- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz Viszlát #2398 üzenetére
Hát figy, tbsnek már van felesége, ergó neki a felesége már nem nagyon lehet Orsi...
Bár, jobban belegondolva Hm.De én hamarább lecsapnám a kezéről"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Viszlát
addikt
válasz Cs.Orsolya #2395 üzenetére
Milyen férfiak ezek, hogy feleségül kérted őket?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #2395 üzenetére
Vigyáznod kell a mormonjaiddal!
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Wolverine
félisten
válasz Viszlát #2394 üzenetére
Ez így most 10/10
Orsi, hidd el, ezzel én is tisztában vagyok... ehh, csak nem jön át, amit akartam. No mindegy, mára vége a PH!-nak nálam... \o
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Viszlát #2394 üzenetére
Tossza hát!
[ 28888 megjelenés ]
Egyébként, lehet valami ebben a teliholdas dologban. Kedden TBS-t kértem feleségül. Ma megkértem Eastman kezét, és feleségül kértem egy másik srácot is. Lassan bigámiával leszek büntethető. Át kell térnem a mormon vallásra, ha így folytatom.
[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Viszlát
addikt
válasz Cs.Orsolya #2386 üzenetére
Röhögni fogsz ha megtudod, hol készült a kép, vagyis melyik kisváros strandján:
Tossa de mar
Eastman: sajnos nem ma, úgyhogy megúsztam
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #2391 üzenetére
#2387-re vagy #2390-re... ?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Wolverine #2389 üzenetére
A szemed tehetetlensége miatt a kép konstans, De az agyad fogja a vibrációt. Amúgy, minden rezgés. A jelentések agyhullámokat generálnak, és megteremted magadnak a hangulatot. A szavak a hangokon keresztül hangulatokat teremtenek. Amikor olvasol, írsz, folyamatosan megy a belső beszéd, ami a hallás és beszéd központokat is működésbe hozza, ami kihat az érzelmi központokra, amelyeken keresztül érzelmek, és lélektani élmények jönnek létre. Hangsúlyok, ritmus, hanghordozás, intonáció keletkezik olvasás és írás közben, azaz mindennek létrejön a hangszíne, hangulata. Vibrálni kezdesz belülről, és ezt a vibrációt kivetíted magadból, és ezen az alapfrekvencián észleled a bejövő jelzéseket, jeleket is. A szignáldetekciós elmélet alapján, így már nem egy jeltelenségből, hanem egy meghatározott alapzajból, azaz alaphangulatól válnak ki a jelek. Így teremtesz minden pillanatban, és efelől csakis Te döntesz...
Eastman: Kedden realitássá válik. Kösz előre is!
-
Wolverine
félisten
Mit nem mondasz Csak nem minden látszik. A TFT nem látszik vibrálni, a képcsöves monitor igen; nem látod az atomi szintű vibrációt, de elég tisztán lehetett érezni itt a topikban a meglevő hullámokat
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
tildy
nagyúr
Türelmetlen vagyok néha. A tulipánok meg késő nyílnak... Megsiettetni nem nagyon lehet. Ez van.
Node ha kinyíltak, csodás lesz a rét, öröm lesz a tánc
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Wolverine #2381 üzenetére
TFT is frissít bizonyos frekvencián. Minden vibrál.
Tildy:
Kukuc: Mindegy hol leszünk, ha ugyanez lesz, mint most. Remélem, nem. De ha másképpen lesz, és az jobb lesz, pláne mindegy, hol leszünk... Az elmúlt 10 évben éltem vagy 25-öt, és nem a hedonista feléből. Ha a következő 10-ben is ennyit élek, uhhh... Hol egy masszőr!? Ebbe belesajdult mindenem...
Viszlát: Saját életemről nem maradhatok le. Képtelenség!
Jó ez a kép Rólad! Menjünk el egyszer ide leszarni mindent..![ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz Cs.Orsolya #2363 üzenetére
Oké, csak le ne maradj fontos dolgokról közben.
Ha már ilyen leszarós nap van:
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #2377 üzenetére
TFT-t még nem láttam vibrálni, más monitort meg nem láttam évek óta
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2375 üzenetére
Nem panaszkodom. Csak megint ülhetek tűkön.Legalább két hétig. De tök pozitív energiasugarak érkeznek Európa egyes részeiről, lassan az életem is rendeződik (és amiatt sem panaszkodom, bár jobban örülnék ha a szememet néznék.... ) , szóval, hawaii dizsi sunshine.
