készülhetek a BEAC-ra is. A pasim végre lehet eleget egyedül.S mindezt azért, mert a minap a faji meghatározásomat és besorolásomat illetően arra az eredményre jutottak, immáron nem először, hogy erre a jószágra hajazok. Itt még többet lehet megtudni, itt pedig még többet látni rólunk, nagymacsokról.
[ Szerkesztve ]
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3422 üzenetére
Ez jó, ránézek én is.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3422 üzenetére
Csuda szellemes, őrnagyom, csuda szellemes.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #3419 üzenetére
Azt a mérnök agyadat, azt!
A minap a Kedves kapott egy Dilbert kötetet. Dilbert a tipikus mérnök, akivel jelentősen kiszúrnak a főnökei és kollégái. Egy sorozatnyi képregényben pl. sales-esnek veszik csak vissza, és elküldik tréningre. A legjobb poénok abból vannak, amikor egy mérnököt sales-re próbálnak tanítani...
Csak azért írom le, mert mindig te jutottál eszembe róla."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
frame>24
addikt
válasz elmoraan (r) #3419 üzenetére
Reméltem, hogy valaki látta a múvit...
Ügyelj rá, hogy recharge-nál nehogy kihúzzanak a konnektorból! (+ nyári zivatarokkal is óvatosan)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3418 üzenetére
Kérdezheti Elmót, mert nem fog róla beszélni. Cukkolni meg csak azt lehet, aki hagyja magát.
Azt meg megnézném, mekkora balhét vert volna le a törzsfőnök, ha a törzs egyik ébenfekete asszonya egy olyan tejfehér bőrű kislánynak adott volna életet, mint Te.
Frém, te meg különben is már megin' túl sok Stardustot néztél.
És azért nem tudtok rendesen aludni, mert nem vagytok napközben elég ébren. Én már nem is alszom, csak leáll a működésem, aztán recharge. Az álmaim alszanak.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz frame>24 #3417 üzenetére
Huncutságom végtelen.
Igazából ebben nem volt férfi cukkolási szándék. Kérdezd csak meg Elmot, milyen gyakran hajtogatom neki, hogy mit jelent nekem a fizikai testben való létezés. És a fizikai testben való létezéssel ilyen alapvető hülyeségek is együttjárnak, mint hogy ruhaviselés. Szerintem, nekem valami afrikai törzsben kellett volna megszületni, ahol a legtöbb ruha egy fűszoknya, némi testfesték, és néhány tetkó és ékszerek. Őrült jól érezném magamat így!
Én eggyel korábbi éjjel alig aludtam. Folyton felébredtem, forgolódtam. Most tudtam volna aludni, de dolgozni kék.
-
frame>24
addikt
válasz Cs.Orsolya #3415 üzenetére
Nah, kiváló tehetséged van arra, hogy a férfinépet hogyan cukkold felfele.
Ez a mell-dolog, meg a ruhátlanság gondoltata. (meg vót még egyéb is régebben)
Még jó, hogy nincsen senkinél Babilon-gyertya... (it is a device used to travel by one's own thoughts)
Amúgy én is csupa hülyeséget álmodtam, köztük szörnyű(!) dolgokat is, de volt skorpió is, erre emlékszem. Kergettek a padlón rohangálva.
Nemtom mivan, több napja álmodom össze-vissza, talán az idő?[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #3415 üzenetére
1 már van A melledet én viszont kiihagynám
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nálam is lehetne festeni a lakásban. Erre is szívesen várok jelentkezőket.
Aztán lehet, valakinek csak kicsúszik a számon a mondat:
"A mellemre is, ma.. izé, papi."Nagyon pihent vagyok ma. Csak arra tudok gondolni, hogy ruha nélkül akarok egész nap lenni...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3403 üzenetére
Női logika? Akkor értem. (Azt, hogy miért értettem félre.)
Álmodni meg úgyis csak olyan dolgokat érdemes, amit ép ésszel nem tudsz elképzelni. Mert ami menne ébren is, azzal csak elpazarolod az alvásidőt.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Festést? Majd az albimban jó ? Ha már így felajánlkoztál festegetésre. Mondjuk az is igaz , hogy ezt Orsinak írtad, és ugye nme falfestés lett volna
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #3409 üzenetére
Festést vállalom, ha nincs más jelentkező...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Dehogy gúnyolódom!
Az ismertet könnyebb elképzelni.
Ruha: jelenleg pont az a legnagyobb bajom, hogy viselni kell ezeket a női holmikat. Azt hiszem áttérek a boxeralsóra, és fehérre/feketére festem valamivel a melleimet, hogy olyan legyen, mintha...
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #3407 üzenetére
Gúnyolódsz?!?
Képzelethez minek könyv..?
Ruha: kevesebb ruha kevesebb esőt szív magába... Bikini..? Esőkabáttal..?
-
Cs.Orsolya
senior tag
(Hol van az a nyuszi... )
Figyelj ide, Te Boddhiszattva. Hiába van igazad, amikor a képzeletet is kell edzeni ahhoz, hogy megfelelően jelen tudj lenni a pillanatban. Ez is az út része.
Egyébként is, én egy gyengén fejlett lény vagyok, tessék velem türelmesnek lenni, na.Jelen pillanatban minden ruhám nagyon kényelmetlen, mert nyár van, de ilyen hülye idő van, hogy fel kell öltözni. Pedig a nyár lényege, hogy a ruhák számát minimalizálhatom végre. És jelenleg egyéb más dolgok is kényelmetlenséggel töltenek el.. Legyél jelen Te a bőrömben, aztán majd megtudod
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #3405 üzenetére
Gondolkodás... Ehhh... Az út a fontos. Gondolatnélkül. Gondolkodva hogy éled meg a jelened?!? Nincs időd az érzékelésre.
Légvágyakon gondolkodsz.
Pillanat.
Fontos.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Egy részről igazad van.
Más részről, ha nem tudom, milyen helyekről álmodozhatok, és készíthetek stratégiát az oda eljutást és az ott túlélést illetően, akkor elég nehéz teremteni. Tudod, a gondolat a teremtés egyik legfőbb eszköze.
Egyébként, ilyen földi hívságok már nem izgatnak, mint könyvírás. Megteszem, amit a haza megkövetel - általában ki is zsigerel -, de más célokat pedzegetek, és attól csak veszi el az időmet a szófosás. Az értékteremtés, vagy -őrzés késztetéseimet pedig invazív módszerekkel élem ki. (Pl. mély benyomást teszek másokra, meg az agyára megyek egyeseknek. )[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #3401 üzenetére
Ne akarjad AZT a könyvet. Írj inkább egyet saját élményekből.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #3402 üzenetére
Nem ragaszkodom, hogy Te vedd meg. Csak úgy, kérem ajándékba. Tudod, női logika.
Rengeteg hülyeséget álmodtam.
Tegnap munka közben megint rájöttem, hogy tök okos vagyok. Izgalmas ilyesmire rájönni, nem igaz?
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3401 üzenetére
Lehet róla szó, de akkor fél évig nem hívlak.
Akár még laptopról is, de akkor soha többet.[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #3400 üzenetére
Én még dolgozom kicsit. Az ágyban, mert zuhany már megvolt.
Ezt találtam a nyaralásomhoz. Kéremszépen ajándékba!
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest