Keresés

Aktív témák

• Cs.Orsolya

senior tag

válasz fokukac #2520 üzenetére

A rendelővel és a páciensekkel volt egy csomó őrültség. Álmodtam valami cirkusszal, meg fura alakokkal is. De a cirkusz olyan bevásárló-központszerű volt, és ilyen agyahagyott volt az egész. Vásári hangulat, de a nyomasztóbbik fajtából. Mint Wayne Chapmen Karneváljában. Addig valamennyit pihentem, míg az órám keltett, de aztán visszaaludtam, és álmodtam sorra ilyen butaságokat. Ezt jó sokszor eljátszottam, mivel 10 percenként ismételi az ébresztést, és még másfél órát ráhúztam a kelési időre. Kb. a 4-5. után nyomtam ki az ébresztőt végleg...

Yash. Az életben meg folyton azt kapom meg, hogy nem tudom levetkőzni a pszichológusságot. A fene sem tud kiigazodni rajtatok! :P
    Mellesleg, a saját hitelességemet az adja, ha ember módjára tudok jól funkcionálni, és szakemberként szakmai segítségkérésben helyt állni.. Akárhányszor ide jövök beszélgetni, mindig bepróbál valamelyikőtök egy ilyen teszteléssel...
    Ha a pszichológusra van szükségetek, megadom a számlaszámomat, el lehet utalni az óradíjamat, vagy a leütések utáni karakter-díjamat, és akkor tárgyalhatunk. Ne haragudj, de nem dolgozni járok ide. Szolgálok, de csak akkor, ha kedvem tartja. nem vagyok sem Teréz Anya, sem a Pszichológia Tudományának Nagykövete. És karitatívitásból bőven sok kijut az életemben. Több, mint amennyi munkáért pénzt kapok. Szóval, Yash, ha pszichológusra van szükséged, várlak szeretettel a rendelőmben!

És kérlek - Mindenkit -, kicsit visszább az agarakkal! Arctalanul, névtelenül túl sokat kezdetek megenegedni magatoknak, és én ezt az életben tized ennyire sem tolerálnám. Egyébként, ezt most még nyugodtan és higgadtan mondom. Vegyétek egyfajta alvó oroszlános morgásnak... ;)

[ Szerkesztve ]

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

Aktív témák