Nemsokára tekerek is egy jót , hogy a feeling még jobb legyen
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #2377 üzenetére
A kapszula OK, de belül mi van? ??? A Jóisten mit rakott még bele?
-
fokukac
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2375 üzenetére
csak reménykedsz, hogy reménykedem
hol leszek én már 10 év múlva? és Te?-----------
Volvi : a nagy hohoho újabban csontival nyomja, ezért szakmát váltottam ;~))
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Wolverine #2376 üzenetére
A vibrálás alaptulajdonsága a monitoroknak. Kié-kié mekkora frekvencián, ugyi...
Vladi: Egyébként ezt a Pedro fiút láttam már aktképen máskor is. Isten jókedvében teremtette, az biztos! A genetikai állományába is odamaszatolt az ujjával kicsit.
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #2373 üzenetére
Ez rendben van, egyet is értek - de ha megnézed, a topikra általában jellemző volt némi túlfűtött vibrálás; kivéve, amikor terápiás jellegűre váltott a beszélgetés
szerk: fokukac, téged nem keres a Nagy Ho-Ho?
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Oké, még nem gyakorlom a Povát egy darabig...
És csak ismételni tudom:
Csak a Szépség marad vígaszként...Tildy: Ezer pasival nem élek...
Ja, már értem, mi folydogál a monitoromból. Azt hittem valami ezoterikus manifesztáció, de csak nyál... Egyébként, TE csak ne panaszkodj!Kukuc: Tudom, hogy reménykedsz, hogy esetleg, meg valami. De várnod kell, még 10 évet, hogy újra rátaláljak az Igazira.
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #2368 üzenetére
Ment! ...amúgy az aláírásomban megtalálod...
#2373-ra: Ez így van!
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Wolverine #2369 üzenetére
Az nincs nálam kondícionálva, hogy ha megmasszíroztatom sajgó pontjaimat, annak szex a vége. Valahogy nem indulok be sem a fájdalomra, sem a nyakig olajosságra. Masszír után pedig érdemes relaxálni, és semmi megerőltető testmozgást nem csinálni. Csak így zárójelesen...
-
tildy
nagyúr
Nem értem mit panaszkodsz, ezer pasi lebzsela topikodban, te meg... Fel a fejjel.
Lehet nem élsz, viszont itt csorgatják utánad nyálad
Valakinek még ez sincs meg
Nézd a pozitív oldalát...[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
Igen? Nem tudom mire vélni ezt a prüdériát...
Jól mondja a kisfarkas, ezek a berögzülések... :-)))Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Vladi
nagyúr
Orsi, Orsi... milyen negatív vagy ma. Na itt van tessék:
Géza haverom majd jobb kedvre derít.il sole non sorge più ad Est!
-
Wolverine
félisten
Ez most szexmentes övezet, kérem.
Ahah, a múltbeli berögzüléseket azért nehéz levetkőzni
-
fokukac
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2365 üzenetére
na, már megint kezded?
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #2365 üzenetére
...most, hogy könnyelműen leírtam az antimerev munkamódszerem.
OK, gyere!
-
Eastman
addikt
Én ma nem indultam el innen Dél-Budáról sehova.
Orsolya: pontosan
...és még van itthon két merevlemez is. Mi lesz itt!
Szerencsére, ha meló van merevedés nincs. Ez nálam alapvető!
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Viszlát #2360 üzenetére
Ha majd eljutottam odáig, megmondom, mire megyek vele.
Eastman: nem lehet siettetni a dolgokat. Előbb a személyiségedet kell kiteljesítened ahhoz, hogy annál beljebb juss a segítségével. Csak ugye, nem lehet tudni, mit is jelent pontosan mindez...
Hmm.
Ezeknek mindjárt jó napjuk lesz....
TBS, biztosan akarod? Azt mondta, folyamatos merevedése van. Két merevedés találkozása elég meleg helyzet, nem?[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #2359 üzenetére
...én még egyenlőre nem szeretném a szívverésem leállítani. ...mondjuk pár hónapja kimaradt egy dobbanás. Érdekes volt.
-
Viszlát
addikt
válasz Cs.Orsolya #2359 üzenetére
Hát ez remek. És mire megy vele?
Hé csaj, meg tudom állítani a légzésemet.... járunk?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Viszlát #2356 üzenetére
Nagyobban, mint hinnéd...
Csak gondold végig, a beleidben mi folyik. Gondold el, ha a testedben ez van, akkor mit vetítesz ki magadból illúzióként!
Egyébként, meditációban leállnak a testi működések, megszűnik a test ilyentén szükséglete. A Pova gyakorlatokban, a halál állapotaiban a szívverés is szinte teljesen leáll. A tetszhalottakkal pl. ez történik. Spontán képesek ilyen állapotot létrehozni. A meditációs technikákban a légzés és szívverés leállása már nagyfokú tudatosságot jelent."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Eastman
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz Eastman #2354 üzenetére
Ide most majdnem mondtam valami vulgárisat.
Kérlek szépen kivételesen nekem jó napom vna.De én mindig kivétel vagyok...10 mi?
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Persze, hogy az enyém, azért írtam.
Félreértettél. Én sem tagadom, hogy valamilyen szinten én is önző vagyok. Viszont azt vallom, hogy ezeket a dolgokat mindenki megkapja (az afrikaiakat most hagyjuk), a kérdés az, mit kezdesz vele. Én is hálát szoktam adni a friss levegőért, az ételért mindig, stb, de ha csak ennyit tennék, az önmagában szart sem ér.
Orsolya: ha ez a megvilágosodás, akkor nagy szarban vagyunk...
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
Mindenkinek:
Nincs jó napotok az tisztán látszik... Ennyire telihold lenne már most?
Érzem, hogy ez most kemény lesz, de egyenlőre nálam semmi jele...
...ha a folyamatos merevedést nem nézzük...https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Viszlát #2351 üzenetére
Jéé, és ezt hívják megvilágosodottnak...
Eastman: Megnéztem. Szép volt. Bár csak esőben láttam.
Yash: A börtönökben anyagi fedezet híján már olyanokat be sem visznek, akik kisebb rendbeli gazságokat követnek el. Tömve vannak, és teli olyan szerencsétlenekkel, akiknél szánni valóbbak nem igen vannak. A nagy kutyákat meg luxus lakosztályokban tartják házi őrizetben, ahol élik luxus életüket, te fizeted pluszban az adódból az őriztetésüket, és a végén évek múltán szabadnak nyilvánítják, és kezdi elölről a gazemberkedéseiket.
Amúgy a börtönökben van munkaterápia, és foglalkoztatás. Csak nincs rá anyagi keret, hogy bárki támogassa ezeket a megoldásokat, és azok népszerűsítését.[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Most látom a válaszod. Azért ez nem kicsit elborult gondolkodás, a tipikus, mindent önző célokból teszünk, ami bár lehetne igaz, baromság, hiszen akkor az önzetlen ember nem enne, nem inna, nem venne levegőt...
És azért baromság, mert semmi gyakorlati haszna nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #2342 üzenetére
Apropó. Megnézted múltkor a fát a Móriczon?
MOD #2346: Áátlaaag?
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #2346 üzenetére
Mindenben van valami jó.
-
yash
senior tag
válasz Cs.Orsolya #2346 üzenetére
Na ezért kéne a börtönben is dolgoztatni.. másrészt, megtanulnák értékelni a kintlétet, meg hozzászoknának ahhoz, hogy ingyé' nincs élet! Vagy most ez gy túl agresszív?
-
Cs.Orsolya
senior tag
Szívem, jártál már börtönben? A csinos fenekedet nagy kultusz övezné!
Volt egy nagybácsim. A család leghányatottabb sorsú figurája. Gyerekkoromban volt nálunk párszor, anyám mindig megetette, pénzt adott neki. Fura alak volt. Egyszer úgy jött el, hogy nem voltak fogai. Hosszú évekkel később mesélte anyám egyszer, hogy tél előtt mindig csináltak valami apró balhét, hogy lecsukják őket 3-4 hónapra, amíg átvészelik a hideget. Ott kaptak enni, inni, ruhát, meleg volt. A fogait a börtönben verték ki. Azt hiszem, nem kell részletezni, miért... Pár éve egy árokparton találták meg halálra fagyva. 2 napja halott volt. A nagyim - aki többek között felnevelte őt, mint legkisebb testvérét -, majd belehalt a bánatba...
Lehet viccelődni, kéremszépen.
De bármivel! Tudok még ilyen sztorikat.
Csak a Szépség marad vígaszként...
Eastman: Én olyan 4 hónapja kínlódok, még adok neki 1.5-2 évet. Ez az átlag. Aztán majd 10 év múlva talán megint akad valaki, aki közel is tud kerülni hozzám. De addigra megvilágosodom, és mindegy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Eastman #2344 üzenetére
Egye fene, neked lehet nem, meg általában a férfiaknak nem .Meg azoknak sem, akik nem szeretik...
Yash : dehogy vagyok negatív, kicsattanok a jókedvtől. Rájöttem, egymagam is meg tudom állni a helyme, ha megakarom, előbb - utóbb meg vagy lesz valaki elkísér utamon, de ha nem, az sem baj, valószínűleg így kell lennie.
Lehet lesz még elborulás, de most jó. nagyon.
holnap megyek hajókázni Egész éjszaka.:[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2340 üzenetére
Én észnél vagyok
De ami jó az jó, nanehogymár mást mondjak erre?!Bocs, de tegnap tök kellemes estém volt.Egyedül
-
Cs.Orsolya
senior tag
Kár, hogy nincs fényképezőgépem. A ház előtti kis parkot elborította a pongyola pittypang sárga tengere, és annyira gyönyörű ebben a friss zöldben, hogy elmondani sem lehet. Mellette pár díszfa is virágzik, és a színösszhatás olyan, mintha Isten beledugdosta volna az ujjait a festékekbe, és letámaszkodott volna a kezével a földre...
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #2338 üzenetére
Kinek..?
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2338 üzenetére
Dehogynem mindegy Ha mindkét fél élvezi
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #2335 üzenetére
Így van. MINDEN arra megy ki, hogy NEKEM jó legyen. A világ NEKEM létezik. Minden mást leszarok. De TÉNYLEG.
És ÉLVEZEM.
-
yash
senior tag
Nekem is volt már lelki társam... tudom is, hogy kivel van most Rohadt szar... neki jó, met még nem jött rá, hogy a másik srác idióta, de hát ez van. Legyen boldog...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Figyelj, minden ami arra megy ki, hogy Neked jó legyen, és jobban érezd magadat tőle, önzőség. Ha ezeket meg szeretnéd szerezni, magadnak akarod tudni, és meg akarod tartani őket, még akkor is, ha ez a másik érdekeit is szolgálja, önös indíttatású, énes dolog. Ami nem feltétlenül önzőség, de énközpontú. Minden énközpontú az ember életében, az a kérdés, mennyire ismeri fel ezt.
Most én gyárthatok önigazolásokat arra vonatkozóan, hogy a szenvedésem miért jogos, és Te is gyárthatsz rá olyan kritikákat, mint pl. önző vagyok. De marhára leszarom: mert 1. fáj; 2. szenvedek; 3. nem vagyok boldog. Minden mást leszarok. Mert persze, én szeretem őt annyira, hogy elengedjem, meg legyen boldog a maga módján, és mondhatom azt is, hogy úgyis nekem van igazam, és majd ha máskor nem, de a halálomkor minden ki fog derülni. De nem fogok a Halált Várók Népes Családjához csatlakozni, hogy majd akkor önigazoljon a Létezés. Sőt, a Csodavárók Népes Családjához sem fogok csatlakozni, akik hisznek ilyesmikben, hogy lelki társ, meg dual-lélek, meg a tököm tudja mennyi baromságot kitalálnak ehhez, ami majd megváltásként meghozza nekik a boldogságot.
Én csak egyet akarok: tenni azért, hogy a fenti három pontot megszüntessem. Ennyi. Itt és most. A többit komolyan leszarom, mert tudom mit érzek, tudom, mit élek meg, tudom, hogy ehhez kismillió gondolat, tudás párosul, de egyik sem változtat semmin. És én ezt utálom. Ülni, és tökölni egy berögzült állapotban nem az én világom. Inkább elpusztítom azt, de ilyenben nem akarok létezni.[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Önzőség, de nem szerzési vágy.
Mindegy. Leszarom ezt a témát, mert most nem érdekel. Más érdekel.
Vladi: Én is így fogtam hozzá. De nincs elég széles kollegáris köröm. Kezdem kinőni a mostani rendelőnket...
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2326 üzenetére
Célozz meg egy színvonalas női magazint. Nők lapja.
Rendelőn mi? Követelmény, hely, vagy mi? Esetleg nézz szét az ismerős kollégák/kolleginák között, hogy mozognak -e privát téren. Egy helyet több szobával olcsóbb közösen fenntartani, hirdetni stb. Én így fognék hozzá.
il sole non sorge più ad Est!
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #2318 üzenetére
"Nem hiszem, hogy az elferdült szerzési vágy, amikor valaki meg szeretné osztani a jó dolgokat egy másik emberrel, de ő ... nem is akar ott lenni..."
De. Az. A megoszás vágya a Te igényed.
Tudod Te ezt, csak sértetten morcogsz a világra, mert az nem arra hajlik, amerre hajtanád...
Viszlátnak majdnem igaza van, de szerintem az a megközelítés is roppant önző.
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
tildy
nagyúr
Orsi: Tökmindegy mi van. Az a lényeg, hogy a jelenben nem akar ott lenni.
Holnapig (holnaputánig, blablabla )meg még annyi minden történhet"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Vladi
nagyúr
Látom gyakorolsz... De mikó lesz má hódtőte?
-
Viszlát
addikt
Nekem ez az egész lelki társ dolog sántít... mindig is az volt az érzésem, hogy azok kapaszkodnak ebbe a lufiba, akik nem igazán akarnak megdolgozni a kapcsolatukért. Persze, vannak emberek akikkel jobban kijövünk, egy hullámhosszon vagyunk, de ez önmagában semmit sem ér, max jó (jobb) kiindulási pont...
-
Vladi
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2311 üzenetére
Az én elképzelésem 98%-ban megegyezik a tieddel.:
"Én a szerelmemmel és nagy mellű lelki társammal szeretnék leélni egy hosszú, boldog egészséges életet, és a végén megvilágosodni."
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem hiszem, hogy az elferdült szerzési vágy, amikor valaki meg szeretné osztani a jó dolgokat egy másik emberrel, de ő nincs ott. És nem is akar ott lenni. Mert ha ott akarna lenni, akkor ott lenne. Nem birtoklás ez, hanem annak kudarca, hogy a tudatod tudja, elméletileg ez a magad termtette tapasztalati sík, amelyben a szabad akaratod érvényesülhetne, amely eljuttathat Téged a boldogsághoz, de ehelyett nem az van, amire vágysz, hanem más van. És akkor felmerül egy csomó kétség:
- nem jó dologra vágysz?
- nem az tesz boldoggá, amiben hiszel?
- ha nem akar veled lenni, akkor nem ő az, és keresned kell valaki mást?
- veled van a baj, és nem érdemled meg a boldogságot?
- várj életed végéig, szenvedj idióta helyzetekkel, és majd egyszer, pl. 30 év után majd rájöttök mindketten, mit szúrtatok el?
- várj addig, amíg a másik is rájön, hogy elszúrta, és már régen lehetne más?
- várj addig, amíg rájössz, mekkora egy barom vagy, és nincs sem lelki társ, sem más ilyen örök kapcsolat, legalább is nem abban az idealizált helyzetben, ahogyan az emberiség kollektíven meggyártja ezt?
- mihez kezdj az élet további felével, ha azt nem élheted le sem vele, sem az idealizált helyzetben, sem annak realista megvalósulásában, abban a nyomorult jóban-rosszban?
- ha nem arra születtél, hogy a lelki társaddal élj boldogan, akkor mi a fax értelme van a létezésnek?
- másoknak miért jön össze, neked miért nem? Valamit rosszul csinálsz?
- stb.Tessék, lehet gyártani az alternatív önmarcangoló és önigazoló válaszokat, nyújtani a szenvedést, és nem jutni közelebb az Igazsághoz egy fokkal sem...
-
tbs
addikt
A végén megvilágosodni..?
-
fokukac
nagyúr
szurkolok, hogy sikerüljön...
de ugye ezt nem a kártyától várod?
lehet, hogy a sorrenden változtatni kéne, előbb kéne megvilágosodni, és utána jöhet a többi... ; )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
frame>24
addikt
válasz Eastman #2313 üzenetére
csak a mod-ra: (a többit szinte megválaszoltad)
Valószínűleg érzed, ha igazán a másik feled. Azért "valszeg", mert én még ilyet nem tapasztaltam (mindig volt kétség, ha nagyon halvány is). Az abszolút társnál ilyen(kétely) nincs (nem lehet).[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Eastman
addikt
válasz frame>24 #2312 üzenetére
"- Mivan, ha az igazi lelki társad más ember mellett kötött ki egy más országban (hisz nem kötelezően magyarnak született), s amikor találkoztok, érzitek, hogy együtt kellene lennetek, de mondjuk a másik már családban van, gyerek(ek)kel, nem akarja szétrombolni azt, amiről érzi, hogy nem így kellett volna lennie."
Na, ez a kihívás!
Ha dönthetsz ebben az esetben, mit választasz? Nézed a kis családot kívülről és hagyod hogy a "párod" epekedjen, sóvárogjon érted, (tehát hazudjon magának és a "szeretett" családjának) vagy döntesz, lépsz és kiszakítod a megszokott (de koránsem teljes) életéből? Nem könnyű... Valahogy családalapítás előtt kell(ene) átgondolt döntést hozni. ...csakhát a biológiai óra...MOD: ...és akit a másik felednek gondolsz az valóban a másik feled-e vagy csak egy erkölcsi próbatétel, egy illúzió?
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Ez nagyon szép gondolat, pont így gondolom én is - meg még x millió ember...
Egyszer beszélgettünk erről a lelki társ dologról egy barátommal. Oda jutottunk, hogy:
- Mivan, ha az igazi lelki társad más ember mellett kötött ki egy más országban (hisz nem kötelezően magyarnak született), s amikor találkoztok, érzitek, hogy együtt kellene lennetek, de mondjuk a másik már családban van, gyerek(ek)kel, nem akarja szétrombolni azt, amiről érzi, hogy nem így kellett volna lennie.
Van erre példa, ismertünk olyan házaspárt, akik mindig is tudták, hogy összetartoznak, de csak ~30-30 év külön házasság után találtak újból egymásra, mikor már a gyerekek kölcsönösen kirepültek.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #2307 üzenetére
Konkrétan a mostra lennék kíváncsi. (én ugyan nem vagyok kártya közelében, de a saját esetemben a Torony kivételével bármi meglepne.)
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #2294 üzenetére
Valamire kíváncsi lennék erősen - ha letennék eléd a Nagy Arkánum 22 kártyáját, melyiket húznád ki elsőre... (persze szigorúan a Crowley-féle designnal kiadott csomagból)
-
fokukac
nagyúr
Hümm. Te egy Írországba (=már az EU Luxemburg utáni, második leggazdagabb országa!) szakadt jólkereső hazánkfia vagy, ne mondd már, hogy nincs pénzed könyvre. Továbbá feltételezem, hogy az Orsi által ajánlott könyveket pl. nem magyarul adták ki eredetileg, és mivel angol anyanyelvi környezetben élsz, felteszem, érted a nyelvet, akár angolul is olvashatsz, bajod nem lehet belőle.
-
yash
senior tag
válasz Cs.Orsolya #2299 üzenetére
Igen is meg nem is. A my name is earl nagyon jó, majdnem minden részét láttam régen Csak rájöttem, hogy mégsem az igazi... de mindenesetre tanulságos is lehet.
Sajnos kedves Orsi, hiába ajánlasz nekem könyveket, mert nem tudom őket beszerezni, meg megmondom őszintén, ilyen tipusuakra mindig sajnálok pénzt áldozni, az OSHO könyveket is mindig kölcsönkértem... ugy vagyok ezekkel, hogy elriaszt a cimük, rámondom hogy hülyeség, aztán mikor beleolvaok egybe, akkor leragadok... de itt, ahol én vagyok most, eleve képtelenség magyar könyvet venni sajnos, nemhogy még válogathassak is Szóval, hogy ezt a könyvet beszerezzem, esély matematikailag konvergál a nullához.
Egyébként, nem hiszek általában a természetfeletti dolgokban, ezért félek is tőlük, mint állat Mindenesetre nem szeretnék túlságosan beleavatkzoni a dolgok rendjébe, ezért is nem idézek pl szellemeket, és nem tartom jó dolognak, bár néha azt kivánom, hogy bárcsak... de jobban félek attól, hogy mi történne, szerintem kikészülnék idegileg, egyszer volt már egy furcsa esetem, igazából érdekelne, hogy arra mit mondanál, hogy mi volt az valójában... misztikum vagy elme.
Ennyire azért csak nem voltam rossz, hogy most ennyit szivjak Ugye? Na pont az ilyen dolgok miatt nem szeretek hinni semmiben Pedig tudom, hogy minden dolog összefügg, de soha nem akarom belátni sajna.
Egyébként próbálom rendbehozni a dolgokat: tegnap egy csajt, aki régen rengeteg energiámat elrabolta, utolag megkerestem, és nagyon leoltottam (levélben). Irt rá vmi választ de nem olvastam el... többet nem hagyom, hogy elrabolja. Nem baj...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest